Nyhetsarkiv

 • 28.9.2014 - Intet loppemarked høst 2014

  Vi hadde opprinnelig planer om å arrangere loppemarked i høst, men nå ser vi at kapasiteten dessverre ikke strekker til. Det har vært en hektisk sommer, og strømmen med hjemløse dyr, og spesielt kattunger/kattungekull ser ikke ut til å ta slutt. Derfor må vi fokusere på driften av brakka vår i høst, og heller satse på å komme sterkere tilbake neste år:-) Vi beklager dette ovenfor alle som har spart lopper til oss, og som har ventet på årets loppemarked.


 • 10.5.2014 - Vi bytter navn

  Dyrebeskyttelsen Norge Trondheim og Omegn vil etter hvert bytte navn til Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag.


  Navneendringen medfører ingen endring i forhold til daglig drift, brakka vår og arbeidet vårt for øvrig. I en overgangsperiode vil gammel og ny logo/navn brukes om hverandre, men i løpet av året vil vi gå over til å kun bruke det nye navnet. 


  Endringen medfører dessverre ikke økt kapasitet når det gjelder inntak av hjemløse dyr. Vi vil fortsatt hjelpe dyr fra hele fylket så langt vår kapasitet rekker:-)
 • 13.3.2014 - Saksliste til årsmøtet 19.03.2014

  Saksliste for årsmøte kan lastes ned her


 • 9.3.2014 - Årsmøte i Stiftelsen Dyrebeskyttelsen Trondheim og Omegn

  Årsmøte i Stiftelsen Dyrebeskyttelsen Trondheim og Omegn avholdes onsdag 19.mars kl.19.00 ved Voll gård, Moholt. Enkel servering, vel møtt!


 • 5.2.2014 - Saker til årsmøte i Stiftelsen Dyrebeskyttelsen Trondheim og Omegn

  Årsmøte i Stiftelsen Dyrebeskyttelsen Trondheim og Omegn avholdes onsdag 19.mars kl.19.00 ved Voll gård, Moholt. Saker til årsmøtet må være styret i hende innen 5.februar 2014.

  - Styret
  • Velg et årstall for å se nyheter fra det året