Våre dyr

fant 42 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Tellus

Funnet dato: 2011-07-04
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Tellus var ca 12 uker da hun kom til oss i april 2011. Da skulle hun egentlig avlives på dyreklinikken, men fikk heldigvis sjansen til å få et godt liv i stedet. Hun har langhåret, svart pels og er en nusselig liten jentepus. Hun vil trenge regelmessig pelsstell for å holde den nydelige, myke pelsen flokefri. Hun er en typisk ung katt, hun er glad og fornøyd med tilværelsen så lenge hun får leke og more seg. Hun er også en skikkelig kosepus som liker å sove i armkroken og være sammen med folk. Hun følger gjerne etter, spesielt inn på kjøkkenet i håp om å få en godbit. Tellus er sær i matveien, og har klare preferanser i forhold til hva hun vil spise. Det nye hjemmet må i vareta dette, og vil få mer info om dette ved en eventuell adopsjon. Flotte Tellus er klar for omplassering og er ID-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Lerka

Funnet dato: 2013-03-19
Funnet sted: Lerkendal
Status nå: i midlertidig hjem

Lerka ble funnet på et lager på Lerkendal, og var skitten, mager og veldig sliten. Lerka er kjempesøt, både personligheten hennes og utseende, hun sjarmerer fosterhjemmet i senk. Hun har som regel ett eller annet å fortelle, og svarer når du prater med henne. Hun stryker seg godt inntil foten din og liker å være med deg der du er. Hun har lang pels som hun liker at du børster, gjerne kombinert med kos. Lerka er midlertigig ikke glad i andre katter og heller ikke små barn Hun vil derfor passe best i en rolig familie med eventuelt større barn, og uten andre dyr. Ved omplassering er Lerka vaksinert, kasterte og id-merket.

trykk for større bilde
Maritza

Funnet dato: 2013-04-29
Funnet sted: Malvik
Status nå: i midlertidig hjem

Maritza ble født ute i fjor høst på Malvik, og gikk sammen med moren sin Mari. Hun hadde ikke et hjem å gå til, og mor og barn ble matet av finneren. Maritza syns det var litt skummelt å bli tatt vare på av oss tobente i begynnelsen, men er snill, og på vei til å bli trygg på oss. Hun har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter, og vil da være sterilisert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Zita

Funnet dato: 2013-09-10
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Zita ble funnet ute sammen med sin bror mens de ennå var små kattunger, og vi antar at de begge var født ute av en hjemløs mor. Zita er nå en staselig frøken som er ca ett år gammel, og hun jobber fremdeles med å bli en trygg katt. Hun er komfortabel med og glad i andre katter, men hun synes at vi mennesker er litt vanskelig å forholde seg til. Hun er nysgjerring og interessert, og vi håper at hun kommer ut av skallet sitt med tiden. Zita vil trenge et hjem hos noen med mye tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få henne tryggere. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter, og Zita vil være kastrert, id-merket og vaksinert ved overtakelse.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: i midlertidig hjem

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013, og er nå en pen ung herremann. Muffin er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker, og han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker Muffin seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Roxetta

Funnet dato: 2013-10-13
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Roxetta kom inn til oss sammen med sine to kattunger. Mor og barn ble funnet på Rissa, og de som fant dem har lett etter eier uten hell. Roxetta var usikker og forsiktig når hun kom i hus. Men hun har nok savnet kontakt med mennesker, for det tok ikke lang tid før man kunne strekke ut hånden og ta på henne. Og jammen viste deg seg at hun rett og slett elsker kos! Hun hopper gjerne etter hånden for å få mer, og maler høyt når hun gjør dette. Hun liker ikke å bli løftet på, men kommer rett bort igjen for å få mer kos hvis du har prøvd. Hun skvetter litt ved brå bevegelser og passer nok best med voksne rolige mennesker. Ellers liker hun å ligge i stolen ved siden av fosterforeldrene sine i stua. Når man står opp om morgenen kommer hun trippende fram for å si her når man roper på henne. Hun er utrolig skjønn og blir tryggere og tryggere for hver dag som går. Hun vil bli perfekt hos nye eiere som omfavner henne og gir henne rom for å fortsette utviklingen sin. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket, klar for å reise til sin nye framtidige familie. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk. Litt grøntarealer er også topp!

trykk for større bilde
Baronessa

Funnet dato: 2014-01-12
Funnet sted: Bratsberg
Status nå: i midlertidig hjem

Vakre Baronessa kom inn til oss fra Bratsberg sammen med sine to kattunger. Barna har dratt avgårde til sine nye hjem, så nå er det mor sin tur. Baronessa elsker å leke, selv om hun ikke skjønte helt hva å leke var i starten. Kanskje ingen hadde lekt så mye med henne før? Hun er kjemperask, og har vanvittig spenst og hopper kjempehøyt for å fange byttet. Baronessa er ikke kravstor, en enkel tråd er favorittleken. Når lek eller kos starter, begynner hun straks å purre kraftig. Ja, det hender hun begynner å purre bare man setter seg ned ved siden av henne i sofaen. Hun har et fint mønster på snuten, nesten som en sjakkrute. Vi søker etter eieren til Barnessa, men ingen har så langt meldt seg. Derfor må hun ha et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Selfus T

Funnet dato: 2014-03-27
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Selfus T er en stor og staselig hannkatt som har gått ute som hjemløs i Selbu i ett par år. Han var redd og usikker da han kom til oss, men omsorg og godt stell i et av våre fosterhjem har gjort underverket! Fosterhjemmet melder om at Selfus T nå er en av de mest kosete kattene de har møtt, og han viser seg også å være en meget pratsom kar. Han trenger fremdeles litt tid når han møter nye mennesker, men også her er det god fremgang å spore. Ingen eier synes å savne Selfus T så nå trenger han et godt nytt hjem hos snille mennesker som vil gi han tid til å blomstre opp. Selfus T er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem som kan tilby gode og trygge utemuligheter - kanskje hos deg?

trykk for større bilde
Piraten

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted: Dragsten
Status nå: i midlertidig hjem

Piraten er en ung hannkatt som dukket opp i et hyttefelt på Dragsten. Han har nok hatt et tøft liv ute og slitt med øyeinfeksjon i lang tid, for det ene øyet var helt ødelagt og det andre trengte øyeblikkelig behandling for å berges. Så nå er han blitt vår kjære pirat med ett øye .-) Han hadde ikke chip eller id-merking når han ble funnet så vi vet ikke hvor han hører hjemme, er det noen som savner han? Piraten bar preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en stund og trengte tid på å bli trygg. Og tid, pleie og masse kjærlighet fikk han, og nå sprer han om seg med livsglede og kos. Han blomstrer! Han passer i et hjem med andre sosiale katter, for han er veldig sosial og leken selv. Vi anbefaler et hjem med voksne mennesker da han med øyet sitt ikke er komfortabel med barns raske bevegelser og høye lyder. Dersom eier ikke melder seg trenger Piraten et godt nytt hjem som askepterer han slik han er. Piraten er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem med trygge utemuligheter og lite trafikk.

trykk for større bilde
Pusikatt

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Pusikatt en en voksen sort og hvit korthåret herremann som nå ønsker seg et nytt hjem. Han er tillitsfull og glad i mennesker, men ikke like glad i andre katter, og derfor ønsker Pusikatt seg et hjem hvor han kan få være alenepus. Hjemmet må også kunne tilby trygge og gode utemuligheter. Pusikatt er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar til å reise til nytt hjem når som helst;-)

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med han :-) Første uka i september er han 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Nutria

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nutria er en søt jentepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med henne :-) Første uka i september er hun 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Mulan

Funnet dato: 2014-06-24
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Kjempesøt og leken liten frøken med en morsom personlighet. Hun kan være litt reservert, men blir tøffere og tøffere for hver dag som går. Hun er ikke den som kaster seg ut i vilter lek med sin bror, hun liker ofte å bare ligge å se på. Nydelig lettstelt pels som hun steller mye selv, flink liten pus. Og se så fin hun er med ene øret grått, nesten som hun har på seg en hatt på snei ;-) Mulan er klar for å reise til nytt hjem, og der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Kaira

Funnet dato: 2014-07-16
Funnet sted: Kyrksæterøra
Status nå: i midlertidig hjem

Kaira kom inn til oss sammen med kattemor og bror når hun var liten kattunge. Hun er i slutten av november 4-5 mnd gammel. Herlige Kaira er sosial, kosete og selvstendig. Hun forteller tydelig når det skal koses, og når hun er i kosehumør kommer hun og legger seg i fanget vårt. Hun er veldig snill, biter eller slår aldri, men er av og til lett på foten og kan skvette litt. Hun trives godt sammen med andre katter (fosterhjemmet har hatt litt forskjellige katter sammen med henne). Kaira er leken, og underholder seg gjerne med ett hårstrikk eller noe annet spennende hun skulle finne. Hun er klar for omplassering, og er vaksinert og id-merket. Hun må ha et hjem som kan tilby trygge utemuligheter med lite trafikk.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Dette er katten Festus inntatt fra Flatåsen. Han er en voksen kastrert hannkatt som er litt beskjeden og skvetten, men lar seg fint håndtere. Mer info kommer.

trykk for større bilde
Zitronella

Funnet dato: 2014-08-24
Funnet sted: Steinberget
Status nå: på brakka

Nydelige Zitronella med den herlige personligheten oppholdt seg i området ved Steinberget i Trondheim i sommer. Hun er sort korthåret med en hvit flekk mellom bakbeina, og hun har ett hvitt værhår - kjempesøt! Hun har også et gammelt rift i øret. Katten er dessverre ikke id-merket, og nå søker vi etter eieren hennes. Er dette din katt, eller har du informasjon om henne? Hvis ingen eier dukker opp må Zitronella ha et nytt hjem å bo i. Der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Juba

Funnet dato: 2014-03-09
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Fine Juba vandret rundt en stall på Jonsvannet i lang tid, faktisk helt siden han var en liten kattunge. Juba ble fanget inn med felle, og han er nå i underkant av ett år gammel. Juba var først veldig redd, men han har utviklet seg mye siden han kom til oss. Han er fremdeles litt skvetten, men han har lært seg å sette pris på kos og oppmerksomhet fra oss mennesker. Juba er en artig ungkatt med glimt i øyet som er både leken og glad i andre katter. Nå lurer vi på om noen savner han? Juba er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og dersom eier ikke melder seg trenger Juba et nytt hjem. Det må være et godt og trygt hjem som kan tilby gode utemuligheter, og helst uten små barn.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Snuff bodde sammen med søsteren Sniffi bak Statoilstasjonen i Innherredsveien, og vi tror han kan være født ute. Han var en engstelig kattungen til å begynne med, men han har utviklet seg kjempefint i fosterhjemmet som har jobbet med han. De kan fortelle at Snuff nå er en nysgjerrig, leken og sosial sjarmør. Han trenger litt tid før han får tillit til nye mennesker, men så fort den er skapt er han en koseklump. Han kan finne på å frese hvis dine bevegelser er litt for brå, men det er bare hans måte å si ifra på. Snuff er nå en liten tøffing på ca 4 måneder, og han ønsker seg veldig et trygt og godt hjem som kan tilby gode utemuligheter. Snuff er id-merket og vaksinert, og klar til omplassering.

trykk for større bilde
Sofusk

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Sofusk var ca 6 mnd når han ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken i september. De er nok alle født ute av en hjemløs kattemor, og Sofusk var den av søskene som var mest engstelig. Til vår store glede han han gått fra og frese og være redd, til å vise seg som en utrolig leken, spretten og superkosete liten pus. Sofusk freser fortsatt om vi kommer for brått på ham og skvetter litt til av endel lyder. Han liker å bli klødd og klappet på og er god kompis med en av fosterhjemmets egne katter. De leker og koser seg sammen. Trives godt høyt oppunder taket i klatrestativet når han vil ha litt ro. Særdeles leken, kjapp og spretten pus! Vakre Sofusk er kastrert, vaksinert og id-merket, og ved omplassering vil han trenge et hjem hos eiere som har erfaring med katter. I sitt nye hjem må han ha trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Gullklompen

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Gullklompen er en ung voksen katt som gikk ute ved Jonsvatnet. Det kan kanskje se ut som han er blitt forlatt av hyttefolk, men det vet vi ikke sikkert. Kanskje noen andre kjenner til han, eller vet noe? Hvis ingen eier melder seg må Gullklompen ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Jamie er en kattunge på rundt 9 mnd som gikk ute ved Jonsvatnet. Per dags dato er han beskjeden, forsiktig og usikker på oss mennesker. Men når han blir trygg på deg og dine er han en kosepus. Jamie trives godt sammen med andre katter, og elsker å leke.. Er det noen som kjenner til han eller vet noe om han? Hvis ingen eier melder seg må Jamie ha et nytt og godt hjem å bo i. Der må han ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Jamie har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe med han, og gi han tid til å bli trygg. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Supermann

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Supermann har gått ute på Stjørdal siden i vår. Det er søkt etter eier i Stjørdalsbladet, desverre uten hell. Nå fortsetter vi letingen etter eieren hans og håper noen melder seg. Supermann er litt usikker akkurat nå men er man rolig og går forsiktig frem vil han ha litt kos. Vi har trua, for det er ikke rart man blir usikker når man har gått ute så lenge uten omsorg, husly og en god sofa. Hvis ingen eier melder seg må Supermann ha et nytt og godt hjem å bo i. Der må han ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Cecilie

Funnet dato: 2014-10-16
Funnet sted: Karolinervegen
Status nå: i midlertidig hjem

Cecilie ble funnet sammen med sin søster i en bag bak en container i Carolinervegen. Det kan se ut som de ble dumpet og forlatt der. De er født rundt 16 juli-14. Lille søte Cecilie er kosete, snill og leken. Hun er vaksinert og id-merket og kan flytte til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk og grøntarealer.

trykk for større bilde
Celita

Funnet dato: 2014-10-16
Funnet sted: Karolinervegen
Status nå: i midlertidig hjem

Celita ble funnet sammen med sin søster i en bag bak en container i Carolinervegen. Det kan se ut som de ble dumpet og forlatt der. De er født rundt 16 juli-14. Lille søte Celita fikk en tøff start og hadde fått poten i klem i bagen under containeren. Da de ble reddet hadde den hovnet fryktelig opp og Celita var i sjokk. Hun er fremdeles skeptisk og usikker og trenger litt tid på å bli trygg på mennesker igjen. Hun er vaksinert og id-merket og kan flytte til sitt nye hjem hvis de kan tilby henne all den kjærlighet, tålmodighet og omsorg hun trenger. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk og grøntarealer.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Info om han kommer.

trykk for større bilde
Rallar

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: på brakka

Kattungen Rallar var ca 5 mnd da han kom inn til oss fra Rissa sammen med sin mor og bror. Han er i januar 2015 rundt 7 mnd gammel. Rallar var ikke helt trygg på mennesker, men i et av våre fosterhjem har Rallar blomstret og blitt en herlig, rar og morsom katt. Han er svært sosial og kosete med fosterhjemmets egen hannkatt, og han kan kanskje passe sammen med andre katter i et nytt hjem også. At Rallar ikke hadde fått noe særlig kos før var tydelig, for han kunne rett og slett ikke kose. Og selv om kroppsspråket hans fremdeles er litt underholdene og ulogisk når han får klapp og klø på hodet så er det ikke tvil om at han er en skikkelig kosegris. Han ruller rundt og kvitrer og gjør seg til. Han er ikke redd små barn, men spretter unna når de kommer mot han. Han koser seg veldig i fosterhjemmet med voksne som gir han masse oppmerksomhet. Han er en skikkelig SØTING! Han er kastrert, id-merket og vaksinert og klar for å reise til nytt permanent hjem. Der må han ha trygge utemuligheter å boltre seg på med lite trafikk.

trykk for større bilde
Florry

Funnet dato: 0000-00-00
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Florry er mammaen til Fiol, Fres, Futt og Frasier. Hun er en litt skeptisk dame, men når hun først kommer innpå deg er hun kosete og snill. Her må det jobbes noe for å bygge opp tilliten, men hun har potensiale til å bli en fantastisk ledsager. Hun er adopsjonsklar rundt 26.desember, og vil da være vaksinert, sterilisert og id-merket. Hennes nye hjem må kunne tilby trygge utemuligheter med lite trafikk.

trykk for større bilde
Veslemøy

Funnet dato: 2014-11-09
Funnet sted: Verdal
Status nå: i midlertidig hjem

Hunnkatten Veslemøy slo seg ned i hagen til en familie i Leiradalsveien i Verdal. Ingen i nabolaget kjente til katten, og etter hvert viste det seg at hun hadde et kattungekull i en vedstabel i hagen. Kattemor er helt tam og veldig kjælig, men kattungene er redd mennesker at de mest sannsynligvis er født ute. Nå søker vi informasjon om kattefamilien. Er det noen som kjenner til kattemoren? Hvis eier ikke melder seg vil Veslemøy trenge et nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby et varig hjem med gode utemuligheter. Hun vil da være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle. Hun er trygg, kosete og god, og en veldig flink mor til sine små nøster. Når barna er blitt store nok til å flytte til sine egne hjem i februar trenger også kattemor Leana et nytt hjem. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og masse kos (for vi tror hun aldri kan få nok ;-) Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Tambria

Funnet dato: 2014-12-20
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Tambria er ei nydelig skjønn liten frøken. Hun er utrolig trygg på mennesker og meget nysgjerrig av seg. Hun er veldig glad i å utforske under sofaen og i kriker og kroker der det er mørkt og trangt, men samtidig er Tambria like tilfreds med å ligge ved siden av en i sofaen og kose seg. Men som alle de fleste ungkatter er hun utrolig leken, og har utviklet et elsk/hat forhold til pizzaesker og doruller. Katteleker er med andre ord ikke nødvendig så lenge man har papp liggende ;) Alt i alt, er hun et lite sjarmtroll som kan få deg til å le rett som det er med sine krumspring! Ved omplassering er hun vaksinert, id-merket og sterilisert. Tambria må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og helst grøntområder.

trykk for større bilde
Paz

Funnet dato: 2014-12-21
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Katten Paz ble omplassert av oss da han var kattunge i 2009, men kom dessverre nylig i retur. Paz har vokst seg til å bli en stor og flott herremann som nå søker lykken på nytt. Han er en bedagelig katt som er godt vant til barn i flere aldre, han er glad i mat og kos - med andre ord: en skikkelig livsnyter! Paz har bodd i mange år sammen med katten Sif og det hadde vært veldig hyggelig om de to guttene kunne fått seg et nytt hjem sammen igjen. Både Paz og Sif trenger et godt nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby gode utemuligheter. Paz er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar for omplassering.

trykk for større bilde
Sif

Funnet dato: 2014-12-21
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Sif er en staselig herremann på ca 7 år som nå trenger et godt hjem. Han er en snill og kjærlig katt som er vant med både store og små mennesker, men han er også en bestemt kar som helst vil bli klødd på hodet og under haken. Hvis noe blir feil så sier han gjerne i fra, slik voksne herrer gjerne gjør. Sif har bodd i mange år sammen med katten Paz og det hadde vært veldig hyggelig om de to guttene kunne fått seg et nytt hjem sammen igjen. Både Sif og Paz trenger et godt nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby gode utemuligheter. Sif er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar for omplassering.

trykk for større bilde
Alvin

Funnet dato: 2015-01-18
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Alvin er en trivelig og avslappet herremann som nå trenger et nytt hjem. Han er en såkalt "skipskatt", og har dermed en ekstra klo på tassene slik at han synes å gå med hvite "polvotter":-) Alvin er snill og tillitsfull, og ønsker seg nå et godt og varig hjem som kan tilby han gode utemuligheter. Ved omplassering vil Alvin være id-merket, kastrert og vaksinert.

trykk for større bilde
Sultan

Funnet dato: 2015-01-18
Funnet sted: Selbustrand
Status nå: på brakka

Sultan dukket på hos en familie på Selbustranda for nesten to år siden, og da var han ganske så skeptisk til mennesker. Han fikk litt mat, og ble etter hvert mer og mer trygg. Sultan viste seg til slutt å være en skikkelig kosepus, og nå søker vi opplysninger om katten - er det noen som savner han? Hvis eier ikke melder seg trenger Sultan et nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby gode utemuligheter. Ved omplassering vil Sultan være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Shila

Funnet dato: 2015-01-18
Funnet sted: Selbustrand
Status nå: i midlertidig hjem

Shila dukket opp hos en familie fra Selbustrand for ca to år siden. Hun var ganske så sky, men hun ble tryggere etter hvert og det er tydelig at hun har hatt et hjem en gang. Shila er en trivelig hunnkatt som elsker kos og oppmerksomhet. Nå søker vi opplysninger om henne - er det noen som savner pusen? Hvis eier ikke melder seg så trenger flotte Shila et nytt godt hjem som kan tilby henne gode utemuligheter. Ved omplassering vil Shila være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Liona

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Liona kom inn til oss med sin mor Leana og sine 3 søsken. Hun er aktiv, leken, kosete og litt rampete. Hun er sosial og kontaktsøkende. Liona liker å leke både med sine søsken og oss mennesker. Hun er veldig glad i å utforske høyt og lavt. Hun er omplassering klar i uke 6 og er da klar for å reise til nytt hjem. Hun må ha trygge ute muligheter med lite trafikk og ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Lejla

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Lejla kom inn til oss med sin mor Leana og sine 3 søsken. Hun er aktiv, leken og kosete. Hun er sosial, kontaktsøkende og elsker oppmerksomhet. Lejla liker å leke både med sine søsken og oss mennesker.Hun er den minste i søskenflokken, men er ikke redd for å måle kreftene med sine søsken. Hun er omplassering klar i uke 6 og er da klar for å reise til nytt hjem. Hun må ha trygge ute muligheter med lite trafikk og ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Lillis

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Lillis kom inn til oss med sin mor Leana og sine 3 søsken. Han er aktiv, leken og kosete. Han er sosial og kontaktsøkende. Han liker å leke både med sine søsken og oss mennesker. Lillis elsker å klatre og jakte. Han er en mester til å fange leker med fjær for så å bære rundt på dem i timesvis og knurre for å markere at dette er hans leke. Han er omplassering klar i uke 6 og er da klar for å reise til nytt hjem. Han må ha trygge ute muligheter med lite trafikk og ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Lodve

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Lodve kom inn til oss med sin mor Leana og sine 3 søsken. Han er aktiv, leken, kosete og rampete. Han er sosial og kontaktsøkende. Han liker å leke både med sine søsken og oss mennesker. Han er den største i søskenflokken og har litt mer lodden pels. Han er omplassering klar i uke 6 og er da klar for å reise til nytt hjem. Han må ha trygge ute muligheter med lite trafikk og ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Frappuchino

Funnet dato: 2015-01-19
Funnet sted: Fossegrenda
Status nå: i midlertidig hjem

Frappuchino ble funnet i Fossegrenda, nær Rema 1000 den 9 Januar. Han er en voksen kanin. forsiktig og beskjeden men handterbar. Hvis eier ikke melder seg trenger Frappuchino et nytt hjem sammen med artsfrender, med gode muligheter for å fritt bevege seg og hoppe rundt slik kaniner skal. Ved omplasering vil han være kastrert og id-merket

trykk for større bilde
Goliat

Funnet dato: 2015-01-28
Funnet sted: Ringvoll
Status nå: på brakka

Goliat har gått ute på en stall på Ringvoll over lengre tid. Han er kjempe snill og veldig kosete. og går overens med andre katter. Nå søker vi opplysninger om katten - er det noen som savner han? Hvis eier ikke melder seg trenger Goliat et nytt godt hjem som kan tilby gode ute muligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Belisca

Funnet dato: 2015-01-29
Funnet sted: Bratsberg
Status nå: på brakka

Belisca ble funnet ute ved Orion vaktmesterservice på Bratsberg. Hun er ca 6 mnd, snill og liker kos. Nå søker vi opplysninger om katten - er det noen som savner henne? Hvis eier ikke melder seg så trenger Belisca et nytt godt hjem som kan tilby gode ute muligheter. Ved omplassering vil hun være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde