Våre dyr

fant 39 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Prins

Funnet dato: 2010-05-08
Funnet sted: Moholtlia
Status nå: i midlertidig hjem

Prins er en koselig kar <3 som ble funnet vettskremt midt i omkjøringsveien nederst i Moholtlia ved Nardo i 2010. I dag er han en veldig snill, tillitsfull og kosete katt. Han elsker å leke, og setter stor pris på oppmerksomhet. :D Stengte dører synes han ikke er noe gøy, for da mjauer han. Prins er en skikkelig sjarmør med glimt i øyet. Han har nydelig, blank, korthåret sort pels og er en såkalt skipskatt, med en ekstra tå på forpotene. Ingen eier har meldt seg så Prins trenger et kjærlig godt hjem som kan gi han trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ingalill

Funnet dato: 2011-01-20
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ingalill er ei flott lita frøken som dessverre vokste opp i et bur på et kattepensjonat, og hun var 5 måneder da hun kom til oss. Ingalill hadde frem til da hatt lite kontakt med mennesker, og var derfor tilbakeholden og reservert den første tiden hos oss. Hun har vært i et krisehjem som har jobbet mye med henne, og med tiden har hun utviklet mer og mer tillit. Hun er fortsatt forsiktig og tilbakeholden, men om du tar initiativ og koser med henne, så nyter hun det. Hun har blitt kastrert, ID-merket og vaksinert og er klar for omplassering.

trykk for større bilde
Isabella

Funnet dato: 2011-03-03
Funnet sted: Ila
Status nå: i midlertidig hjem

Isabella ble tatt inn fra Ila, hvor hun hadde gått ute i lengre tid. Hun er ei frøken som er veldig snill og som har en fin personlighet. Hun gjør ikke så mye ut av seg på brakka, og forsvinner litt i mengden. Dette er fordi hun er litt forsiktig og rolig av seg, men egentlig setter hun stor pris på både kos og godt selskap. Når man begynner å stryke henne maler hun tilbake og gnur hodet sitt mot hånden. Hun er også leken innimellom og liker å utforske omgivelsene rundt seg. Isabella er ID-merket, kastrert og vaksinert, og nå håper hun at en ny og snill eier dukker opp og tar vare på henne. Hun ønsker seg også trygge og fine utemuligheter i sitt nye hjem.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: i midlertidig hjem

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013 og han var en veldig redd og usikker pus som helst ville gjemme seg bort. Nå er han blitt mye tryggere og veldig glad i kos når han kjenner menneskene. Han er veldig glad i å bli klødd på hodet, bak ørene og i nakken! Muffin er avhengig av å ha full kontroll på enhver situasjon, han skvetter fort og er fortsatt usikker i noen situasjoner. Han er fortsatt ganske redd for mennesker han ikke kjenner, hver gang fosterhjemmet får besøk pleier han å gjemme seg under senga eller i skapet, selv om han ved flere situasjoner også har kommet opp i sofaen og hilser på besøket. Selv om han kan være usikker og redd, er han for det meste veldig glad i å sitte i sofaen sammen med menneskene i fosterhjemmet, og se på tv og få kos. Muffin er en pen ung herremann som trenger tid til å bli kjent med mennesker. Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag i 2014. Moren var hjemløs og barna født ute. Name-It er veldig trygg, kosete og sosial. Han er ei lita skravlebøtte som prater mye og han elsker oppmerksomhet. Han trenger et hjem der det ikke er andre katter eller hunder. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Jamie ble funnet som kattunge ved Jonsvatnet i 2014. Per dags dato er Jamie ei beskjeden Frøken, litt forsiktig og usikker på oss mennesker. Men når hun blir trygg på deg og dine er hun en kosepus. Hun har blomstret opp siden hun kom i fosterhjemmet. Nå er Jamie er ei nysgjerrig, leken og kosete pus. Fortsatt litt skvetten og usikker av og til, men for det meste ser det ut til at hun føler seg trygg. Jamie trives kjempe bra sammen med andre katter. Hun er som sagt veldig leken og jakter på ca alt hun kommer over, spesielt hårstrikk, agurkskiver stikker hun ofte av med. Jamie har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Renault kom inn fra Rissa november 2014. Han bar da preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund, da han var veldig redd og usikker. Med mye tid, tålmodighet og kos er Renault nå blitt en mye tryggere og kosen katt! <3 Vi ser helst at Renault adopteres av et hjem uten små barn, da dette er noe mer skummelt enn mer voksne mennesker. Han er derimot glad i andre katter. Renault trenger nå et nytt og varig hjem som kan gi han den kosen og omsorgen han virkelig fortjener! Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ralf

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Ralf på ca. 4 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med sin bror i november i fjor. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og er ikke særlig trygg på oss da han kom inn. Nå er Ralf blitt ca 1,5 år gammel. Han liker å leke å er nysgjerrig av seg, og han elsker andre katter, nå er han i et flott fosterhjem sammen med Geir V å de supertrives i hverandres selskap, han slapper litt mer av rundt omkring deg. Han er ikke helt trygg på oss mennesker enda, så det jobber vi med. Det viser seg at han er en skikkelig kosekatt, han er bare litt usikker på hvem som gir kosen. Med tålmodighet og litt godbiter så kommer han frem til slutt å snuser litt på hånden din, før han spiser. Godsnakker du med han, så ser han på deg, noen ganger prater han også. Vi ønsker at Ralf skal få et hjem som forstår at katter som han trenger litt tid på seg så helst til noen uten små barn. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og ID-merket og må ha trygge utemuligheter å boltre seg på med lite trafikk.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle desember 2014. Leana er ei veldig sosial, energisk og leken, men også kosete frøken. Hun er svært pratsom og kan holde lange samtaler med oss tobeinte hvor hun bruker ulike typer mjau og andre lyder. Hun egner seg godt til familier med store barn da hun er veldig rolig og balansert pus. Hun er ei bestemt damekatt som ikke liker andre katter. Hvis det blir for mye for henne kan hun si ifra med litt biting eller et klaps med poten. Hun må ha mulighet til å kunne boltre seg ute med lek og jakt i trygge omgivelser i det nye hjemmet hun kommer til. De tobeinte må gi henne masser av kos, for det tror vi Leana nesten ikke får nok av ;-). Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkenrotten Ford er en unge hanne som ble funnet i en trappeoppgang i Elgsetergate. Han er en trygg og aktiv rotte som kan gi deg timer med underholdning. Når han er våken er han som regel opptatt av stell og rydding av buret. Det er artig å se hvor opptatt han er av hvordan leker og hus er plassert og han flytter gjerne på tingene. Dette på grunn av hans nysgjerrighet og eventyrlyst, og fordi han elsker et høyt aktivitetsnivå. Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda, men kan bli helt håndtamme. Dette krever midlertidig at du tar deg tid til å holde på med dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. Ørkenrotter er sosiale dyr og trives ikke alene så kanskje du har en ørkenrotte fra før som trenger en kompis?

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose..Hun er ei bestemt pus som vet hva hun vil.. Hun har høyt stoffskifte og må spise y/d-tørrfor for resten av sitt liv, får hun y/d-for så holder hun seg frisk. Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert,vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Bassen

Funnet dato: 2015-05-31
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den fine herremannen Bassen. Han har gått ute over lengre tid i Tillerbruveien på Tiller. Han var noe usikker og redd, men kom seg fort over kneika og ble en flott herremann. Fra dag en i fosterhjemmet var han som en helt annen katt, nysgjerrig, kosete og glad. Liker å ligge på magen for å få kos, og kommer løpende mot døra for å ta i mot deg når du kommer inn. Han følger etter deg overalt, selv en snartur på badet betyr ikke at man får alenetid. En kjempesnill katt som viser tillit og glede, så lenge som han får noe tilbake for det. Det å bli klødd rundt hodet er kjempegodt! Men ikke like fan av å bli klødd for mye på ryggen. Noe skeptisk til andre katter og foretrekker vist å være den eneste herren(katten) i huset, men hamsteren her i hus var vist aksepterbar og spennende. Bassen er en stor katt, men med enda større personlighet. Vi søker nå etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg trenger Bassen et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stefan

Funnet dato: 2015-06-30
Funnet sted: Buvika
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Stefan. Han er en voksen herremann på ca. fem år som over lengre tid har gått ute i Buvika-området. Vi søker nå etter tidligere eier. Han er noe engstelig, men ved å ta tida til hjelp satser vi på at Stefan igjen får mer tillit til oss mennesker. Han har silkemyk svart og hvit pels som trengs å børstes, men dette er absolutt ikke noe problem for Stefan. ;) Når børsten tas frem kommer han gladelig til deg for å bli stelt. Om ikke eier melder seg, trenger Stefan et hjem med trygge utemuligheter og med mennesker som gir han trygghet og tar godt vare på han. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Orkla

Funnet dato: 2015-07-01
Funnet sted: Orkanger
Status nå: i midlertidig hjem

Orkla er ei pusedame som ble funnet på et industriområde i Orkanger, da var hun ca. 1 år gammel. Hun er ei huskatt med kort svart/hvitfarget pels. Ei skikkelig vakker katt <3 Orkla var veldig redd og sint da hun kom til oss i Dyrebeskyttelsen. Hun har over lengre tid vært i fosterhjem som har gitt henne tid og oppmerksomhet, uten å være for nærgående, så redde og sky Orkla har nå blitt ei mer selvsikker og trygg dame. Hun kan komme å legge seg i fanget for så å male kjærlig. <3 Hun dilter etter rundt i huset og er svært så nysgjerrig. Leken er hun også, alene, men gjerne med noen av de andre kattene som er i hjemmet hun nå er i. :D Da hun ble tatt inn hos oss i Dyrebeskyttelsen var hun allerede sterilisert. Tidligere eier er søkt etter gjennom diverse medier, uten hell. Orkla trenger nå et nytt, trygt og stabilt hjem med tobeinte som kan gi henne masser av kjærlighet. Da Orkla går så greit sammen med andre katter i det fosterhjemmet hun er i, så sees det ikke på som noe problem at det nye hjemmet også har katter fra før. Hunder pg barn er det mer usikkert med, da Orkla ikke har så mye erfaring i å omgås disse. Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun i tillegg til å være sterilisert, også være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Shiraz

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Shiraz har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiro. De er omplasseringsklar ca i slutten av August. Shiraz vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Haracio

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Haracio kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Hades og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere. Haracio vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Henna

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Henna er ei ung Kattemor som ble funnet ute på Øytun på Hitra med sine 4 barn Hakira, Haracio, Hades og Heros. Ved inntak var hun litt redd og engstelig men håndterbar. Med litt tålmodighet, oppmerksomhet og masser av kjærlighget så vil hun bli tryggere på oss mennesker. Om ingen eier melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Pandora

Funnet dato: 2015-08-13
Funnet sted: Festningen
Status nå: i midlertidig hjem

Kaninen Pandora ble funnet sammen med kaninen Fiola i parken ved Festningen i sommer. Pandora og Fiola er bestevenner, og derfor ønsker de seg et hjem sammen. Pandora har lang hvit pels, hengører og er veldig snill. Det nye hjemmet må kunne gi gode muligheter for å fritt bevege seg og hoppe rundt, slik kaniner skal. Ved omplassering vil Pandora være sterilisert og ID-merket.

trykk for større bilde
Fiola

Funnet dato: 2015-08-13
Funnet sted: Festningen
Status nå: i midlertidig hjem

Kaninen Fiola ble funnet sammen med Pandora i parken ved Festningen i sommer. Fiola og Pandora er bestevenner, og derfor ønsker de seg et hjem sammen. Pelsen til Fiola er kort og helt svart. Hun er kjempesnill! Det nye hjemmet må kunne gi gode muligheter for å fritt bevege seg og hoppe rundt, slik kaniner skal. Ved omplassering vil Pandora være sterilisert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bellaronja

Funnet dato: 2015-08-25
Funnet sted: Byneset
Status nå: i midlertidig hjem

Bellaronja ble funnet på en låve der hun har gått ute sammen med sine to søsken Bandjo og Banshira. Ved inntak var de ca 9 uker gamle, engstelige og usikre. I dag er Bellaronja blitt ei trygg pusefrøken, som liker å leke, kose og generelt få oppmerksomhet. <3 Hun dilter i beina og er veldig nysgjerrig på hva som foregår. Hun er så klar for å få seg et nytt hjem med tobeinte som kan gi henne den kjærligheten og omsorgen hun virkelig fortjener. Også må det nye hjemmet kunne tilby trygge utemuligheter hvor Bellaronja kan herje, leke, jakte og lukte på blomster. ;) Ved omplassering vil hun være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Spinnie

Funnet dato: 2015-07-30
Funnet sted: Steinskjer
Status nå: i midlertidig hjem

Spinnie kom inn med sin mor og 2 søsken, Shelly og Spinxy. De ble født i en vedbu utenfor Steinskjer, så Spinnie har hatt en noe tøff start på livet. Etter å ha vært en god stund i fosterhjem har hun nå utviklet seg til å bli ei trygg kattefrøken, også er hun veldig kosen! ;) Spinnie ser veldig frem imot å få seg et trygt og stabilt hjem, et hjem som kan tilby trygge utemuligheter hvor hun han jakte fluer og lukte på blomster når hun blir godt nok kjent med den nye plassen! Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Puchken

Funnet dato: 2015-09-06
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Denne herremannen er Puchken! Før han kom til oss i Dyrebeskyttelsen gikk han i lengre tid ute på Stjørdal, ved inntak var han allerede kastrert. Han er en kosen og trygg katt. Uten hell i søken etter tidligere eier i nabolaget hvor han ble funnet, søker vi nå etter tidligere eier gjennom flere informasjonkanaler. Dersom tidligere eier ikke melder seg vil Puchken trenge et nytt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Åsåfina

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Ålesund
Status nå: på brakka

Åsåfina kom inn med 2 barn, Åzita og Ådisea. Hun er ei veldig flink mor. Hun er veldig snill men redd/beskjeden ved inntak. Hun er nå i fosterhjem med barna sine. Hun er veldig engstelig og menneskeredd, og trenger å jobbes med for å få henne tryggere. Hun er ei veldig stille og rolig pusefrøken. <3 Hun blir omplasseringsklar etter 1. desember. Åsåfina har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Happy

Funnet dato: 2015-10-08
Funnet sted: Trondheim
Status nå: på brakka

Happy er en jentepus på ca. 2,5 år. En veldig snill og rolig katt. Happy er som navnet tilsier en veldig glad og kosen pusefrøken. <3 Hun vil gjerne ha oppermksomheten din sånn at du kan klø henne på hodet, fopr det er så godt synes hun! Men all kosing med måte, for hun sier ifra om det blir for mye. Happy er utrolig vakker med sin grå/brune fargede pels med tigerstriper, også har hun de vakre store gulgrønne øynene. Happy trenger et nytt hjem med trygge utemuligheter, og med tobeinte som kan ta godt vare på henne. De tobeinte på kunne gi henne den omsorgen, kosen, plassen og kjærligheten som hun virkelig fortjener! <3 Det nye hjemmet kan ikke ha andre firbeinte venner fra før. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Saxeline

Funnet dato: 2015-08-01
Funnet sted: Saxenborg gård
Status nå: på brakka

Saxeline kom inn med sine to barn Saxe og Sixten. De ble funnet i en utebod i Rønningsbakken. Ved inntak var hun veldig engstelig og redd. Fosterhjemmet har jobbet mye med henne, hun blir litt tryggere for hver uke som går. Saxeline er fortsatt litt forsiktig, og er ikke den som søker oppmerksomhet. Hun legger seg i stedet på et litt roligere sted, gjerne litt i høyden hvor hun kan ha oversikt over situasjon og mennesker. Dersom du tar initiativet for å kose blir hun liggende, men hun er litt skeptisk. Saxeline har alstå behov for eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg i sitt nye hjem. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk, samt få masser av kjærlighet. <3 Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Miri

Funnet dato: 2015-09-17
Funnet sted: Møre og Romsdal
Status nå: på brakka

Miri kom inn med tre barn. Hun er ei engstelig frøken som ikke liker for mye støy, ei heller for mye oppmerksomhet. Miri er gjerne å finne på en hylle i høyden hvor hun kan gjemme seg litt samtidig ha bedre oversikt over situasjon og mennesker. Miri trenger tid for å bli ei mer trygg pusefrøken, og de tobeinte i hennes nye hjem må vite at det kreves litt tålmodighet. Miri er bare ei supersøt dame med langhåret pels og noen vakgre gule øyne! <3 Det nye stabile og trygge hjemmet må kunne tilby henne masser av kjærlighet, og trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Rubina

Funnet dato: 2015-10-28
Funnet sted: Rye
Status nå: i midlertidig hjem

Rubina er ei Grå/brun/hvit korthåret frøken. Hun Ble funnet på Rye,Byneset på en parkeringsplass. Hun er trygg, snill og kosete. Hun er ikke Id/chippet. Hun har Antagelig gått ute en god stund,for da hun ble funnet var hun VELDIG tynn. I fosterhjemmet blir hun tatt godt vare på, å følgt nøye med på at hun legger på seg. Først når hun har nådd sin idealvekt så vil hun være omplaseringsklar! Vi søker nå etter eier, dersom ingen melder seg vil Rubina trenge et nytt hjem med tobeinte som kan passe på henne. Dette hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering så vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Loline

Funnet dato: 2015-09-15
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Loline kom sammen med sine barn Lolise, Lone og Luke til oss i Dyrebeskyttelsen etter å ha blitt funnet i et skogholt i Levanger. Hun er ei rolig, snill og forsiktig frøken, og en veldig god pusemamma. <3 Loline har svart og grå halvlang pels med en rød flekk. Hun vil være klar for omplassering etter den 10. desember, og trenger da et nytt hjem. Et hjem med tobeinte som kan gi henne kos og oppmerksomhet, og trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stjerten

Funnet dato: 2015-11-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Stjerten har over lengre tid gått ute i Stjørdal sentrum før han/hun kom til Dyrebeskyttelsen. Han/hun har en skadet fot og skade ved det ene øye, så det er tydelig at livet ute har tatt på kreftene. Stjerten er litt beskjeden og engstelig for oss mennesker, men han/hun kan håndteres. Mer info kommer... Nå søker vi etter Stjerten sin tidligere eier og tar imot alle tips med stor takk. Stjerten har kort pels i fargene hvit og svart, og er ca 1,5 år gammel. Om ikke tidligere eier melder seg, så vil Stjerten trenge et nytt hjem med tobeinte som kan gi han den kosen, omsorgen og kjærligheten som han/hun fortjener. <3 Ved omplassering vil han/hun da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bubbla

Funnet dato: 2015-10-30
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Bubbla kom sammen med Bravo til Dyrebeskyttelsen. Bubbla er ei pusefrøken med halvlang grå pels. Hun er fortsatt veldig skeptisk, og må gis tid til å kunne bli trygg på både situasjon og mennesker. Det er viktig at vi mennesker har forståelse og er tålmodig for at Bubbla trenger tid. Mer info kommer… Bubbla trenger nå et nytt hjem hvor hun kan få den kjærligheten og omsorgen som hun trenger, det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Lollita

Funnet dato: 2015-10-22
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: på brakka

Lollita og sine to barn, Labbita og Labben, kom til Dyrebeskyttelsen etter å ha blitt observert gående ute i området ved Nidarvoll. Hun er tydelig preget av å ha gått ute over lengre tid, for Lollita er er veldig skeptisk til oss mennesker og generelt engstelig. Dette viser viser hun gjerne med å frese. Lollita har svart pels med hvitt på bakpotene og hvite værår. <3 Hun trenger nå et nytt, trygt og stabilt hjem, som kan gi henne kjærlighet, omsorg og ikke minst den tiden hun trenger for å bli en trygg pusefrøken. Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labbita

Funnet dato: 2015-10-14
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labbita ble observert sammen med sin mor Lollita, og sin bror Labben gående ute i området ved Nidarvoll over lengre tid. Hun er født ute, og er derfor svært så engstelig og veldig skeptisk til oss tobeinte. Labbita kan håndteres, men trenger mye tid for å bli trygg. Hun har svart pels men en hvit snute, med en liten svart prikk på. ;) Labbita vil være omplasseringsklar ca. 20 desember, da er hun ca. 4 måneder gammel, og vil da trenge et nytt hjem som kan gi henne tid, omsorg og kjærlighet sånn at hun kan bli ei frøken som er trygg på både mennesker og situasjoner. Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labben

Funnet dato: 2015-10-22
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labben kom til Dyrebeskyttelsen sammen med sin mor Lollita, søster Labbita ble tatt inn noen dager tidligere. Da mor er over lengre tid observert ute, så betyr dette at Labben er født ute. Han er noe engstelig og veldig skeptisk til oss mennesker, som han viser med å frese. Det er ikke noe problem å håndtere Labben, men han vil trenge tid til å bli en skikkelig trygg herremann. Han har svart fin pels. Labben trenger nå et nytt hjem som kan gi han akkurat det, tid, i tillegg til kjærlighet, omsorg, og trygge utemuligheter. Han vil være omplasseringsklar ca. 20. desember, da er han ca. 4 måneder gammel. Ved omplassering vil han da være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Solrosa

Funnet dato: 2015-09-17
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Denne pusefrøkna er Solrosa. Hun kom til Dyrebeskyttelsen sammen med sine tre barn, Smulte, Smina og Solara. Ved inntak var hun drektig og i etterkant har hun også blitt kattemor til Sunda, Sunlight, Sanita, Svansi og Syvert. <3 Solrosa er ei vakker dame med korthåret blank svart pels, fem hvite hår på brystet, og gule øyne. Hun er ei veldig trygg og snill katt som liker oppmerksomhet. Som kattemor er hun perfekt, omsorgsfull og veldig stolt! Solrosa trenger et nytt og trygt hjem med mennesker som kan gi henne omsorg, kjærlighet, samt tilby utemiljø med lite trafikk. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bussie

Funnet dato: 2015-00-00
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Bussie er ei pusedame som ble observert gående ute ved Bøckmannsveien i Trondheim. Dersom noen har info om Bussie, så ber vi deg om å kontakte Dyrebeskyttelsen. Bussie er ei en katt med langhåret pels i fargene hvit og svart. Hun er veldig skeptisk til oss mennesker, så trenger tid for å bli trygg. Mer info kommer… Bussie er omplasseringsklar og trenger et hjem som kan gi henne tid, tålmodighet, kjærlighet, omsorg, samt trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Micito

Funnet dato: 2015-11-19
Funnet sted: Meråker
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Micito. Da han ble tatt inn fra Kopperå i Meråker var han ca. 6-7 måneder gammel. Der har han gått ute siden han ble født og blitt matet sammen med kattemor Mille. Han har altså aldri hatt et hjem med tobeinte. Micito er veldig skeptisk til oss mennesker, noe som er helt forståelig når man tenker hvilken start på livet han har hatt. Han er nå i fosterhjem hvor han sakte men sikkert blir en mer trygg og sikker herremann. <3 Han liker å leke og slappe av på sofaen, og fungerer sammen med de andre kattene i fosterhjemmet. Mennesker synes han fortsatt er veldig skummelt. Det Micito er tid, og da tålmodighet av dem som ønsker å adoptere denne vakre katten! Det vil ta tid for han å bli trygg på både situasjoner og mennesker, men med den utviklingen han har hatt den siste tiden så er vi sikra på at vokse seg til å bli en trygg kattepus. Micito har kort brun/grå mønstret pels. Også noen fantastisk vakre gul/grønne øyne. <3 Han trenger et nytt hjem som kan gi han tid, være tålmodige med han, og gi han den omsorgen og kjærligheten han virkelig fortjener! Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Selmer Odin

Funnet dato: 2016-01-13
Funnet sted: Selbu
Status nå: på brakka

Selmer Odin har i de siste to årene vandret ute på Selbu, hvor de som bor der har forbarmet seg over han. Han har blitt foret og fått litt husly på de kaldeste dagene. Selmer Odin var kastrert, men ikke ID-merket ved inntak, så nå søker vi etter Selmer Odin sin eier. Han er en vakker herremann med semi langhåret pels i fargene svart og hvit. Potene, brystet, værhårene, øyebrynene og håret i ørene er hvite. Han har også en hvit flekk på nedre del av magen og haken. Han er en veldig tillitsfull og snill katt! <3 Om du har noe informasjon om hvor Selmer Odin har bodd så vær så snill og ta kontakt med oss i Dyrebeskyttelsen. Dersom tidligere eier ikke melder seg vil Selmer Odin trenge et nytt hjem. Det nye hjemmet må kunne tilby trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Beatris

Funnet dato: 0000-00-00
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Beatris og Bela ble dumpet av eieren sin, og siden da har de to bodd sammen i fosterhjem. Beastris er ei veldig snill og vakker kaninfrøken. Hun har pels i fargene hvit og sort, med en karakteristisk svart flekk over det ene øyet. Beatris trenger et nytt hjem, og siden hun og Bela er så gode venninner, så ønsker vi at dem skal adopteres sammen. Det nye hjemmet må stille med masser av omsorg og kjærlighet! <3 Ved omplassering vil Beastris være kastrert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bela

Funnet dato: 0000-00-00
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Bela er ei superfin kaninfrøken, som sammen med Beatris, ufortjent ble dumpet av tidligere eier. Siden inntak har disse to kaninvenninnene bodd sammen i fosterhjem. Bela er nå klar for å få seg et nytt hjem, vi ser helst at hun fortsatt blir boende sammen med Beatris, så vi ønsker at disse to skal adopteres sammen. Det nye hjemmet må kunne gi masser av omsorg og kjærlighet! <3 Bela har tofarget, svart og hvit pels. Ved omplassering vil hun være kastrert og ID-merket.

trykk for større bilde