Våre dyr

fant 10 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Jamie ble som kattunge funnet ved Jonsvatnet, i 2014. En noe uegnet plass for en kattunge å være. Hun ble da tatt inn til Dyrebeskyttelsen. Jamie er i dag ei ca. to år gammel pusedame. Hun er ganske så beskjeden og skeptisk, men vi ser at hun er veldig nysgjerrig! Jamie vil så veldig gjerne komme for å få kos og godbit, men får seg ikke helt til å gjøre det. Enda. Med å ta tiden til hjelp, sammen med mye tålmodighet så er vi sikker på at Jamie blir ei kosete og mye mer trygg katt. Det hun trenger nå er et nytt, trygt og ikke minst stabilt hjem. Et hjem som kan gi Jamie tid og masser av kjærlighet! <3 Det nye hjemmet må også kunne tilby utemuligheter med ikke alt for mye trafikk, men Jamie skal kun prøve seg ute når hun er trygg på både hus og familie! Hun har korthåret pels i fargene svart og hvit, også noen nydelige gul/grønne øyne. Ved omplassering er hun kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkenrotten Ford er en ung hanne som ble funnet i en trappeoppgang i Elgsetergate. En veldig uegnet plass for en ørkenrotte å være, så han ble tatt inn til Dyrebeskyttelsen. Ford er en aktiv og nysgjerrig kar som gjerne rydder buret rett som det er. Energinivået er på topp når han er våken. Ørkenrotter er sosiale dyr, som gjerne vasker hverandre og sover sammen, så de trives best sammen to og to! Ford bor for tiden alene i buret sitt, og det merkes at han ikke synes dette er noe trivelig. Han var mye tøffere når han hadde en venn, så kanskje du kjenner en ørkenrotte som trenger en kompis? Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda, men kan bli helt håndtamme. Dette krever midlertidig at du tar deg tid til å holde på med dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. En veldig fin kompis på fire bein dette her! <3

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose..Hun er ei bestemt pus som vet hva hun vil.. Hun har høyt stoffskifte og må spise y/d-tørrfor for resten av sitt liv, får hun y/d-for så holder hun seg frisk. Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Bassen

Funnet dato: 2015-05-31
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den fine herremannen Bassen. Han har gått ute over lengre tid i Tillerbruveien på Tiller. Han var noe usikker og redd, men kom seg fort over kneika og ble en flott herremann. Fra dag en i fosterhjemmet var han som en helt annen katt, nysgjerrig, kosete og glad. Liker å ligge på magen for å få kos, og kommer løpende mot døra for å ta i mot deg når du kommer inn. Han følger etter deg overalt, selv en snartur på badet betyr ikke at man får alenetid. En kjempesnill katt som viser tillit og glede, så lenge som han får noe tilbake for det. Det å bli klødd rundt hodet er kjempegodt! Men ikke like fan av å bli klødd for mye på ryggen. Noe skeptisk til andre katter og foretrekker vist å være den eneste herren(katten) i huset, men hamsteren her i hus var vist aksepterbar og spennende. Bassen er en stor katt, men med enda større personlighet. Vi søker nå etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg trenger Bassen et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Happy

Funnet dato: 2015-10-08
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Happy er en jentepus p� rundt to og et halvt �r. En veldig snill og omgjengelig pus! Happy er som navnet tilsier en veldig glad og kosen pusefr�ken

trykk for større bilde
Loline

Funnet dato: 2015-09-15
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Loline kom sammen med sine barn Lolise, Lone og Luke til oss i Dyrebeskyttelsen etter å ha blitt funnet i et skogholt i Levanger. Hun er ei rolig, snill og forsiktig frøken, og en veldig god pusemamma. <3 Loline har svart og grå halvlang pels med en rød flekk. Hun vil være klar for omplassering etter den 10. desember, og trenger da et nytt hjem. Et hjem med tobeinte som kan gi henne kos og oppmerksomhet, og trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labbita

Funnet dato: 2015-10-14
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labbita ble observert sammen med sin mor Lollita, og sin bror Labben gående ute i området ved Nidarvoll over lengre tid. Labbita var bare 10 uker gammel da hun ble tatt inn i midten av oktober 2015. Hun er født ute, og er derfor svært så engstelig og veldig skeptisk til oss tobeinte. Labbita kan håndteres, men trenger tid for å bli trygg. Nå bor hun i et av våre fosterhjem, og på den tiden Labbita har vært der har hun hatt en veldig fin utvikling. Om hun bare får ta tida til hjelp er vi sikre på at hun blir ei skikkelig trygg og god frøken! Hun har svart pels men en hvit snute, med en liten svart prikk på. Labbita trenger et nytt hjem med trygge utemuligheter. Den nye familien må gjerne ha andre katter, for Labbita går veldig godt sammen med dem. Hun finner kanskje en hjelp og trygget i å ha andre firbenite i nærheten? ;) Uansett så trenger Labbita tid, så hennes nye familie må være inneforstått med dette. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labben

Funnet dato: 2015-10-22
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labben kom til Dyrebeskyttelsen sammen med sin mor Lollita, søster Labbita ble tatt inn noen dager tidligere. Da mor er over lengre tid observert ute, så betyr dette at Labben er født ute. Han var noe engstelig og veldig skeptisk til mennesker i starten. Dette viste han med å frese til oss. I dag er Labben blitt en sjarmør. <3 En liten nysgerrigper som er glad i livet. Spesielt med hjelp fra de andre kattene i fosterhjemmet har han blitt en tryggere guttepus. Han leker, herjer og koser seg sammen med fosterhjemmet sin katt som også har gitt de tobeinte mulighet til å stryke han. Når det blir mye støy rundt han blir fortsatt usikker og redd, så vi ser helst at Labben kommer til et hjem uten små barn. HLabben har fin svart ghalvlang pels, og nydelig gule øyne!. Labben trenger nå et nytt hjem som kan gi han akkurat det, tid, i tillegg til kjærlighet, omsorg, og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Villemy

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Villemy er ei vakker lita jente som er søster til Vicky og Vilsa. Hun er leken og nysgjerrig som kattunger skal være, men fortsatt litt forsiktig av seg siden hun har hatt en litt annerledes start på livet. Hun gjør store framskritt og blir tryggere for hver dag som går, men synes små barn kan bli litt skummelt. Villemy har nå blitt tolv uker gammel, og er klar for å flytte til et nytt hjem med trygge, fine utemuligheter! Villemy er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Beesuz

Funnet dato: 2016-07-20
Funnet sted: Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Beesuz er mor til Bemidja. Hun er ikke helt trygg på oss mennesker enda og må jobbes med. Hun vil nok bli tryggere når hun kommer til et hjem som har tid og tålmodighet til å jobbe med henne. Hun har vist framskritt allerede. Passer best i et rolig hjem uten barn. Gode utemuligheter uten trafikk er viktig. Katten er kastrert, ID-merket og vaksinert, og klar for sitt nye hjem

trykk for større bilde