Våre dyr

fant 21 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Prins

Funnet dato: 2010-05-08
Funnet sted: Moholtlia
Status nå: på brakka

Prins er en snill og koselig kar som ble funnet vettskremt midt i omkjøringsveien nederst i Moholtlia ved Nardo. Han roet seg fort når vi fikk tatt han inn og han viste seg å være en tillitsfull og kosete kar. Prins er en skikkelig sjarmør med glimt i øyet, han er svært snill og setter stor pris på oppmerksomhet. Han har nydelig, blank korthåret sort pels og er en skipskatt, med en ekstra tå på forpotene. Han er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og siden ingen eier har meldt seg, ønsker han seg et kjærlig, godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Tellus

Funnet dato: 2011-07-04
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Tellus var ca 12 uker da hun kom til oss i april 2011. Da skulle hun egentlig avlives på dyreklinikken, men fikk heldigvis sjansen til å få et godt liv i stedet. Hun har langhåret, svart pels og er en nusselig liten jentepus. Hun vil trenge regelmessig pelsstell for å holde den nydelige, myke pelsen flokefri. Hun er en typisk ung katt, hun er glad og fornøyd med tilværelsen så lenge hun får leke og more seg. Hun er også en skikkelig kosepus som liker å sove i armkroken og være sammen med folk. Hun følger gjerne etter, spesielt inn på kjøkkenet i håp om å få en godbit. Tellus er sær i matveien, og har klare preferanser i forhold til hva hun vil spise. Det nye hjemmet må i vareta dette, og vil få mer info om dette ved en eventuell adopsjon. Flotte Tellus er klar for omplassering og er ID-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Blanco

Funnet dato: 2012-12-04
Funnet sted: Tiller
Status nå: på brakka

Blanco er staselig helhvit herremann som opprinnelig ble funnet på Tiller tilbake i 2012. Han ble etter hvert omplassert til et nytt hjem, men siden han ikke taklet så godt å bo sammen med en annen katt kom han tilbake til oss. Blanco er en sosial og barnevennlig katt som kan passe fint inn i en barnefamilie, men hjemmet må være garantert fritt for andre katter;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og ønsker seg nå et godt og varig hjem hos snille mennesker som kan tilby gode utemuligheter.

trykk for større bilde
Lerka

Funnet dato: 2013-03-19
Funnet sted: Lerkendal
Status nå: i midlertidig hjem

Lerka ble funnet på et lager på Lerkendal, og var skitten, mager og veldig sliten. Lerka er kjempesøt, både personligheten hennes og utseende, hun sjarmerer fosterhjemmet i senk. Hun har som regel ett eller annet å fortelle, og svarer når du prater med henne. Hun stryker seg godt inntil foten din og liker å være med deg der du er. Hun har lang pels som hun liker at du børster, gjerne kombinert med kos. Lerka er midlertigig ikke glad i andre katter og heller ikke små barn Hun vil derfor passe best i en rolig familie med eventuelt større barn, og uten andre dyr. Ved omplassering er Lerka vaksinert, kasterte og id-merket.

trykk for større bilde
Zita

Funnet dato: 2013-09-10
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Zita ble funnet ute sammen med sin bror mens de ennå var små kattunger, og vi antar at de begge var født ute av en hjemløs mor. Zita er nå en staselig frøken som er ca ett år gammel, og hun jobber fremdeles med å bli en trygg katt. Hun er komfortabel og glad i andre katter, men hun synes at vi mennesker er litt vanskelig å forholde seg til. Zita er ei veldig nysgjerrig ung frøken med masse energi. Vi håper at hun kommer ut av skallet sitt med tiden. Zita vil trenge et hjem hos noen med mye tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få henne tryggere. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter, og Zita vil være kastrert, id-merket og vaksinert ved overtakelse.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: i midlertidig hjem

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013,da han kom først kom inn så var han veldig redd og usikker pus som helst ville gjemme seg bort. Nå er han blitt mye tryggere på de i fosterhjemmet og blitt veldig glad i kos. Han er veldig glad i å bli klødd på hodet, bak ørene og i nakken! Muffin er avhengig av å ha full kontroll på enhver situasjon, han skvetter fort og er fortsatt usikker i noen situasjoner. Han er fortsatt ganske redd for mennesker han ikke kjenner, hver gang fosterhjemmet får besøk pleier han å gjemme seg under senga eller i skapet, selv om han ved flere situasjoner også har kommet opp i sofaen og hilser på besøket. Selv om han kan være usikker og redd, er han for det meste veldig glad i å sitte i sofaen sammen med oss og se på tv og få kos. Muffin er en pen ung herremann som er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker. Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med han :-) Første uka i september er han 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Nutria

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nutria er en søt jentepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med henne :-) Første uka i september er hun 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Dette er katten Festus inntatt fra Flatåsen. Han er en voksen kastrert hannkatt som er litt beskjeden og skvetten, men lar seg fint håndtere. Mer info kommer.... Festus er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem med trygge utemuligheter og lite trafikk.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Snuff bodde sammen med søsteren Sniffi bak Statoilstasjonen i Innherredsveien, og vi tror han kan være født ute. Han var en engstelig kattungen til å begynne med, men han har utviklet seg kjempefint i fosterhjemmet som har jobbet med han. De kan fortelle at Snuff nå er en nysgjerrig, leken og sosial sjarmør. Han trenger litt tid før han får tillit til nye mennesker, men så fort den er skapt er han en koseklump. Han kan finne på å frese hvis dine bevegelser er litt for brå, men det er bare hans måte å si ifra på. Snuff er nå en liten tøffing på ca 4 måneder, og han ønsker seg veldig et trygt og godt hjem som kan tilby gode utemuligheter. Snuff er id-merket og vaksinert, og klar til omplassering.

trykk for større bilde
Gullklumpen

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Gullklumpen er en ung voksen katt som gikk ute ved Jonsvatnet. Det kan kanskje se ut som han er blitt forlatt av hyttefolk, men det vet vi ikke sikkert. Gullklumpen var veldig redd og usikker da han først kom i fosterhjem, Han gjemte seg mye og ville helst ikke at man skal nærme seg han. Etter noen uker med godsnakk og kjærlig omsorg, ble hus varm. Da begynte han å utforske omgivelsene rundt seg og ble mer kontaktsøkende. Hvis man sitter stille i rommet så kan han lage koselyder og rulle seg på ryggen og leke litt på golvet. Han kommer også løpende hvis han skjønner at det er noe godbiter på gang :). Men han er fortsatt utrygg ved store/brå bevegelser og kan frese litt. Han er en skikkelig kosepus når han blir trygg på deg. Hvis ingen eier melder seg må Gullklumpen ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Jamie er en kattunge på rundt 9 mnd som gikk ute ved Jonsvatnet. Per dags dato er han beskjeden, forsiktig og usikker på oss mennesker. Men når han blir trygg på deg og dine er han en kosepus. Jamie trives godt sammen med andre katter, og elsker å leke.. Er det noen som kjenner til han eller vet noe om han? Hvis ingen eier melder seg må Jamie ha et nytt og godt hjem å bo i. Der må han ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Jamie har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe med han, og gi han tid til å bli trygg. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Supermann

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Supermann har gått ute på Stjørdal siden vår 2014, uten omsorg, husly og en god sofa. Det er søkt etter eier i Stjørdalsbladet, desverre uten hell. Supermann er en rolig og behersket herremann som elsker å kose seg i sofaen sammen med oss mennesker. Kommer alltid tuslende for å få kos når vi kaller på han. De store fine "tegneserieøynene" og den gode personligheten hans har allerede smeltet mange hjerter. Om natta ser han helst at han får sove i fotenden på senga. Det er ikke mye tull og fjas med Supermann, men det hender han kaster seg ut i leken han også. Han har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter, og vil da være kastrert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Renault kom inn fra Rissa i nov i fjor. Da han ble funnet hadde han 2 kattunger på ca 4 mnd gamle som var sammen med han, De har han gått ute sammen med en stund. Vi trodde først at han var kattemor til de, men der tok vi feil.. Han bærer preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund og vil trenge mye tid og tålmodighet for å bli en tryggere katt. Han var veldig redd og usikker da han kom inn, I Fosterhjemmet der han er nå så gjemmer han seg mye og vill helst ikke at man skal nærme seg han, så man må nærme seg han med rolige bevegelser ellers skvetter han til. Han tar gjerne i mot litt forsiktig lett kos på kinnet i et sekund, og da sier han klart i fra at det er mer enn nok! Så derfor ønsker Renault seg et rolig hjem uten små barn, hos noen med mye tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få han tryggere. Han er glad i andre katter. Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: på brakka

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle. Hun er trygg, kosete og god, og en veldig flink mor til sine små nøster. Når barna er blitt store nok til å flytte til sine egne hjem i februar trenger også kattemor Leana et nytt hjem. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og masse kos (for vi tror hun aldri kan få nok ;-) Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Goliat

Funnet dato: 2015-01-28
Funnet sted: Ringvål
Status nå: på brakka

Goliat har gått ute på en stall på Ringvål over lengre tid. Han er kjempe snill hann katt. I fosterhjemmet så tilbringer han mye tid i senga eller på sofaen, og når de kommer hjem vil han gjerne ha masse oppmerksomhet. Han legger seg gjerne på rygg for å få ekstra kos en riktig sofagris:-) Han er en god og familiekjær pus, man kan leke med han uten noe problem. Om han går lei, går han kun til et annet rom. Han sier aldri fra på en vond måte som ved kloring eller biting, han er altså en meget trygg katt. Går bra sammen med andre dyr. Nå søker vi opplysninger om katten - er det noen som savner han? Hvis eier ikke melder seg trenger Goliat et nytt godt hjem som kan tilby gode ute muligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Armand

Funnet dato: 2015-02-04
Funnet sted: Malvik
Status nå: på brakka

Armand ble funnet på Midtsand Gård, der har han gått ute siden i Oktober 2014. Han er en snill og rolig hannkatt. Armand er en kosekatt som elsker å bli klødd i nakken. Han liker veldig godt å ligge i fanget å sove en dupp. Han er ganske leken, og jeg tror han gleder seg til å kunne gå ut og løpe litt:) Han er en pratsom pus når det er noe han vil ha som kos eller en godbit.og han elsker og ligge på ryggen og sove.. Nå søker vi opplysninger om han - er det noen som savner pusen? Hvis eier ikke melder seg så trenger Armand et nytt godt hjem som kan tilby han gode utemuligheter. Ved omplassering vil Armand være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Krissa Velona

Funnet dato: 2015-02-13
Funnet sted: Saksvik, Malvik
Status nå: på brakka

Katten Krissa har vandret rundt ved en barnehage i Saksvik på Malvik den siste tiden. Da hun dukket opp ved barnehagen var hun tynn og veldig sulten, noe som kan tyde på at hun har vært ute på vandring en stund. Hun er sort semilanghåret med en hvit flekk i brystet, og meget tillitsfull og trygg. Krissa er id-merket, men ikke registrert på nåværende eier og derfor vet vi ikke hvor hun hører hjemme. Nå søker vi informasjon om katten, og leter etter eieren hennes i første omgang.

trykk for større bilde
Charlie

Funnet dato: 2015-02-27
Funnet sted: Klæbu
Status nå: i midlertidig hjem

Katten Charlie dukket opp utenfor hos en familie i Sveanvegen, Klæbu i slutten av 2014. Han er en beskjeden hannkatt som synes å ha gått ute ganske lenge, men han setter pris på forsiktige klapp på hodet og kos under haka. Nå søker vi informasjon om katten - er det noen som savner han? Hvis eier ikke melder seg trenger Charlie et godt nytt hjem i trygge omgivelser hos snille mennesker som kan tilby gode utemuligheter. Han vil trenge et rolig hjem som er villig til å gi han tid til å bli tryggere. Ved omplassering vil Charlie være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Byron

Funnet dato: 2015-03-09
Funnet sted: Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Katten Byron vandret rundt i Byåsenveien, og tagg mat fra flere familier i flere uker før han kom til oss. Han er en meget tillitsfull og sosial hannkatt som ikke synes å være fullvoksen. Han er dessverre ikke id-merket, men han burde være lett å kjenne igjen hvis det er noen som savner han. I første omgang leter vi etter eieren til Byron, men hvis eier ikke melder seg vil han trenge et godt nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby gode utemuligheter. Byron vil da være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Puselesten

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted: Gløshaugen
Status nå: i midlertidig hjem

Katten Puselesten slo seg til i en carport på Gløshaugen, i nærheten av realfagbygget for ca to og en halv uke siden. Han er en helsort korthåret ukastrert hannkatt med noen få hvit hår i pelsen. Han var først litt redd, men viste seg etter hvert å være kosete katt. Puselesten har dessverre skadet forfoten sin, og siden han ikke er id-merket så søker vi nå etter eieren han. Eier bes om å melde seg snarest.

trykk for større bilde