Våre dyr

fant 32 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Jamie ble som kattunge funnet ved Jonsvatnet, i 2014. En noe uegnet plass for en kattunge å være. Hun ble da tatt inn til Dyrebeskyttelsen. Jamie er i dag ei ca. to år gammel pusedame. Hun er ganske så beskjeden og skeptisk, men vi ser at hun er veldig nysgjerrig! Jamie vil så veldig gjerne komme for å få kos og godbit, men får seg ikke helt til å gjøre det. Enda. Med å ta tiden til hjelp, sammen med mye tålmodighet så er vi sikker på at Jamie blir ei kosete og mye mer trygg katt. Det hun trenger nå er et nytt, trygt og ikke minst stabilt hjem. Et hjem som kan gi Jamie tid og masser av kjærlighet! <3 Det nye hjemmet må også kunne tilby utemuligheter med ikke alt for mye trafikk, men Jamie skal kun prøve seg ute når hun er trygg på både hus og familie! Hun har korthåret pels i fargene svart og hvit, også noen nydelige gul/grønne øyne. Ved omplassering er hun kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Renault kom inn fra Rissa november 2014. Han bar da preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund, da han var veldig redd og usikker. Med mye tid, tålmodighet og kos er Renault nå blitt en mye tryggere og kosen katt! <3 Vi ser helst at Renault adopteres av et hjem uten små barn, da dette er noe mer skummelt enn mer voksne mennesker. Han er derimot glad i andre katter. Renault trenger nå et nytt og varig hjem som kan gi han den kosen og omsorgen han virkelig fortjener! Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ralf

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Ralf på ca. 4 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med sin bror i november 2014. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og var ikke særlig trygg på oss da han kom inn. Ralf har nå blitt en voksen og mer sikker guttepus. Han er ikke helt klar for å bli kost og klappet, men med en liten godbit går det an å få han til å spise av hånden din. For Ralf er en nysgjerrig, han bare er for skeptisk til å kunne utforske alt han vil. Vi har erfart at Ralf går veldig godt sammen med andre katter, det hjelper han å bli enda mer trygg på oss mennesker. Med litt godsnakking så kan det gjerne være at du får respons også. ;) Det Ralf trenger er et nytt, trygt og varig hjem, med en familie uten små barn, men gjerne med en katt fra før. Det nye hjemmet må kunne tilby trygge utemuligheter, sånn at når Ralf er helt trygg kan ut og utforske. Det er tydelig at dette er noe han ønsker, for i fosterhjemmet ligger han gjerne i vinduskarmen og titter ut. Det er veldig viktig at Ralf sin nye familie er inneforstått med at det kreves tid og tålmodighet, og at man aktivt arbeider med å vinne Ralf sin tillit. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkenrotten Ford er en ung hanne som ble funnet i en trappeoppgang i Elgsetergate. En veldig uegnet plass for en ørkenrotte å være, så han ble tatt inn til Dyrebeskyttelsen. Ford er en aktiv og nysgjerrig kar som gjerne rydder buret rett som det er. Energinivået er på topp når han er våken. Ørkenrotter er sosiale dyr, som gjerne vasker hverandre og sover sammen, så de trives best sammen to og to! Ford bor for tiden alene i buret sitt, og det merkes at han ikke synes dette er noe trivelig. Han var mye tøffere når han hadde en venn, så kanskje du kjenner en ørkenrotte som trenger en kompis? Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda, men kan bli helt håndtamme. Dette krever midlertidig at du tar deg tid til å holde på med dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. En veldig fin kompis på fire bein dette her! <3

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose..Hun er ei bestemt pus som vet hva hun vil.. Hun har høyt stoffskifte og må spise y/d-tørrfor for resten av sitt liv, får hun y/d-for så holder hun seg frisk. Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Newman

Funnet dato: 2015-06-11
Funnet sted: Nardo
Status nå: på brakka

Newman dukket opp på Nardo, sommeren 2015. Han ble funnet med skadd hale som ikke var mulig å berge, så halen hans er nå amputert. Newman har nylig kommet tilbake etter å ha bodd hos en familie i et års tid, som dessverre ikke kunne ha han lenger. Han er litt beskjeden, men snill og veldig kosete hvis man kommer bort til han. Newman er ID-merket, kastrert, vaksinert og klar for omplassering!

trykk for større bilde
Bassen

Funnet dato: 2015-05-31
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den fine herremannen Bassen. Han har gått ute over lengre tid i Tillerbruveien på Tiller. Han var noe usikker og redd, men kom seg fort over kneika og ble en flott herremann. Fra dag en i fosterhjemmet var han som en helt annen katt, nysgjerrig, kosete og glad. Liker å ligge på magen for å få kos, og kommer løpende mot døra for å ta i mot deg når du kommer inn. Han følger etter deg overalt, selv en snartur på badet betyr ikke at man får alenetid. En kjempesnill katt som viser tillit og glede, så lenge som han får noe tilbake for det. Det å bli klødd rundt hodet er kjempegodt! Men ikke like fan av å bli klødd for mye på ryggen. Noe skeptisk til andre katter og foretrekker vist å være den eneste herren(katten) i huset, men hamsteren her i hus var vist aksepterbar og spennende. Bassen er en stor katt, men med enda større personlighet. Vi søker nå etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg trenger Bassen et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stefan

Funnet dato: 2015-06-30
Funnet sted: Buvika
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Stefan. Han er en voksen herremann på ca. fem år som over lengre tid har gått ute i Buvika-området. Han er noe engstelig, men ved å ta tida til hjelp satser vi på at Stefan igjen får mer tillit til oss mennesker. Spesielt mye støy er noe han synes er litt slitsomt. Tvangskosing eller det å løfte han hjelper ikke, Stefan må komme for å få kos når han er trygg på både situasjon og mennesker. Ellers så er han en sikkelig lekepus som gjerne henger opp ned i klatrestativer. Han har silkemyk svart og hvit pels som trengs å børstes, men dette er absolutt ikke noe problem for Stefan. ;) Når børsten tas frem kommer han gladelig til deg for å bli stelt. Om ikke eier melder seg, trenger Stefan et hjem med trygge utemuligheter og med mennesker som gir han trygghet og tar godt vare på han. I det nye hjemmet må det gjerne bo andre katter eller hunder. Stefan går utrolig godt sammen med andre firbeinte venner, de hjelper han med å finne en ro. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Hades

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Hades kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Heros, mai 2015. De ble funnet i Øytun på Hitra. Ved inntak var han en skikkelig redd og hissig katt, som freste når vi tobeinte kom i nærheten. Etter en lang periode i fosterhjem som har hatt tålmodighet og gitt han masser av kjærlighet, har Hades utviklet seg til å bli en mye mer trygg pusekatt! I dag er han fortsatt litt forsiktig, men han freser ikke når mennesker nærmer seg han, men han venter heller på å få seg litt kos. <3 Han maler så godt når han blir klappet og klødd. ;) Hades er en så vakker katt, med korthåret tigret pels i fargene hvit og grå, hvite bakbein også en søt rose nese. <3 Hades skal omplasseres sammen med sin gode venn og bror Haracio. Hades vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Henna

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Henna er ei ung Kattemor som ble funnet ute på Øytun på Hitra med sine 4 barn Hakira, Haracio, Hades og Heros. Ved inntak var hun litt redd og engstelig men håndterbar. Med litt tålmodighet, oppmerksomhet og masser av kjærlighget så vil hun bli tryggere på oss mennesker. Om ingen eier melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Puchken

Funnet dato: 2015-09-06
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Denne herremannen er Puchken! Før han kom til oss i Dyrebeskyttelsen gikk han i lengre tid ute på Stjørdal, ved inntak var han allerede kastrert. Puchken var i starten litt skeptisk til menneskene og fosterhjemmet, og viste dette med å gjenmme seg under sofaen. Etter en stund var han lei av å gjemme seg, for han ville ha oppmerksomhet og masser av kos. ;) Etter hvert begynte han også å hoppe opp i sofaen. <3 Han er nå blitt en mye mer kosen og trygg katt enn hva han var da vi først møtte han. Det forventes at Puchken vil være litt skeptisk når han blir opmplassert til sitt nye hjem, så menneskene må være inneforstått med at han trenger tid. Det nye hjemmet må også kunne gi Puchken tilgang til trygge utemuligheter, sånn at når Puchken er trygg på mennekser og hjem så kan ha ut og lukte på blomster og jakte mus. ;) Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Happy

Funnet dato: 2015-10-08
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Happy er en jentepus p� rundt to og et halvt �r. En veldig snill og omgjengelig pus! Happy er som navnet tilsier en veldig glad og kosen pusefr�ken

trykk for større bilde
Loline

Funnet dato: 2015-09-15
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Loline kom sammen med sine barn Lolise, Lone og Luke til oss i Dyrebeskyttelsen etter å ha blitt funnet i et skogholt i Levanger. Hun er ei rolig, snill og forsiktig frøken, og en veldig god pusemamma. <3 Loline har svart og grå halvlang pels med en rød flekk. Hun vil være klar for omplassering etter den 10. desember, og trenger da et nytt hjem. Et hjem med tobeinte som kan gi henne kos og oppmerksomhet, og trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stjerten

Funnet dato: 2015-11-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Stjerten har over lengre tid gått ute i Stjørdal sentrum før han kom til Dyrebeskyttelsen. Han hadde da en skadet fot og skade ved det ene øye, så det var helt tydelig at livet ute har tatt på kreftene. Stjerten var beskjeden og redd oss mennesker da han kom inn, men han kunne håndteres. I dag er han fortsatt redd. Han kan frese og slå, men med rolige og lite truende bevegelser så lar han seg av og til bli kost med. <3 Stjerten trenger altså et hjem som kan arbeide godt med han, det vil hovedsakelig bety å gi han tid og ikke være redd han! Stjerten har kort pels i fargene hvit og svart, og er ca 1,5 år gammel. EN skikkelig nydelig katt! Han trenger et nytt, trygt og stabilt hjem med voksne tobeinte. Det nye hjemmet må også ha tilgang til trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labbita

Funnet dato: 2015-10-14
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labbita ble observert sammen med sin mor Lollita, og sin bror Labben gående ute i området ved Nidarvoll over lengre tid. Labbita var bare 10 uker gammel da hun ble tatt inn i midten av oktober 2015. Hun er født ute, og er derfor svært så engstelig og veldig skeptisk til oss tobeinte. Labbita kan håndteres, men trenger tid for å bli trygg. Nå bor hun i et av våre fosterhjem, og på den tiden Labbita har vært der har hun hatt en veldig fin utvikling. Om hun bare får ta tida til hjelp er vi sikre på at hun blir ei skikkelig trygg og god frøken! Hun har svart pels men en hvit snute, med en liten svart prikk på. Labbita trenger et nytt hjem med trygge utemuligheter. Den nye familien må gjerne ha andre katter, for Labbita går veldig godt sammen med dem. Hun finner kanskje en hjelp og trygget i å ha andre firbenite i nærheten? ;) Uansett så trenger Labbita tid, så hennes nye familie må være inneforstått med dette. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labben

Funnet dato: 2015-10-22
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labben kom til Dyrebeskyttelsen sammen med sin mor Lollita, søster Labbita ble tatt inn noen dager tidligere. Da mor er over lengre tid observert ute, så betyr dette at Labben er født ute. Han var noe engstelig og veldig skeptisk til mennesker i starten. Dette viste han med å frese til oss. I dag er Labben blitt en sjarmør. <3 En liten nysgerrigper som er glad i livet. Spesielt med hjelp fra de andre kattene i fosterhjemmet har han blitt en tryggere guttepus. Han leker, herjer og koser seg sammen med fosterhjemmet sin katt som også har gitt de tobeinte mulighet til å stryke han. Når det blir mye støy rundt han blir fortsatt usikker og redd, så vi ser helst at Labben kommer til et hjem uten små barn. HLabben har fin svart ghalvlang pels, og nydelig gule øyne!. Labben trenger nå et nytt hjem som kan gi han akkurat det, tid, i tillegg til kjærlighet, omsorg, og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bussie

Funnet dato: 2015-10-30
Funnet sted: Trondheim
Status nå: på brakka

Bussie er ei pusedame som ble observert gående ute ved Bøckmannsveien i Trondheim. Ved inntak var Bussie veldig skeptisk til oss mennekser! Etter litt tid i et fosterhjem så ser vi en litt mindre skeptisk kattedame nå. ;) Hun er fortsatt litt skeptisk, men vi er sikre på at med mer tid sammen med mennesker vil hun åpne seg og bli ei svært så kosen og trygg pusefrøken! <3 Bussie elsker kos, men hun synes det er litt vanskelig å ta initiativet for å bli koset med. Når det først er kosing på gang, maler Bussie høyt. Bussie er ei katt med langhåret pels i fargene hvit og svart. Bussie er omplasseringsklar og trenger et hjem som kan gi henne tid, tålmodighet, kjærlighet, omsorg, samt trygge utemuligheter. Det er tydelig at Bussie er interessert i hva som skjer på utsiden. Hun kan nemlig tilbringe mye tid i vinduet for å kikke ut. Viktig å huske på at hun ikke skal slippes ut før hun er trygg på familien sin, og hvor hun bor! Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Micito

Funnet dato: 2015-11-19
Funnet sted: Meråker
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Micito. Da han ble tatt inn fra Kopperå i Meråker var han ca. 6-7 måneder gammel. Der har han gått ute siden han ble født og blitt matet sammen med kattemor Mille. Han har altså aldri hatt et hjem med tobeinte. Micito er veldig skeptisk til oss mennesker, noe som er helt forståelig når man tenker hvilken start på livet han har hatt. Han er nå i fosterhjem hvor han sakte men sikkert blir en mer trygg og sikker herremann. <3 Han liker å leke å slappe av på sofaen, og fungerer godt sammen med de andre kattene i fosterhjemmet. Mennesker synes han fortsatt er veldig skummelt. Om du stikker hånda frem for å gi han kos, så får du en smekk med poten. Det Micito er tid, og da tålmodighet av dem som ønsker å adoptere denne vakre katten! Det vil ta tid for han å bli trygg på både situasjoner og mennesker, men med den utviklingen han har hatt den siste tiden så er vi sikra på at vokse seg til å bli en trygg kattepus. Micito har kort brun/grå mønstret pels. Også noen fantastisk vakre gul/grønne øyne. <3 Han trenger et nytt hjem som kan gi han tid, være tålmodige med han, og gi han den omsorgen og kjærligheten han virkelig fortjener! Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Salinda

Funnet dato: 2016-06-28
Funnet sted: Saxenborg
Status nå: i midlertidig hjem

Salinda ble funnet på Saxenborg gård sammen med de fire barna sine; Sotto, Sondre, Stark og Stina. Salinda er ganske sjenert og skeptisk av seg, men er helt tydelig menneskevant og veldig vennlig av seg. Vi søker nå etter Salindas eier, men hun vil etter hvert bli mulig å adoptere hvis ikke eier dukker opp. Da vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Trulsern

Funnet dato: 2016-05-05
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Trulsern er en supersosial og omgjengelig voksen hannkatt som vi antar er rundt to år gammel. Han er veldig pratsom av seg, og setter stor pris på oppmerksomhet. Han er den av kattene som er mest frampå og ivrig på å hilse på besøket på åpen dag! Trulsern er klar for adopsjon, og er kastrert, vaksinert og ID-merket :-)

trykk for større bilde
Madde

Funnet dato: 2016-07-29
Funnet sted: Risvollan
Status nå: på brakka

Madde er en trivelig og søt katt som første gang kom inn til oss fra Malvik sammen med sine to kattunger i 2013. Den 29. juli 2016 dukket hun igjen opp på en adresse på Risvollan, og søk etter eier ga ingen resultater. Dessverre er ikke ID-chippen registrert på riktig person, som gjør saken vanskelig. Vi søker nå etter informasjon i saken om Madde, og håper vi kan finne hennes siste eier. Hvis ikke eier dukker opp, vil Madde etter hvert trenge et nytt hjem. Hun er sterilisert, vaksinert og ID-merket, og vil også trenge trygge utemuligheter der hun skal bo!

trykk for større bilde
Vicky

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Vicky er ei søt lita pusejente som er søster til Villemy og Vilsa. Hun er leken og nysgjerrig som kattunger skal være, men fortsatt litt forsiktig av seg siden hun har hatt en litt annerledes start på livet. Hun liker kos, men synes små barn kan bli litt skummelt. Vicky har nå blitt tolv uker gammel, og er klar for å flytte til et nytt hjem med trygge, fine utemuligheter! Vicky er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Villemy

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Villemy er ei vakker lita jente som er søster til Vicky og Vilsa. Hun er leken og nysgjerrig som kattunger skal være, men fortsatt litt forsiktig av seg siden hun har hatt en litt annerledes start på livet. Hun gjør store framskritt og blir tryggere for hver dag som går, men synes små barn kan bli litt skummelt. Villemy har nå blitt tolv uker gammel, og er klar for å flytte til et nytt hjem med trygge, fine utemuligheter! Villemy er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Vilsa

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Vilsa er en nydelig liten pus som er søster til Vicky og Villemy. Hun er leken og nysgjerrig som kattunger flest, men fortsatt litt forsiktig av seg siden hun har hatt en litt annerledes start på livet. Hun gjør store framskritt og blir tryggere for hver dag som går, men synes små barn kan bli litt skummelt. Vilsa har nå blitt tolv uker gammel, og er klar for å flytte til et nytt hjem med trygge, fine utemuligheter! Vilsa er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Vallery

Funnet dato: 2016-07-08
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Vallery kom inn sammen med sine seks barn. Hun er rundt ett �r gammel, og ikke vandt med mennesker. Hun er fremdeles litt engstelig og redd, men gj�r fremgang hver dag. Hun trenger � komme til et rolig hjem uten barn. Gode utemuligheter uten trafikk er viktig. Vallery er kastrert, Id-merket og vaksinert, og klar for � bli adoptert av det rette hjemmet.

trykk for større bilde
Beesuz

Funnet dato: 2016-07-20
Funnet sted: Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Beesuz er mor til Bemidja. Hun er ikke helt trygg på oss mennesker enda og må jobbes med. Hun vil nok bli tryggere når hun kommer til et hjem som har tid og tålmodighet til å jobbe med henne. Hun har vist framskritt allerede. Passer best i et rolig hjem uten barn. Gode utemuligheter uten trafikk er viktig. Katten er kastrert, ID-merket og vaksinert, og klar for sitt nye hjem

trykk for større bilde
Skippern

Funnet dato: 2016-08-12
Funnet sted: Ladehammerveien
Status nå: i midlertidig hjem

Skippern ble tatt inn hos oss nå i august, etter å ha blitt observert gående i Ladehammerveien i rundt ett og et halvt år. Det ble lenge antatt at han hadde en eier, men etter hvert begynte han å plyndre søppelkassene i området. Når han i tillegg ble gående med en alvorlig skade på det ene øyet ble vi varslet, og han ble raskt prioritert og tatt inn hos oss. Han har nå fått operert ut sitt høyre øye, noe som ser ut til å ha vært vellykket! Til tross for å ha gått alene en stund har Skippern vist seg å v¿re en tam og rolig kar. Han er faktisk en skikkelig kosebamse! Vi antar at Skippern er omtrent 4-5 år gammel. Skipperns nye hjem må kunne garantere trygge utemuligheter med lite trafikk, siden Skippern kun har et ¸ye og vil ha vanskeligere for å f¸lge med eventuelle biler og andre farer i utemilj¸et. Skippern er ID-merket, vaksinert, kastrert og klar for adopsjon!

trykk for større bilde
Bitten

Funnet dato: 2016-07-16
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Bitten er en utrolig vakker pusefrøken som elsker å leke med sine brødre. Hun er fortsatt litt utrygg på oss tobeinte, og trenger derfor å komme til en familie som tar seg tid til å gjøre henne trygg. Hun kunne hatt godt av å bo med en voksen katt som kan vise henne at mennesker er til å stole på. Bitten trenger bare litt tid, og etter hvert vil hun bli en trygg og flott katt! Bitten er klar for adopsjon, og er ferdig vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bimbo

Funnet dato: 2016-07-17
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Bimbo er en leken krabat som elsker å bli klødd på magen! Han maler så fort du tar på han, og møter deg gjerne i døra på morgenen. Han er en matglad pus, og vil sannsynligvis vokse og bli en stor og sterk pusegutt! Bimbo er adopsjonsklar, og er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Puzzle

Funnet dato: 2016-10-11
Funnet sted: Sparbu
Status nå: på brakka

Puzzle er en flott hannkatt som ble funnet i ett hyttefelt i Sparbu. Dette er en snill, sosial og omgjengelig kar! Han vil behøve godt pelsstell, så børsten må gjerne være ofte med i kosingen. Puzzle søker nå et nytt, godt hjem med trygge utemuligheter og lite trafikk. Ved omplassering vil han være kastrert, ID-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Lumlum

Funnet dato: 2016-10-16
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Lumlum er en veldig snill og omgjengelig hunnkatt som elsker kos og er godt vant med barn. Hun behøver et kj¿rlig hjem med mennesker som kan gi henne den oppmerksomheten, kosen og leken hun fortjener! Det nye hjemmet må kunne tilby gode, trygge utemuligheter med lite trafikk. Lumlum er kastert, vaksinert, ID-merket og klar for adopsjon!

trykk for større bilde
Rissapia

Funnet dato: 2016-10-08
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Rissapia er ca 4 måneder gammel. Hun er litt beskjeden, men elsker kos når det kommer snille mennesker og gir henne oppmerksomhet! Rissapia er klar for å komme til ett trygt hjem. Det nye hjemmet må ha gode utemuligheter med lite trafikk, og ved omplassering vil Rissapia v¿re ID-merket og vaksinert.

trykk for større bilde