Våre dyr

fant 43 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Spicy

Funnet dato: 2012-10-04
Funnet sted: Stavset
Status nå: i midlertidig hjem

I oktober 2012 tok vi inn en drektig katt fra Stavset, og hun fødte tre små nøster; Spicy, Saty og Sukker. Spicy er har nå kommet tilbake til oss og trenger nå et nytt hjem å bo i. Han er blitt ca 2,5 år gammel og er en flott liten kar. Han er en veldig snill, tålmodig og trygg katt. Han er vant til barnefamilie og lar barna løfte og kose med han. Han er veldig sosial og glad i mennesker. Han liker å være ute, og er vant til å komme og gå som han vil med kattedør. Hans nye eiere må bo slik til at han kan få være mye ute. Han er kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Maritza

Funnet dato: 2013-04-29
Funnet sted: Malvik
Status nå: i midlertidig hjem

Maritza ble født ute i fjor høst på Malvik, og gikk sammen med moren sin Mari. Hun hadde ikke et hjem å gå til, og mor og barn ble matet av finneren. Maritza syns det var litt skummelt å bli tatt vare på av oss tobente i begynnelsen, men er snill, og på vei til å bli trygg på oss. Hun har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter, og vil da være sterilisert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Zita

Funnet dato: 2013-09-10
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Zita ble funnet ute sammen med sin bror mens de ennå var små kattunger, og vi antar at de begge var født ute av en hjemløs mor. Zita er nå en staselig frøken som er ca ett år gammel, og hun jobber fremdeles med å bli en trygg katt. Hun er komfortabel med og glad i andre katter, men hun synes at vi mennesker er litt vanskelig å forholde seg til. Hun er nysgjerring og interessert, og vi håper at hun kommer ut av skallet sitt med tiden. Zita vil trenge et hjem hos noen med mye tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få henne tryggere. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter, og Zita vil være kastrert, id-merket og vaksinert ved overtakelse.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: på brakka

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013, og er nå en pen ung herremann. Muffin er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker, og han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker Muffin seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Sedgar

Funnet dato: 2013-10-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Sedgar hadde gått ute i omtrent 4 år når han kom inn til oss, og fått mat av dyrevenner som ikke hadde mulighet til å beholde han selv. Det var litt skummelt å plutselig komme til oss på brakka, men det er nok litt godt å endelig komme i hus også. De som meldte fra til oss forteller at han er en kosete kattegutt, noe fosterhjemmet hans kan bekrefte. Han er nemlig ekstremt selskapssyk og kosete! Jo flere mennesker det er i leiligheten som han kan kose med, jo lykkeligere er han. Han følger etter deg rundt i leiligheten hele tiden og er i fanget ditt før du rekker og sette deg ordentlig ned i sofaen. Der blir han gjerne resten av kvelden. Han begynner også å bli ganske leken. Sedgar er en type som passer godt sammen med voksne da han liker å bestemme selv hvor han vil ha kos. Mindre barn forstår ikke alltid slike signaler og vil passe bedre med en annen flott katt. For Sedgar en en herlig type som virkelig fortjener et godt permanent hjem å bo i. Det er søkt etter eier, og vi fortsetter søket og håper noen melder seg! Hvis ikke ønsker Sedgar seg et nytt og godt hjem han kan bli et nytt familiemedlem i. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Tomaz

Funnet dato: 2013-12-21
Funnet sted: Tempe
Status nå: i midlertidig hjem

Tomaz hadde gått rundt høyblokkene på Tempe i 2-3 år før han kom inn til oss, vet noen hvor han hører hjemme? Tomaz er en herlig kattemann. Supersnill, tillitsfull og kosete, han ligger gjerne på fanget ditt i timesvis. Han gnir seg inntil beina dine og vil ha din fulle oppmerksomhet. Han var i dårlig forfatning når han kom inn til oss etter den lange tiden ute, men nå er han blitt mye bedre. Tomaz må ha et nytt godt hjem hvis ikke eiern hans dukker opp. I sitt nye hjem må han ha trygge utemuligheter og masse kos (for det er han så glad i) :-) Han er nå kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Roxetta

Funnet dato: 2013-10-13
Funnet sted: Rissa
Status nå: på brakka

Roxetta kom inn til oss sammen med sine to kattunger. Mor og barn ble funnet på Rissa, og de som fant dem har lett etter eier uten hell. Roxetta var usikker og forsiktig når hun kom i hus. Men hun har nok savnet kontakt med mennesker, for det tok ikke lang tid før man kunne strekke ut hånden og ta på henne. Og jammen viste deg seg at hun rett og slett elsker kos! Hun hopper gjerne etter hånden for å få mer, og maler høyt når hun gjør dette. Hun liker ikke å bli løftet på, men kommer rett bort igjen for å få mer kos hvis du har prøvd. Hun skvetter litt ved brå bevegelser og passer nok best med voksne rolige mennesker. Ellers liker hun å ligge i stolen ved siden av fosterforeldrene sine i stua. Når man står opp om morgenen kommer hun trippende fram for å si her når man roper på henne. Hun er utrolig skjønn og blir tryggere og tryggere for hver dag som går. Hun vil bli perfekt hos nye eiere som omfavner henne og gir henne rom for å fortsette utviklingen sin. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket, klar for å reise til sin nye framtidige familie. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk. Litt grøntarealer er også topp!

trykk for større bilde
Baronessa

Funnet dato: 2014-01-12
Funnet sted: Bratsberg
Status nå: i midlertidig hjem

Vakre Baronessa kom inn til oss fra Bratsberg sammen med sine to kattunger. Barna har dratt avgårde til sine nye hjem, så nå er det mor sin tur. Baronessa elsker å leke, selv om hun ikke skjønte helt hva å leke var i starten. Kanskje ingen hadde lekt så mye med henne før? Hun er kjemperask, og har vanvittig spenst og hopper kjempehøyt for å fange byttet. Baronessa er ikke kravstor, en enkel tråd er favorittleken. Når lek eller kos starter, begynner hun straks å purre kraftig. Ja, det hender hun begynner å purre bare man setter seg ned ved siden av henne i sofaen. Hun har et fint mønster på snuten, nesten som en sjakkrute. Vi søker etter eieren til Barnessa, men ingen har så langt meldt seg. Derfor må hun ha et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Selfus T

Funnet dato: 2014-03-27
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Selfus T er en stor og staselig hannkatt som har gått ute som hjemløs i Selbu i ett par år. Han var redd og usikker da han kom til oss, men omsorg og godt stell i et av våre fosterhjem har gjort underverket! Fosterhjemmet melder om at Selfus T nå er en av de mest kosete kattene de har møtt, og han viser seg også å være en meget pratsom kar. Han trenger fremdeles litt tid når han møter nye mennesker, men også her er det god fremgang å spore. Ingen eier synes å savne Selfus T så nå trenger han et godt nytt hjem hos snille mennesker som vil gi han tid til å blomstre opp. Selfus T er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem som kan tilby gode og trygge utemuligheter - kanskje hos deg?

trykk for større bilde
Piraten

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted: Dragsten
Status nå: i midlertidig hjem

Piraten er en ung hannkatt som dukket opp i et hyttefelt på Dragsten. Han har nok hatt et tøft liv ute og slitt med øyeinfeksjon i lang tid, for det ene øyet var helt ødelagt og det andre trengte øyeblikkelig behandling for å berges. Så nå er han blitt vår kjære pirat med ett øye .-) Han hadde ikke chip eller id-merking når han ble funnet så vi vet ikke hvor han hører hjemme, er det noen som savner han? Piraten bar preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en stund og trengte tid på å bli trygg. Og tid, pleie og masse kjærlighet fikk han, og nå sprer han om seg med livsglede og kos. Han blomstrer! Han passer i et hjem med andre sosiale katter, for han er veldig sosial og leken selv. Vi anbefaler et hjem med voksne mennesker da han med øyet sitt ikke er komfortabel med barns raske bevegelser og høye lyder. Dersom eier ikke melder seg trenger Piraten et godt nytt hjem som askepterer han slik han er. Piraten er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem med trygge utemuligheter og lite trafikk.

trykk for større bilde
Pusikatt

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Pusikatt en en voksen sort og hvit korthåret herremann som nå ønsker seg et nytt hjem. Han er tillitsfull og glad i mennesker, men ikke like glad i andre katter, og derfor ønsker Pusikatt seg et hjem hvor han kan få være alenepus. Hjemmet må også kunne tilby trygge og gode utemuligheter. Pusikatt er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar til å reise til nytt hjem når som helst;-)

trykk for større bilde
Nali

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: på brakka

Nali var én av mange hjemløse katter i et område i Nord-Trøndelag. Hun fikk mat og stell av en person i nærområdet så hun er vant til mennesker. Nali er omsorgsfull og flink mor til et kull små kattunger (som er like herlige som hun selv), og hun er litt under ett år gammel. Når barna er 12 uker gamle er Nali klar for å starte sitt nye liv hos en ny familie. Der ønsker hun seg trygge utemuligheter med lite trafikk, og ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med han :-) Første uka i september er han 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Nutria

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nutria er en søt jentepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med henne :-) Første uka i september er hun 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Mulan

Funnet dato: 2014-06-24
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Kjempesøt og leken liten frøken med en morsom personlighet. Hun kan være litt reservert, men blir tøffere og tøffere for hver dag som går. Hun er ikke den som kaster seg ut i vilter lek med sin bror, hun liker ofte å bare ligge å se på. Nydelig lettstelt pels som hun steller mye selv, flink liten pus. Og se så fin hun er med ene øret grått, nesten som hun har på seg en hatt på snei ;-) Mulan er klar for å reise til nytt hjem, og der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Kaira

Funnet dato: 2014-07-16
Funnet sted: Kyrksæterøra
Status nå: i midlertidig hjem

Kaira kom inn til oss sammen med kattemor og bror når hun var liten kattunge. Hun er i slutten av november 4-5 mnd gammel. Herlige Kaira er sosial, kosete og selvstendig. Hun forteller tydelig når det skal koses, og når hun er i kosehumør kommer hun og legger seg i fanget vårt. Hun er veldig snill, biter eller slår aldri, men er av og til lett på foten og kan skvette litt. Hun trives godt sammen med andre katter (fosterhjemmet har hatt litt forskjellige katter sammen med henne). Kaira er leken, og underholder seg gjerne med ett hårstrikk eller noe annet spennende hun skulle finne. Hun er klar for omplassering, og er vaksinert og id-merket. Hun må ha et hjem som kan tilby trygge utemuligheter med lite trafikk.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Dette er katten Festus inntatt fra Flatåsen. Han er en voksen kastrert hannkatt som er litt beskjeden og skvetten, men lar seg fint håndtere. Mer info kommer.

trykk for større bilde
Kantarell

Funnet dato: 2014-08-23
Funnet sted: Klæbuveien
Status nå: på brakka

Kantarell bodde sammen med kattungen sin Korinta under en platting utenfor en blokk i Klæbuveien. Der strevde hun med å skaffe mat til dem begge, og det var et tøft liv. Kantarell er nok en ung dame som virker utrolig takknemlig for å komme i hus. Hun er litt beskjeden og forsiktig, men liker kos og oppmerksomhet og har nok hatt et hjem tidligere. Nå søker vi etter eieren til Kantarell, men hvis eier ikke melder seg trenger hun et godt og varig hjem hos snille mennesker. Ved omplassering vil Kantarell være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Zitronella

Funnet dato: 2014-08-24
Funnet sted: Steinberget
Status nå: på brakka

Nydelige Zitronella med den herlige personligheten oppholdt seg i området ved Steinberget i Trondheim i sommer. Hun er sort korthåret med en hvit flekk mellom bakbeina, og hun har ett hvitt værhår - kjempesøt! Hun har også et gammelt rift i øret. Katten er dessverre ikke id-merket, og nå søker vi etter eieren hennes. Er dette din katt, eller har du informasjon om henne? Hvis ingen eier dukker opp må Zitronella ha et nytt hjem å bo i. Der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Vera

Funnet dato: 2014-01-09
Funnet sted: Vikhammer
Status nå: i midlertidig hjem

Vera en en voksen damekatt som dukket opp Rema 1000 på Vikhammer. Hun var pjusk ved inntak men har fått pleie og omsorg og er nå blitt helt fin igjen. Vera er en herlig pus, en perfekt katt for de som ønsker en pus de kan ha i fanget. Hun blir fort trygg på mennesker. Fosterhjemmet forteller at samme dag de fikk henne på besøk hoppet hun opp i sofaen og ville ha kos, og hun prater masse når vi kommer hjem fra skole/jobb. Hun elsker oppmerksomhet og takker aldri nei til kos. Hun er også veldig glad i mat, og mjauer spesielt masse når de tobente i fosterhjemmet skal spise fisk til middag. Vera vil nok passe best i et fosterhjem uten andre kjæledyr og små barn, slik at hun kan få all den oppmerksomheten hun trenger. Større barn og voksne vil passe bra. Hvis eier ikke melder seg trenger Vera et godt nytt hjem som kan tilby gode utemuligheter og mye omsorg. Hun er vaksinert, id-merket og sterilisert - klar for å reise til sitt nye hjem.

trykk for større bilde
Juba

Funnet dato: 2014-03-09
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Fine Juba vandret rundt en stall på Jonsvannet i lang tid, faktisk helt siden han var en liten kattunge. Juba ble fanget inn med felle, og han er nå i underkant av ett år gammel. Juba var først veldig redd, men han har utviklet seg mye siden han kom til oss. Han er fremdeles litt skvetten, men han har lært seg å sette pris på kos og oppmerksomhet fra oss mennesker. Juba er en artig ungkatt med glimt i øyet som er både leken og glad i andre katter. Nå lurer vi på om noen savner han? Juba er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og dersom eier ikke melder seg trenger Juba et nytt hjem. Det må være et godt og trygt hjem som kan tilby gode utemuligheter, og helst uten små barn.

trykk for større bilde
Arja

Funnet dato: 2014-07-22
Funnet sted: Heimdal sentrum
Status nå: på brakka

Arja og søskene Arrig og Askepott ble mest sannsynlig født ute under en terasse av kattemor Anneli tidligere i sommer. De dukket plutselig opp midt i Heimdal sentrum, og da var allerede kattungene rukket å bli ganske store. Arja er en elegant ung dame med sin sorte blanke pels, og hun er den mest tillitsfulle i kullet. Hun kommer gjerne opp på sofan for å kose, og selv om det er litt skummelt så ruller hun seg rundt og gjøre seg lekker;-) Siden hun er født ute så vil hun likevel trenge en tålmodig familie som er villig til å gi henne tid og trygghet til å blomstre opp. Arja er ca 4-5 måneder gammel, og klar til omplassering til den riktige familien, Hun vil trenge gode utemuligheter når hun er gammel nok, og hun er id-merket og ferdig vaksinert.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Snuff bodde sammen med søsteren Sniffi bak Statoilstasjonen i Innherredsveien, og vi tror han kan være født ute. Han var en engstelig kattungen til å begynne med, men han har utviklet seg kjempefint i fosterhjemmet som har jobbet med han. De kan fortelle at Snuff nå er en nysgjerrig, leken og sosial sjarmør. Han trenger litt tid før han får tillit til nye mennesker, men så fort den er skapt er han en koseklump. Han kan finne på å frese hvis dine bevegelser er litt for brå, men det er bare hans måte å si ifra på. Snuff er nå en liten tøffing på ca 4 måneder, og han ønsker seg veldig et trygt og godt hjem som kan tilby gode utemuligheter. Snuff er id-merket og vaksinert, og klar til omplassering.

trykk for større bilde
Solo

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: på brakka

Kattungen Solo på ca 7-8 mnd ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken og er en herlig, kosete og snill ung katteguttt. Han er klar for omplassering til trygt og godt hjem med lite trafikk. Vil da være kastrert vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Sofusk

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Sofusk var ca 6 mnd når han ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken i september. De er nok alle født ute av en hjemløs kattemor, og Sofusk var den av søskene som var mest engstelig. Til vår store glede han han gått fra og frese og være redd, til å vise seg som en utrolig leken, spretten og superkosete liten pus. Sofusk freser fortsatt om vi kommer for brått på ham og skvetter litt til av endel lyder. Han liker å bli klødd og klappet på og er god kompis med en av fosterhjemmets egne katter. De leker og koser seg sammen. Trives godt høyt oppunder taket i klatrestativet når han vil ha litt ro. Særdeles leken, kjapp og spretten pus! Vakre Sofusk er kastrert, vaksinert og id-merket, og ved omplassering vil han trenge et hjem hos eiere som har erfaring med katter. I sitt nye hjem må han ha trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Gullklompen

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Gullklompen er en ung voksen katt som gikk ute ved Jonsvatnet. Det kan kanskje se ut som han er blitt forlatt av hyttefolk, men det vet vi ikke sikkert. Kanskje noen andre kjenner til han, eller vet noe? Hvis ingen eier melder seg må Gullklompen ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Jamie er en kattunge på rundt 5 mnd som gikk ute ved Jonsvatnet. Per dags dato er han engstelig og usikker. Er det noen som kjenner til han eller vet noe om han? Hvis ingen eier melder seg må Jamie ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter og tålmodige eiere som ønsker å jobbe med han og gi han tid til å bli trygg. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Vixon

Funnet dato: 2014-10-03
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Vixon er en herlig liten guttepus på ca 6 mnd. Han er leken, full av sprell og elsker å kose. Han er lett på foten og skvetter litt av høye lyder og brå bevegelser, men han er ikke utrygg. Legger du deg på sofaen tar han sats og hopper opp til deg og legger armene rundt halsen din og koser, han er en hengiven kosegris. Smelt! Han passer muligens best i familier som ikke har små barn. Han er en fantastisk herlig liten gutt og vil bli en berikelse for ethvert hjem han bor i. Han trenger nå et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han vaksinert, kastrert og id-merket.

trykk for større bilde
Ztella

Funnet dato: 2014-10-11
Funnet sted: Sluppen
Status nå: i midlertidig hjem

Ztella gikk ute på Sluppenområdet og vi fikk til slutt tak i henne da vi så at hun var i dårlig forfatning. Hun er rundt 1 år gammel, og litt utrygg.

trykk for større bilde
Vibeke Kanin

Funnet dato: 2014-10-03
Funnet sted: Vikhammer
Status nå: i midlertidig hjem

Vibeke er en vakker sort og hvit hunnkanin som ble funnet alene ute på Vikhammer. Hun er voksen, og var redd når hun kom inn til oss. Og det er ikke rart, utelivet alene er skremmende for en liten kanin! Hun er klar for omplassering til et hjem som kan tilby henne én eller flere kaninvenner å bo sammen med.

trykk for større bilde
Supermann

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Supermann har gått ute på Stjørdal siden i vår. Det er søkt etter eier i Stjørdalsbladet, desverre uten hell. Nå fortsetter vi letingen etter eieren hans og håper noen melder seg. Supermann er litt usikker akkurat nå men er man rolig og går forsiktig frem vil han ha litt kos. Vi har trua, for det er ikke rart man blir usikker når man har gått ute så lenge uten omsorg, husly og en god sofa. Hvis ingen eier melder seg må Supermann ha et nytt og godt hjem å bo i. Der må han ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Black Rose

Funnet dato: 2014-10-16
Funnet sted: Rissa
Status nå: på brakka

Black Rose er en glad og sosial voksen hunnkatt. Hun kom inn til oss sammen med kattungen sin, og er rett og slett en herlig frøken! Veldig glad i kos og liker å leke. Hun er snill som et lam og tilpasset seg raskt fosterhjemmet sitt. Hun er klar for omplassering og er vaksinert, id-merket og sterilisert. Hun må ha trygge utemuligheter i sitt nye hjem, med lite trafikk og helst grøntområder.

trykk for større bilde
Cecilie

Funnet dato: 2014-10-16
Funnet sted: Karolinervegen
Status nå: i midlertidig hjem

Cecilie ble funnet sammen med sin søster i en bag bak en container i Carolinervegen. Det kan se ut som de ble dumpet og forlatt der. De er født rundt 16 juli-14. Lille søte Cecilie er kosete, snill og leken. Hun er vaksinert og id-merket og kan flytte til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk og grøntarealer.

trykk for større bilde
Celita

Funnet dato: 2014-10-16
Funnet sted: Karolinervegen
Status nå: i midlertidig hjem

Celita ble funnet sammen med sin søster i en bag bak en container i Carolinervegen. Det kan se ut som de ble dumpet og forlatt der. De er født rundt 16 juli-14. Lille søte Celita fikk en tøff start og hadde fått poten i klem i bagen under containeren. Da de ble reddet hadde den hovnet fryktelig opp og Celita var i sjokk. Hun er fremdeles skeptisk og usikker og trenger litt tid på å bli trygg på mennesker igjen. Hun er vaksinert og id-merket og kan flytte til sitt nye hjem hvis de kan tilby henne all den kjærlighet, tålmodighet og omsorg hun trenger. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk og grøntarealer.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Info om han kommer.

trykk for større bilde
Rallar

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: på brakka

Kattungen Rallar på ca 5 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med kattemor og bror. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og er ikke særlig trygg på oss enda. Så det er en spennende tid han har foran seg, for vi har god erfaring med å jobbe med redde katter. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at han skal bli trygg og god fram til han skal reise til et nytt, godt og varig hjem. Kanskje er du hans nye hjem? Vi ønsker at Rallar skal få et hjem som forstår at katter som han trenger litt tid på seg. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket og må ha trygge utemuligheter å boltre seg på med lite trafikk.

trykk for større bilde
Ralf

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Ralf på ca 4 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med kattemor og bror. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og er ikke særlig trygg på oss enda. Så det er en spennende tid han har foran seg, for vi har god erfaring med å jobbe med redde katter. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for at han skal bli trygg og god fram til han skal reise til et nytt, godt og varig hjem. Kanskje er du hans nye hjem? Vi ønsker at Ralf skal få et hjem som forstår at katter som han trenger litt tid på seg. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket og må ha trygge utemuligheter å boltre seg på med lite trafikk.

trykk for større bilde
Veslemøy

Funnet dato: 2014-11-09
Funnet sted: Verdal
Status nå: på brakka

Hunnkatten Veslemøy slo seg ned i hagen til en familie i Leiradalsveien i Verdal. Ingen i nabolaget kjente til katten, og etter hvert viste det seg at hun hadde et kattungekull i en vedstabel i hagen. Kattemor er helt tam og veldig kjælig, men kattungene er redd mennesker at de mest sannsynligvis er født ute. Nå søker vi informasjon om kattefamilien. Er det noen som kjenner til kattemoren? Hvis eier ikke melder seg vil Veslemøy trenge et nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby et varig hjem med gode utemuligheter. Hun vil da være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Venus

Funnet dato: 2014-11-09
Funnet sted: Verdal
Status nå: i midlertidig hjem

Lille Venus ble født ute i en vedstabel i en hage sammen med søskene sine. Kattungene har nok ikke hatt så mye med menneskene å gjøre før de kom til oss. Venus er den eneste jenta i kullet, og hun var den reddeste da vi tok dem inn. Hun både spytta og slo når vi prøvde å håndetere henne, og hun syntes at vi mennesker var skrekkelig skumle. Venus er nå i et fosterhjem som jobber mye med henne, og hun har allerede utviklet seg kjempefint. Hun er fremdeles skvetten, men maler når man koser med henne. Venus ønsker seg etter hvert et nytt hjem, og ny eier må regne med å jobbe videre med henne for å få henne enda tryggere. Venus vil være id-merket og vaksinert ved omplassering, og trenger et godt hjem som kan tilby trygge utemuligheter. Venus vil være klar til omplassering i begynnelsen av desember.

trykk for større bilde
Vetle

Funnet dato: 2014-11-09
Funnet sted: Verdal
Status nå: i midlertidig hjem

Lille Vetle ble født ute i en vedstabel i en hage sammen med søskene sine. Kattungene har nok ikke hatt så mye med menneskene å gjøre før de kom til oss. Vetle var i likehet med Venus veldig redd, og gjemte seg like godt under søskene sine så snart han fikk anledning. Vetle er nå i et fosterhjem som jobber mye med han, og for å skape tillit til oss tobente. Vetle ønsker seg etter hvert et nytt hjem, og ny eier må regne med å jobbe videre med han. Vetle vil være id-merket og vaksinert ved omplassering, og trenger et godt hjem som kan tilby trygge utemuligheter. Vetle vil være klar til omplassering i begynnelsen av desember.

trykk for større bilde
Vemund

Funnet dato: 2014-11-09
Funnet sted: Verdal
Status nå: i midlertidig hjem

Lille Vemund ble født ute i en vedstabel i en hage sammen med søskene sine. Kattungene har nok ikke hatt så mye med menneskene å gjøre før de kom til oss, og Vemund var ganske forskremt da han kom inn til oss. Vemund er nå i et fosterhjem hvor han trener på å bli enda tøffere i møtet med oss mennesker. Vemund ønsker seg etter hvert et nytt hjem, og ny eier må regne med å jobbe videre med han. Vemund vil være id-merket og vaksinert ved omplassering, og trenger et godt hjem som kan tilby trygge utemuligheter. Vemund vil være leveringsklar i begynnelsen av desember.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle. Hun er trygg, kosete og god, og en veldig flink mor til sine små nøster. Når barna er blitt store nok til å flytte til sine egne hjem i februar trenger også kattemor Leana et nytt hjem. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og masse kos (for vi tror hun aldri kan få nok ;-) Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Estell

Funnet dato: 2019-10-14
Funnet sted: Hegra
Status nå: i midlertidig hjem

Estell ble funnet ute med sine 2 barn, Engela og Engel. Hun er ei utrolig trygg og tillitsfull katt. Hun er veldig glad i mennesker, og bærer tydelig preg av å ha hatt et hjem tidligere. Estell elsker å få kos på kinnet, og legger du deg ned på gulvet med henne, gnir hun gjerne hodet sitt inntil ditt. Hun er klar for omplassering i slutten av uke 52 og er da vaksinert, id-merket og sterilisert. Hvis ingen eier dukker opp må Estell ha et nytt hjem å bo i. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og helst grøntområder.

trykk for større bilde