Våre dyr

fant 41 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Litzie

Funnet dato: 2008-06-19
Funnet sted: Moholt
Status nå: på brakka

Litzie er en nydelig ung kattefrøken som har vært innom oss tidligere. Hun er en staselig pus som ligner mye på kattemammaen sin Lolita, og hun søker nå et godt nytt hjem. Litzie er kosete, tillitsfull og leken og har tidligere bodd i et hjem sammen med både andre katter, hund og mindre barn. Litzie er sterilisert, vaksinert og id-merket. Hun ønsker seg nå ett nytt og godt hjem, hvor hun vil trenge fine utemuligheter. Info om Litzie fra krisehjemmet; http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=17710903

trykk for større bilde
Gråtass Junior

Funnet dato: 2009-07-23
Funnet sted: Byåsen
Status nå: på brakka

Gråtass Junior er en snill og koselig voksen katt på rundt 5 år som dessverre kom tilbake til oss etter å ha blitt omplassert tidligere. Han er litt forsiktig av seg, og brå raske bevegelser gjør at han skvetter litt. Men han blir raskt trygg igjen og koser videre :-) Han vil passe i et hjem med voksne, og i familier hvor barna er store og vant til dyr. Han er glad i å prate, men er ikke utstyrt med en klingende høy røst. Her er det lave knirk som gjelder, og han er utrolig sjarmerende. Nå må Gråtass Jr. ha et nytt, godt å varig hjem å bo i. Der må han ha trygge utemuligheter å være på. Han er kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Tellus

Funnet dato: 2011-07-04
Funnet sted: Melhus
Status nå: på brakka

Tellus var ca 12 uker da hun kom til oss i april 2011. Da skulle hun egentlig avlives på dyreklinikken, men fikk heldigvis sjansen til å få et godt liv i stedet. Hun har langhåret, svart pels og er en nusselig liten jentepus. Hun vil trenge regelmessig pelsstell for å holde den nydelige, myke pelsen flokefri. Hun er en typisk ung katt, hun er glad og fornøyd med tilværelsen så lenge hun får leke og more seg. Hun er også en skikkelig kosepus som liker å sove i armkroken og være sammen med folk. Hun følger gjerne etter, spesielt inn på kjøkkenet i håp om å få en godbit. Flotte Tellus er klar for omplassering og er ID-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Sandy

Funnet dato: 2012-03-14
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Sandy er en katt på ca 4 år nå i april 2014, som ble tatt inn fra Sandmoen. Hun er helt tam og en veldig koselig frøken, men litt skvetten og løper lett avsted ved høye lyder. Men får hun kos så ruller hun seg rundt, stanger hodet mot hånden din og tover godt med potene. Hun har i tillegg verdens mest bedårende blikk, så her er det fare for å bli sjarmert. Sandy har også en særegenhet, da det bare gjenstår noen centimeter der halen hennes skulle vært. Hva som har skjedd vet vi ikke, men Sandy bryr seg ikke noe om dette. Hvis vi ikke finner eieren, vil Sandy bli omplassert til et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter. Hun vil da være ID-merket, vaksinert og sterilisert.

trykk for større bilde
Lerka

Funnet dato: 2013-03-19
Funnet sted: Lerkendal
Status nå: på brakka

Lerka ble funnet på et lager på Lerkendal, og var skitten, mager og veldig sliten. Hun var ikke id-merket når hun ble funnet, så hvis ikke eieren hennes dukker opp vil hun ha behov for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering er Lerka vaksinert, sterilisert og id-merket. Lerka er kjempesøt, både personligheten hennes og utseende, hun sjarmerer fosterhjemmet i senk. Hun har som regel ett eller annet å fortelle, og svarer når du prater til(med) henne. Hun stryker seg godt inntil foten din og liker å være med deg der du er. Hun har lang pels som hun liker at du børster, gjerne kombinert med kos.

trykk for større bilde
Benita

Funnet dato: 2013-04-21
Funnet sted: Buvika
Status nå: på brakka

Benita er en damekatt på ca 6 år. Hun holdt til i et nabolag i Buvika de siste årene før hun kom inn til oss april 2013, uten at folket i huset hun holdt til ved fikk tak i henne. De har forsøkt å finne eieren hennes i nærområdet uten hell, så vi fortsetter søket og lurer på om noen kjenner til henne? Benita hadde ikke vært mye i nærkontakt med mennesker før hun kom til Dyrebeskyttelsen, og var både arg og irritert på oss til å begynne med. Nå har hun vært på fellesrommet til kattene på brakka en stund og ser ut til å ha det veldig fint. Hun er blitt rolig, og er ikke lenger redd oss mennesker (selv om hun ikke vil vi skal kose med henne). Men hvem vet, kanskje en vakker dag? En spesiell og unik katt som Benita trenger også et nytt og godt hjem med masse kjærlighet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du tror Benita kan passe hjemme hos deg. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Maritza

Funnet dato: 2013-04-29
Funnet sted: Malvik
Status nå: i midlertidig hjem

Maritza ble født ute i fjor høst på Malvik, og gikk sammen med moren sin Mari. Hun hadde ikke et hjem å gå til, og mor og barn ble matet av finneren. Maritza syns det var litt skummelt å bli tatt vare på av oss tobente i begynnelsen, men er snill, og på vei til å bli trygg på oss. Hun har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter, og vil da være sterilisert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Panteren

Funnet dato: 2013-05-12
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Panteren hadde gått ute veldig lenge før han endelig kom i hus. Til tross sin tid ute er han en trygg, god, snill og nyskjerrig kattemann. Midt på brystet har han en liten hvit flekk i pelsen. Blid og glad, og følger gjerne etter deg for å se hva du gjør. Panteren er verdens herligste, og må spise allergimat. Det er ikke mer stress med allergimat kontra "vanlig" kattemat, man gir han mat på samme måte som til alle andre katter:-) Vi leter etter eieren hans, men hvis ingen dukker opp ønsker Panteren seg et nytt hjem hvor han kan boltre seg på trygge uteområder. Han er kastrert, id-merket og vaksinert, klar for å komme seg ut i vårsola!

trykk for større bilde
Bambia

Funnet dato: 2013-08-03
Funnet sted: Børsa
Status nå: i midlertidig hjem

Bambia kom til oss i fjor da hun ble funnet ute alene på Børsa som liten kattunge. Hun fikk seg etter hvert et nytt hjem, men grunnet problemer med magen så kom hun tilbake til oss. Bambia har nå blitt en ung dame som er omgjengelig og sosial, og som takler både andre katter, barn og hunder. Hun blir gjerne med på leken, og trekker seg bare unna dersom barnas lek blir for voldsom. Favorittstedet for en hvil er i sengen, og da gjerne sammen med "husfolket". Bambia er nå helt frisk, og ønsker seg et godt og vaig hjem hos snille mennesker som kan tilby henne trygge utemuligheter. Bambia er kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Zita

Funnet dato: 2013-09-10
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Zita er en kattunge som ble funnet sammen med sin bror, og de var begge født ute av en hjemløs mor. De hadde ikke hatt kontakt med mennesker før, og Zita syns hele sulamitten med kos og allting var innmari skummelt og rart. Men nå har hun bodd i et av våre flinke fosterhjem en liten stund, og nå er Zita kommet ut av skallet sitt og blitt en sosial, trygg og herlig pusejente. Fosterhjemmet beskriver henne som selvsikker, nysgjerrig, bittelitt skvetten hvis man skal stryke henne enda, men hun kommer kjapt tilbake for å lukte på deg, ergo hun er en tøffing. Hun elsker lek og kos og går godt overens med andre katter/dyr. Hun er klar for omplassering og er vaksinert og ID-merket. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter å være på, med lite trafikk.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: i midlertidig hjem

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013, og er nå en pen ung herremann. Muffin er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker, og han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker Muffin seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Betina

Funnet dato: 2013-09-03
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Betina er en utrolig god pusemor. Hun er veldig glad i å bli klødd på rumpa, og kommer gjerne bort til oss i fosterhjemmet for å få kos. Hun er pratsom og veldig hyggelig å ha i hus. Hun er en relativt rolig katt, men kliner til innimellom og kaster seg ut i leken med ungene sine. Hun er klar for omplassering når kattungene er klar for omplassering omkring 1.november. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket ved omplassering.

trykk for større bilde
Belafonte

Funnet dato: 2013-09-03
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Belafonte kom opprinnelig til oss gjennom en dyrevernsak, og han er derfor en litt beskjeden ung herremann. Han har prøvd seg i et hjem, men kom tilbake til oss nylig. Den tøffe starten på livet har satt sine spor, og nå håper vi at et miljøskifte kan være løsningen for vakre Belafonte. Han liker barn og hunder, men trenger nok et hjem hvor det er litt rolig og hvor ingen andre tøffe puser dominerer. Belafonte har en flott pels som han trenger hjelp til å stelle, og håper på et godt hjem som kan tilby trygge utemuligheter uten tøffe nabokatter. Han er kastrert, id-merket og vaksiner, og venter spent på om noen "kattemennesker" kan tenke seg å tilby hjem til en litt forsiktig kar.

trykk for større bilde
Mølla

Funnet dato: 2013-10-12
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Mølla er en vakker sort hunnkatt som har gått ute siden februar 2012. Til tross for dette er hun en kjærlig og snill dame som dunker hele kroppen mot hånda di for å få kos. Kanskje litt forsiktig med det samme, men det skulle da bare mangle ;-) Det er søkt etter eier i området hun er funnet, men ingen har dukket opp. Så med mindre noen dukker opp ønsker hun å være et fullverdig familiemedlem i et nytt godt hjem. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk, helst med grøntområder.

trykk for større bilde
Zebaztian

Funnet dato: 2013-10-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Zebaztian er en vakker, sølvgrå tigerpus, som gikk ute i omtrent 3 år før han kom til oss. Han fikk mat av dyrevenner som ikke hadde mulighet til å beholde han selv. Han er en veldig snill og kosete herremann, men også litt usikker i nye situasjoner. Derfor vil nok Zebaztian trenge litt ekstra tid til å bli vant til et nytt hjem, men når han først har blitt husvarm, så har du fått deg en skikkelig bestevenn. Det kan fosterhjemmet hans skrive under på! Han er litt skeptisk til mindre barn, men går veldig godt overens med andre katter. Zebaztian er kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Sedgar

Funnet dato: 2013-10-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Sedgar hadde gått ute i omtrent 4 år når han kom inn til oss, og fått mat av dyrevenner som ikke hadde mulighet til å beholde han selv. Det var litt skummelt å plutselig komme til oss på brakka, men det er nok litt godt å endelig komme i hus også. De som meldte fra til oss forteller at han er en kosete kattegutt, noe fosterhjemmet hans kan bekrefte. Han er nemlig ekstremt selskapssyk og kosete! Jo flere mennesker det er i leiligheten som han kan kose med, jo lykkeligere er han. Han følger etter deg rundt i leiligheten hele tiden og er i fanget ditt før du rekker og sette deg ordentlig ned i sofaen. Der blir han gjerne resten av kvelden. Han begynner også å bli ganske leken. Sedgar er en type som passer godt sammen med voksne da han liker å bestemme selv hvor han vil ha kos. Mindre barn forstår ikke alltid slike signaler og vil passe bedre med en annen flott katt. For Sedgar en en herlig type som virkelig fortjener et godt permanent hjem å bo i. Det er søkt etter eier, og vi fortsetter søket og håper noen melder seg! Hvis ikke ønsker Sedgar seg et nytt og godt hjem han kan bli et nytt familiemedlem i. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Tomaz

Funnet dato: 2013-12-21
Funnet sted: Tempe
Status nå: i midlertidig hjem

Tomaz hadde gått rundt høyblokkene på Tempe i 2-3 år før han kom inn til oss, vet noen hvor han hører hjemme? Tomaz er en herlig kattemann. Supersnill, tillitsfull og kosete, han ligger gjerne på fanget ditt i timesvis. Han gnir seg inntil beina dine og vil ha din fulle oppmerksomhet. Han var i dårlig forfatning når han kom inn til oss etter den lange tiden ute, men nå er han blitt mye bedre. Tomaz må ha et nytt godt hjem hvis ikke eiern hans dukker opp. I sitt nye hjem må han ha trygge utemuligheter og masse kos (for det er han så glad i) :-) Han er nå kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Roxetta

Funnet dato: 2013-10-13
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Roxetta kom inn til oss sammen med sine to kattunger. Mor og barn ble funnet på Rissa, og de som fant dem har lett etter eier uten hell. Roxetta var usikker og forsiktig når hun kom i hus. Men hun har nok savnet kontakt med mennesker, for det tok ikke lang tid før man kunne strekke ut hånden og ta på henne. Og jammen viste deg seg at hun rett og slett elsker kos! Hun hopper gjerne etter hånden for å få mer, og maler høyt når hun gjør dette. Hun liker ikke å bli løftet på, men kommer rett bort igjen for å få mer kos hvis du har prøvd. Hun skvetter litt ved brå bevegelser og passer nok best med voksne rolige mennesker. Ellers liker hun å ligge i stolen ved siden av fosterforeldrene sine i stua. Når man står opp om morgenen kommer hun trippende fram for å si her når man roper på henne. Hun er utrolig skjønn og blir tryggere og tryggere for hver dag som går. Hun vil bli perfekt hos nye eiere som omfavner henne og gir henne rom for å fortsette utviklingen sin. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket, klar for å reise til sin nye framtidige familie. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk. Litt grøntarealer er også topp!

trykk for større bilde
Baronessa

Funnet dato: 2014-01-12
Funnet sted: Bratsberg
Status nå: på brakka

Vakre Baronessa kom inn til oss fra Bratsberg sammen med sine to kattunger. Barna har dratt avgårde til sine nye hjem, så nå er det mor sin tur. Baronessa elsker å leke, selv om hun ikke skjønte helt hva å leke var i starten. Kanskje ingen hadde lekt så mye med henne før? Hun er kjemperask, og har vanvittig spenst og hopper kjempehøyt for å fange byttet. Baronessa er ikke kravstor, en enkel tråd er favorittleken. Når lek eller kos starter, begynner hun straks å purre kraftig. Ja, det hender hun begynner å purre bare man setter seg ned ved siden av henne i sofaen. Hun har et fint mønster på snuten, nesten som en sjakkrute. Vi søker etter eieren til Barnessa, men ingen har så langt meldt seg. Derfor må hun ha et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Finn-K

Funnet dato: 2014-01-26
Funnet sted: Knarrlagsundet
Status nå: i midlertidig hjem

Finn-K en en fin hannkatt som er omkring 5 år gammel. Han hadde gått ute på Knarrlagsundet i 2 år før han kom inn til oss. Han er en snill pus innerst inne, men bærer preg av det lange utelivet. Hans oppgave nå er å bli trygg på oss tobente, og fosterhjemmet han bor i jobber godt med han og ser fremskritt. Han har brungrå tigret lang pels og vakkert ansikt, vet noen noe om han og hvor han hører hjemme? Vi søker etter eieren og håper noen melder seg. Hvis ingen dukker opp må Finn-K ha et nytt hjem. Han bør få seg et hjem som tilby tålmodighet, masse kjærlighet og litt ekstra tid for å fortsette å gjøre han til en trygg og god pus. Vi i Dyrebeskyttelsen har sett mange ganger at usikre katter snur om og blir trygge når de kommer til riktig hjem. Veldig fin opplevelse :-) Ved omplassering må Finn-K ha trygge utemuligheter å være på når han skal ut. Han er vaksinert, id-merket og kastrert.

trykk for større bilde
Henrietta

Funnet dato: 2014-01-21
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Henrietta er en kjempesøt, sosial og snill kattefrøken som var mer opptatt av å stryke seg inntil fotografen enn å bli tatt bilder av;-) I desember begynte hun å oppsøke et hus hvor hun ikke hørte hjemme, men var redd og usikker og hadde pelsen full av floker. Når hun ble tatt hånd om viste det seg at katten slettes ikke var redd, bare fortumlet og forvirret. Vi søker etter eieren til Henrietta og håper noen melder seg. Hvis ikke har Henrietta behov for et nytt, godt og trygt hjem å bo i. Ved omplassering er hun vaksinert, id-merket og sterilisert.

trykk for større bilde
Tera

Funnet dato: 2012-12-04
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: på brakka

Tera er ei forsiktig og fin pusejente som fikk en tøff start her i livet. Hun ble født ute under triste kår, og fikk frostskader som har ført til at øre- og haletippen nå er blitt kortere. Hun er litt løvetannbarn kan man si, og har blitt ei veldig flott kattefrøken nå i dag. Hun er fremdeles forsiktig og ønsker å bestemme selv om du skal ta på henne eller ikke, ihvertfall her på brakka. Samtidigi er hun er veldig sosial og leker både med oss og de andre kattene på brakka, det er bra. Hun bør få et hjem som har lyst å sette av litt ekstra tid og ønske om å fortsette å jobbe med henne for å få henne helt trygg og god. Hun har det i seg :-) Hun er sterilsert, vaksinert og id-merket og klar for omplassering. Hun må ha trygge utemuligheter i sitt nye hjem.

trykk for større bilde
Selfus T

Funnet dato: 2014-03-27
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Selfus T er en stor og staselig hannkatt som har gått ute som hjemløs i Selbu i ett par år. Han var redd og usikker da han kom til oss, men omsorg og godt stell i et av våre fosterhjem har gjort underverket! Fosterhjemmet melder om at Selfus T nå er en av de mest kosete kattene de har møtt, og han viser seg også å være en meget pratsom kar. Han trenger fremdeles litt tid når han møter nye mennesker, men også her er det god fremgang å spore. Ingen eier synes å savne Selfus T så nå trenger han et godt nytt hjem hos snille mennesker som vil gi han tid til å blomstre opp. Selfus T er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem som kan tilby gode og trygge utemuligheter - kanskje hos deg?

trykk for større bilde
Slade

Funnet dato: 2014-04-24
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Slade er en utrolig hyggelig, snill og kosete hannkatt på rundt 3-4 år. Han elsker oppmerksomhet og har mye på hjertet han liker å prate om, veldig koselig. Slade liker å være sammen med barn i alle aldre og både leker, er trygg og er tvers gjennom en herlig kattemann. Han må nå ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Han er kastrert, vaksinert og ID-merket og klar til å flytte inn til sin nye familie.

trykk for større bilde
Kong Øystein

Funnet dato: 2014-04-27
Funnet sted: Valentinlyst
Status nå: i midlertidig hjem

I september 2013 dukket plutselig Kong Øystein opp ved et hus i Kong Øysteins vei, og bestemte seg for å bli. Siden Kong Øystein ikke var deres katt hengte de opp lapper i nærområdet og la han ut på Dyrebar.no, men ingen eier har så langt meldt seg. Han er en voksen katt, trygg og god, og lar seg gjerne klemme og kose på av barn. Han er en rolig, nysgjerrig og kjempesnill pus, som elsker å få kos. Han liker også at man prater med han, for han svarer gjerne tilbake. Han går godt sammen med hund, og ligger gjerne på gulvet en meter fra hunden og sover. Kan virke noe skeptisk til barn hvis de bråker, men syns de er ganske ok likevel. Hvis ingen eier dukker opp må Kong Øystein ha et nytt hjem å bo i, med trygge utemuligheter å være på. Ved omplassering er kan kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Sky Marsvin

Funnet dato: 2014-05-26
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Denne lekre snella heter Sky. Hun opplevde alle kjæledyrs skrekk, nemlig å bli dumpet av eieren sin. Nå må hun ha et nytt, varig og godt hjem hos noen som tar vare på henne og gir henne verdens beste marsvinliv. Marsvin er flokkdyr, så hun må ha en marsvinvenn eller to å bo sammen med for å trives. Hun er sosial, snill, liker å prate, og er kvikk og rask. Hun er id-merket/chip og sterilisert, og klar for omplassering og vi ønsker at hun blir omplassert sammen med søsteren sin Whitney.

trykk for større bilde
Whitney Marsvin

Funnet dato: 2014-05-24
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Denne lekre snella heter Whitney. Hun opplevde alle kjæledyrs skrekk, nemlig å bli dumpet av eieren sin. Nå må hun ha et nytt, varig og godt hjem hos noen som tar vare på henne og gir henne verdens beste marsvinliv. Marsvin er flokkdyr, så hun må ha en marsvinvenn eller to å bo sammen med for å trives. Hun er sosial, snill, liker å prate, og er kvikk og rask. Hun er id-merket/chip og sterilisert, og klar for omplassering og vi ønsker at hun blir omplassert sammen med søsteren sin Sky.

trykk for større bilde
Martinus

Funnet dato: 2014-05-01
Funnet sted: Sluppen
Status nå: på brakka

Martinus hadde gått utenfor brakka vår i 2-3 måneder før vi fikk han i hus. Og han hadde nok gått ute mye lenger før han dukket opp hos oss, for han var mager, hadde knekte tenner, var flokete og veldig skitten. Fra Martinus kom inn til oss i mai har enorme ting skjedd. For ut fra sitt redde skall har det blomstret opp en fantastisk, sosial, kjempekosete og pratsom herrekatt. Det er så kjekt! Er det noen som kjenner igjen Martinus, eller vet noe om han? Vi søker etter eier og håper noen melder seg. Hvis ingen dukker opp ønsker Martinus seg et trygt og godt hjem å bo i. Hans nye familiemedlemmer må ha masse tid til kos og prat, for det er han så glad i. Han er nå blitt kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Konrad Kanin

Funnet dato: 2014-06-04
Funnet sted: Moholt
Status nå: i midlertidig hjem

Denne lille kaninen ble funnet hoppende rundt på Moholt studentby onsdag 4.juni. Den er sort med hvitbeige innslag, korthåret, kjønn er foreløpig usikkert. Nå søker vi informasjon om kaninen. Er det noen som savner den der ute? Hvis ingen eier dukker opp må Konrad ha et nytt og godt hjem å bo i, sammen med en kaninkompis.

trykk for større bilde
Gabai

Funnet dato: 2014-06-04
Funnet sted: Gløshaugen
Status nå: i midlertidig hjem

Lille Hann kaninen Gabai ble funnet på Gløshaugen av studenter. Han ble tatt hånd om og det er søkt etter eier. Er det noen som savner han eller vet noe om han? Han er en kjempesnill, sosial og arti ung kanin. Hvis ingen eier melder seg må Gabai ha et nytt og godt hjem å bo i, sammen med en eller to kaninvenner.

trykk for større bilde
Conrad

Funnet dato: 2014-06-19
Funnet sted: Kobberdammen/Bymarka
Status nå: i midlertidig hjem

Denne ukastrerte unge hannkatten dukket opp ved Kobberdammen i Bymarka. Han er helhvit med grå flekker på hodet, semillanghåret og "skipskatt", dvs han har en ekstra klo på hver framfot. Han er meget sosial og trygg på mennesker, og nå søker vi informasjon om katten. Vi håper det er noen som savner han, men dersom eier ikke melder seg trenger katten et nytt hjem etter hvert. Der må han ha trygge utemuligheter med lite trafikk, og ved omplassering er kan kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Piraten

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted: Dragsten
Status nå: i midlertidig hjem

Piraten er en ung hannkatt som dukket opp i et hyttefelt på Dragsten. Han har nok hatt et tøft liv og slitt med øyeinfeksjon i lang tid. Da han kom til oss var det ene øyet helt ødelagt og det andre trengte øyeblikkelig behandling for å berges. Piraten har nå fått tett oppfølging hos veterinær, og det ødelagte øyet er operert og det andre øyet leget. Piraten har nok gått ute store deler av livet sitt og er sky, men han like berøring og elsker andre katter. I første omgang søker vi etter eieren til Piraten. Dersom eier ikke melder seg trenger Piraten et godt nytt hjem som askepterer han slik han er, og som er villig til å gi han tid til å bli trygg. Et hjem med en annen sosial katt ville vært kjmepeflott, og hjulpet Piraten til å stole på oss mennesker igjen. Piraten er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Kåre

Funnet dato: 2014-06-26
Funnet sted: Kattem
Status nå: i midlertidig hjem

8-10 uker gammel kattunge funnet på Kattem. Meget sosial og trygg på mennesker. Masse lek, tull, rampestreker og kos. Vi søker etter eieren til denne sjarmøren, vet noen noe om lille Kåre? Hvis ingen eier melder seg må Kåre ha et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter å være på. Lite trafikk og grøntområder. Han er klar for omplassering i slutten av juli (eksakt dato kommer snart), og da er han 12 uker gammel, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Kikki

Funnet dato: 2014-06-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Kikki er et lite troll som er utrolig morsom og fin. Hun er trygg, supersosial, eeeeelsker å ligge i sofaen sammen med deg, og passer i alle familier. Her er det full rulle med lek og morro dagen lang, med gode avbrekk i armkroken hvor hun maler og tråkker med potene. Hun er spesielt glad i kos, og ruller rundt for at du skal klø henne på magen. Hun har flott pels som trenger regelmessig stell. Hun er vaksinert og id-merket og klar for omplassering i starten av august.

trykk for større bilde
Pusikatt

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Pusikatt en en voksen sort og hvit korthåret herremann som nå ønsker seg et nytt hjem. Han er tillitsfull og glad i mennesker, men ikke like glad i andre katter, og derfor ønsker Pusikatt seg et hjem hvor han kan få være alenepus. Hjemmet må også kunne tilby trygge og gode utemuligheter. Pusikatt er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar til å reise til nytt hjem når som helst;-)

trykk for større bilde
Folina

Funnet dato: 2014-07-03
Funnet sted: Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er hunn kaninen Folina som dukket opp i Fridtjof Nansens vei på Byåsen i forrige uke. Finneren hang opp lapper og forhørte seg i nabolaget uten å finne eier, og da kom den til oss. Folina er en tillitsfull og menneskekjær hunn kanin Nå håper vi at noen vet hvor kaninen hører hjemme. Hvis eier ikke melder seg trenger Folina et nytt hjem sammen med artsfrender og med gode muligheter for å fritt bevege seg og hoppe rundt slik kaniner skal. Den vil være kastrert og id-merket ved eventuell omplassering.

trykk for større bilde
Laban

Funnet dato: 2014-06-20
Funnet sted: Lade
Status nå: på brakka

Dette er katten Ladan. Han har vandret rundt som hjemløs på Ladehammeren i lang tid, og lurte seg stadig vekk inn katteluken til en familie for å stjele til seg litt mat. Han bærer preg av å ha gått ute lenge da pelsen er dårlig og han mange arr etter utallige slosskamper. Laban er en engstelig og sky katt, men han har nok hatt et hjem en gang fordi han setter pris på kos og berøring hvis man er veldig rolig og forsiktig. Er det noen som savner en helsort voksen hannkatt? Dersom eier ikke melder seg vil Laban trenger et godt nytt hjem som gir han tid til å bli trygg på mennesker igjen. Laban vil da være kastrert, id-merket og vaksinert, og han vil trenge utemuligheter.

trykk for større bilde
Randy /Lille

Funnet dato: 2014-07-10
Funnet sted: Ranheim
Status nå: i midlertidig hjem

Denne fine kaninen hoppet rundt på Grilstad Marina på Ranheim, og fulgte etter menneskene som gikk forbi den. Til slutt var det noen som skjønte at den trengte hjelp, og som varslet oss. Vi er fremdeles litt usikre på kjønnet til Randy/Lille, men den er veldig kontaktsøkende og glad i mennesker. Nå søker vi etter eieren til kaninen. Hvis eier ikke melder seg vil kaninen trenge et godt nytt hjem hvor den kan nyte selskapet med andre kaniner, og hvor den får stor plass til å sprette og hoppe rundt. Ved en eventuell omplassering vil Randy/Lille være kastrert og id-merket.

trykk for større bilde
Hagbart

Funnet dato: 2014-07-19
Funnet sted: Havstein, Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er kattungen Hagbart. Han og broren Hubert dukket plutselig opp på en parkeringsplass utenfor Havstein Helse- og Velferdssenter en lørdags ettermiddag. Hagbart satt forskremt under en palle og majuet, og heldigvis var det noen som hørte han og tok seg av han og broren. Nå lurer vi på om noen savner disse to kattungene? Eier bes så fall om å melde seg snarest. Hvis eier ikke melder seg vil Hagbart trenge et godt nytt hjem hos snille mennesker. Han vil være id-merket og vaksinert ved eventuell omplassering, og nytt hjem må kunne tilby trygge utemuligheter. Hagbart er leveringsklar i uke 31/32.

trykk for større bilde
Hubert

Funnet dato: 2014-07-19
Funnet sted: Havstein, Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er kattungen Hubert. Han og broren Hagbart dukket plutselig opp på en parkeringsplass utenfor Havstein Helse- og Velferdssenter en lørdags ettermiddag. Hubert satt forskremt under en bil og majuet, og heldigvis var det noen som hørte han og tok seg av han og broren. Nå lurer vi på om noen savner disse to kattungene? Eier bes så fall om å melde seg snarest. Hvis eier ikke melder seg vil Hubert trenge et godt nytt hjem hos snille mennesker. Han vil være id-merket og vaksinert ved eventuell omplassering, og nytt hjem må kunne tilby trygge utemuligheter. Hubert er leveringsklar i uke 31/32.

trykk for større bilde
Fabio

Funnet dato: 2014-06-13
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Fabio er en voksen og flott herremann som har gått ute som hjemløs en god stund på Flatåsen. En snill familie tok hånd om pusen, men de kunne dessverre ikke beholde han og han kom derfor til oss. Fabio vil passe best i en familie med større barn, og han vil trenger gode utemuligheter. Fabio er på brakka og venter spent på sin nye familie! Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar til å dra;-)

trykk for større bilde