Våre dyr

fant 39 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Maritza

Funnet dato: 2013-04-29
Funnet sted: Malvik
Status nå: i midlertidig hjem

Maritza ble født ute i fjor høst på Malvik, og gikk sammen med moren sin Mari. Hun hadde ikke et hjem å gå til, og mor og barn ble matet av finneren. Maritza syns det var litt skummelt å bli tatt vare på av oss tobente i begynnelsen, men er snill, og på vei til å bli trygg på oss. Hun har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter, og vil da være sterilisert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Zita

Funnet dato: 2013-09-10
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Zita ble funnet ute sammen med sin bror mens de ennå var små kattunger, og vi antar at de begge var født ute av en hjemløs mor. Zita er nå en staselig frøken som er ca ett år gammel, og hun jobber fremdeles med å bli en trygg katt. Hun er komfortabel med og glad i andre katter, men hun synes at vi mennesker er litt vanskelig å forholde seg til. Hun er nysgjerring og interessert, og vi håper at hun kommer ut av skallet sitt med tiden. Zita vil trenge et hjem hos noen med mye tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få henne tryggere. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter, og Zita vil være kastrert, id-merket og vaksinert ved overtakelse.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: på brakka

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013, og er nå en pen ung herremann. Muffin er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker, og han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker Muffin seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Sedgar

Funnet dato: 2013-10-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Sedgar hadde gått ute i omtrent 4 år når han kom inn til oss, og fått mat av dyrevenner som ikke hadde mulighet til å beholde han selv. Det var litt skummelt å plutselig komme til oss på brakka, men det er nok litt godt å endelig komme i hus også. De som meldte fra til oss forteller at han er en kosete kattegutt, noe fosterhjemmet hans kan bekrefte. Han er nemlig ekstremt selskapssyk og kosete! Jo flere mennesker det er i leiligheten som han kan kose med, jo lykkeligere er han. Han følger etter deg rundt i leiligheten hele tiden og er i fanget ditt før du rekker og sette deg ordentlig ned i sofaen. Der blir han gjerne resten av kvelden. Han begynner også å bli ganske leken. Sedgar er en type som passer godt sammen med voksne da han liker å bestemme selv hvor han vil ha kos. Mindre barn forstår ikke alltid slike signaler og vil passe bedre med en annen flott katt. For Sedgar en en herlig type som virkelig fortjener et godt permanent hjem å bo i. Det er søkt etter eier, og vi fortsetter søket og håper noen melder seg! Hvis ikke ønsker Sedgar seg et nytt og godt hjem han kan bli et nytt familiemedlem i. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Tomaz

Funnet dato: 2013-12-21
Funnet sted: Tempe
Status nå: i midlertidig hjem

Tomaz hadde gått rundt høyblokkene på Tempe i 2-3 år før han kom inn til oss, vet noen hvor han hører hjemme? Tomaz er en herlig kattemann. Supersnill, tillitsfull og kosete, han ligger gjerne på fanget ditt i timesvis. Han gnir seg inntil beina dine og vil ha din fulle oppmerksomhet. Han var i dårlig forfatning når han kom inn til oss etter den lange tiden ute, men nå er han blitt mye bedre. Tomaz må ha et nytt godt hjem hvis ikke eiern hans dukker opp. I sitt nye hjem må han ha trygge utemuligheter og masse kos (for det er han så glad i) :-) Han er nå kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Roxetta

Funnet dato: 2013-10-13
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Roxetta kom inn til oss sammen med sine to kattunger. Mor og barn ble funnet på Rissa, og de som fant dem har lett etter eier uten hell. Roxetta var usikker og forsiktig når hun kom i hus. Men hun har nok savnet kontakt med mennesker, for det tok ikke lang tid før man kunne strekke ut hånden og ta på henne. Og jammen viste deg seg at hun rett og slett elsker kos! Hun hopper gjerne etter hånden for å få mer, og maler høyt når hun gjør dette. Hun liker ikke å bli løftet på, men kommer rett bort igjen for å få mer kos hvis du har prøvd. Hun skvetter litt ved brå bevegelser og passer nok best med voksne rolige mennesker. Ellers liker hun å ligge i stolen ved siden av fosterforeldrene sine i stua. Når man står opp om morgenen kommer hun trippende fram for å si her når man roper på henne. Hun er utrolig skjønn og blir tryggere og tryggere for hver dag som går. Hun vil bli perfekt hos nye eiere som omfavner henne og gir henne rom for å fortsette utviklingen sin. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket, klar for å reise til sin nye framtidige familie. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk. Litt grøntarealer er også topp!

trykk for større bilde
Baronessa

Funnet dato: 2014-01-12
Funnet sted: Bratsberg
Status nå: i midlertidig hjem

Vakre Baronessa kom inn til oss fra Bratsberg sammen med sine to kattunger. Barna har dratt avgårde til sine nye hjem, så nå er det mor sin tur. Baronessa elsker å leke, selv om hun ikke skjønte helt hva å leke var i starten. Kanskje ingen hadde lekt så mye med henne før? Hun er kjemperask, og har vanvittig spenst og hopper kjempehøyt for å fange byttet. Baronessa er ikke kravstor, en enkel tråd er favorittleken. Når lek eller kos starter, begynner hun straks å purre kraftig. Ja, det hender hun begynner å purre bare man setter seg ned ved siden av henne i sofaen. Hun har et fint mønster på snuten, nesten som en sjakkrute. Vi søker etter eieren til Barnessa, men ingen har så langt meldt seg. Derfor må hun ha et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Henrietta

Funnet dato: 2014-01-21
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Henrietta er en kjempesøt, sosial og snill kattefrøken som var mer opptatt av å stryke seg inntil fotografen enn å bli tatt bilder av;-) I desember begynte hun å oppsøke et hus hvor hun ikke hørte hjemme, men var redd og usikker og hadde pelsen full av floker. Når hun ble tatt hånd om viste det seg at katten slettes ikke var redd, bare fortumlet og forvirret. Vi søker etter eieren til Henrietta og håper noen melder seg. Hvis ikke har Henrietta behov for et nytt, godt og trygt hjem å bo i. Ved omplassering er hun vaksinert, id-merket og sterilisert.

trykk for større bilde
Selfus T

Funnet dato: 2014-03-27
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Selfus T er en stor og staselig hannkatt som har gått ute som hjemløs i Selbu i ett par år. Han var redd og usikker da han kom til oss, men omsorg og godt stell i et av våre fosterhjem har gjort underverket! Fosterhjemmet melder om at Selfus T nå er en av de mest kosete kattene de har møtt, og han viser seg også å være en meget pratsom kar. Han trenger fremdeles litt tid når han møter nye mennesker, men også her er det god fremgang å spore. Ingen eier synes å savne Selfus T så nå trenger han et godt nytt hjem hos snille mennesker som vil gi han tid til å blomstre opp. Selfus T er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem som kan tilby gode og trygge utemuligheter - kanskje hos deg?

trykk for større bilde
Kong Øystein

Funnet dato: 2014-04-27
Funnet sted: Valentinlyst
Status nå: i midlertidig hjem

I september 2013 dukket plutselig Kong Øystein opp ved et hus i Kong Øysteins vei, og bestemte seg for å bli. Siden Kong Øystein ikke var deres katt hengte de opp lapper i nærområdet og la han ut på Dyrebar.no, men ingen eier har så langt meldt seg. Han er en voksen katt, trygg og god, og lar seg gjerne klemme og kose på av barn. Han er en rolig, nysgjerrig og kjempesnill pus, som elsker å få kos. Han liker også at man prater med han, for han svarer gjerne tilbake. Han går godt sammen med hund, og ligger gjerne på gulvet en meter fra hunden og sover. Kan virke noe skeptisk til barn hvis de bråker, men syns de er ganske ok likevel. Hvis ingen eier dukker opp må Kong Øystein ha et nytt hjem å bo i, med trygge utemuligheter å være på. Ved omplassering er kan kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Martinus

Funnet dato: 2014-05-01
Funnet sted: Sluppen
Status nå: i midlertidig hjem

Martinus hadde gått utenfor brakka vår i 2-3 måneder før vi fikk han i hus. Og han hadde nok gått ute mye lenger før han dukket opp hos oss, for han var mager, hadde knekte tenner, var flokete og veldig skitten. Fra Martinus kom inn til oss i mai har enorme ting skjedd. For ut fra sitt redde skall har det blomstret opp en fantastisk, sosial, kjempekosete og pratsom herrekatt. Det er så kjekt! Er det noen som kjenner igjen Martinus, eller vet noe om han? Vi søker etter eier og håper noen melder seg. Hvis ingen dukker opp ønsker Martinus seg et trygt og godt hjem å bo i. Hans nye familiemedlemmer må ha masse tid til kos og prat, for det er han så glad i. Han er nå blitt kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Piraten

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted: Dragsten
Status nå: i midlertidig hjem

Piraten er en ung hannkatt som dukket opp i et hyttefelt på Dragsten. Han har nok hatt et tøft liv ute og slitt med øyeinfeksjon i lang tid, for det ene øyet var helt ødelagt og det andre trengte øyeblikkelig behandling for å berges. Så nå er han blitt vår kjære pirat med ett øye .-) Han hadde ikke chip eller id-merking når han ble funnet så vi vet ikke hvor han hører hjemme, er det noen som savner han? Piraten bar preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en stund og trengte tid på å bli trygg. Og tid, pleie og masse kjærlighet fikk han, og nå sprer han om seg med livsglede og kos. Han blomstrer! Han passer i et hjem med andre sosiale katter, for han er veldig sosial og leken selv. Vi anbefaler et hjem med voksne mennesker da han med øyet sitt ikke er komfortabel med barns raske bevegelser og høye lyder. Dersom eier ikke melder seg trenger Piraten et godt nytt hjem som askepterer han slik han er. Piraten er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem med trygge utemuligheter og lite trafikk.

trykk for større bilde
Pusikatt

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Pusikatt en en voksen sort og hvit korthåret herremann som nå ønsker seg et nytt hjem. Han er tillitsfull og glad i mennesker, men ikke like glad i andre katter, og derfor ønsker Pusikatt seg et hjem hvor han kan få være alenepus. Hjemmet må også kunne tilby trygge og gode utemuligheter. Pusikatt er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar til å reise til nytt hjem når som helst;-)

trykk for større bilde
Laban

Funnet dato: 2014-06-20
Funnet sted: Lade
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er katten Ladan. Han har vandret rundt som hjemløs på Ladehammeren i lang tid, og lurte seg stadig vekk inn katteluken til en familie for å stjele til seg litt mat. Han bar preg av å ha gått ute lenge da pelsen var dårlig, og kroppen full av arr etter utallige slosskamper. Laban var engstelig og sky katt når han kom inn til oss juni 2014, men han har nok hatt et hjem en gang fordi han setter pris på kos og berøring hvis man er veldig rolig og forsiktig. Og tid, kjærlighet og tålmodighet fører fram, for nå er Laban blitt trygg på oss. Og jammen er han en kosepus også:-) Er det noen som savner denne helsorte flotte voksne hannkatten? Dersom eier ikke melder seg vil Laban trenge et godt nytt hjem som gir han tid og rom til å vokse videre og blomstre. Laban er kastrert, id-merket og vaksinert, og han vil trenge trygge utemuligheter med lite trafikk.

trykk for større bilde
Nali

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: på brakka

Nali var én av mange hjemløse katter i et område i Nord-Trøndelag. Hun fikk mat og stell av en person i nærområdet så hun er vant til mennesker. Nali er omsorgsfull og flink mor til et kull små kattunger (som er like herlige som hun selv), og hun er litt under ett år gammel. Når barna er 12 uker gamle er Nali klar for å starte sitt nye liv hos en ny familie. Der ønsker hun seg trygge utemuligheter med lite trafikk, og ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Nutria

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nutria er en søt jentepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med henne :-) Første uka i september er hun 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Mulan

Funnet dato: 2014-06-24
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Kjempesøt og leken liten frøken med en morsom personlighet. Hun kan være litt reservert, men blir tøffere og tøffere for hver dag som går. Hun er ikke den som kaster seg ut i vilter lek med sin bror, hun liker ofte å bare ligge å se på. Nydelig lettstelt pels som hun steller mye selv, flink liten pus. Og se så fin hun er med ene øret grått, nesten som hun har på seg en hatt på snei ;-) Mulan er klar for å reise til nytt hjem, og der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Octavia

Funnet dato: 2014-07-13
Funnet sted: Orkanger
Status nå: på brakka

Octavia er en vakker ung pusefrøken, og en super kattemor til alle ungene sine. Utrolig snill, kjempeglad i kos, men vil også leke, leker gjerne litt ilag med kattungene. Hun skravler, både til oss og kattungene. Tror hun gleder seg til å få ut igjen, maser på døra. Hun blir fort skremt av lyder/brå bevegelser så et hjem uten små barn vil nok passe best for Octavia. Hun er klar for omplassering når kattungene hennes er blitt store nok til å dra til sine nye hjem, i slutten av september (dato kommer). I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter å være på, med lite trafikk. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket ved omplassering.

trykk for større bilde
Kaira

Funnet dato: 2014-07-16
Funnet sted: Kyrksæterøra
Status nå: i midlertidig hjem

Kaira kom inn til oss sammen med kattemor og bror. Hun syns kameraet var litt skummet når hun ble tatt bilde av, derfor ser hun så forskrekket ut ;-) Hun liker å kose og leke seg og ha det morro, men er litt mer forsiktig enn sin bror. Hun er klar for omplassering 16.september, da er hun 12 uker gammel. Hun er vaksinert og id-merket, og må ha trygge utemuligheter med lite trafikk i sitt nye hjem.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Dette er katten Festus inntatt fra Flatåsen. Han er en voksen kastrert hannkatt som er litt beskjeden og skvetten, men lar seg fint håndtere. Mer info kommer.

trykk for større bilde
Patzy

Funnet dato: 2014-08-12
Funnet sted: Skogn
Status nå: på brakka

Vakre Patzy ble funnet i et fjøs i Skogn sammen med sine 4 små kattunger. Hun var utslitt, sulten, men svært omsorgsfull ovenfor sine barn. Som man ser på bildet svært trøtt når hun kom til oss, og var takknemlig for å bli tatt vare på igjen. Hun er klar for omplassering når barna er 12 uker gamle, så første uka i oktober er hun fri og frank og gleder seg til livet fremover i ny familie i et godt hjem. Der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket ved omplassering.

trykk for større bilde
Kantarell

Funnet dato: 2014-08-23
Funnet sted: Klæbuveien
Status nå: på brakka

Kantarell bodde sammen med kattungen sin Korinta under en platting utenfor en blokk i Klæbuveien. Der strevde hun med å skaffe mat til dem begge, og det var et tøft liv. Kantarell er nok en ung dame som virker utrolig takknemlig for å komme i hus. Hun er litt beskjeden og forsiktig, men liker kos og oppmerksomhet og har nok hatt et hjem tidligere. Nå søker vi etter eieren til Kantarell, men hvis eier ikke melder seg trenger hun et godt og varig hjem hos snille mennesker. Ved omplassering vil Kantarell være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Zitronella

Funnet dato: 2014-08-24
Funnet sted: Steinberget
Status nå: på brakka

Denne voksne tillitsfulle hunnkatten har oppholdt seg i området ved Steinberget, Trondheim i den siste tiden. Hun er sort korthåret med en hvit flekk mellom bakbeina, og hun har ett hvitt værhår. Hun har også et gammelt rift i øret som vises godt på bildet. Katten er dessverre ikke id-merket, og nå søker vi etter eieren til pusen. Er dette din katt, eller har du informasjon om den? Ta kontakt med oss. Hvis ingen eier dukker opp må Zitronella ha et nytt hjem å bo i. Der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Vera

Funnet dato: 2014-01-09
Funnet sted: Vikhammer
Status nå: i midlertidig hjem

Vera en en voksen damekatt som dukket opp Rema 1000 på Vikhammer. Hun hadde en del småsår og var litt tufsete i pelsen ved inntak, og hun har vært hos veterinær for behandling. Vera er id-merket med fem tall i øret, men dessverre er tallene svært vanskelig å se og vi har ikke lykkes med å lese den av. Vi søker nå etter eieren til Vera som er en sosial og trivelig dame. Hvis eier ikke melder seg trenger Vera et godt nytt hjem som kan tilby gode utemuligheter og mye omsorg.

trykk for større bilde
Juba

Funnet dato: 2014-03-09
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Fine Juba vandret rundt en stall på Jonsvannet i lang tid, faktisk helt siden han var en liten kattunge. Juba ble fanget inn med felle, og han er nå i underkant av ett år gammel. Juba var først veldig redd, men han har utviklet seg mye siden han kom til oss. Han er fremdeles litt skvetten, men han har lært seg å sette pris på kos og oppmerksomhet fra oss mennesker. Juba er en artig ungkatt med glimt i øyet som er både leken og glad i andre katter. Nå lurer vi på om noen savner han? Juba er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og dersom eier ikke melder seg trenger Juba et nytt hjem. Det må være et godt og trygt hjem som kan tilby gode utemuligheter, og helst uten små barn.

trykk for større bilde
Aske

Funnet dato: 2014-07-22
Funnet sted: Heimdal sentrum
Status nå: i midlertidig hjem

Aske og søskene Arrig og Arja ble mest sannsynlig født ute under en terasse av kattemor Anneli tidligere i sommer. De dukket plutselig opp midt i Heimdal sentrum, og da var allerede kattungene rukket å bli ganske store. Aske er en vakker ung herremann som elsker andre katter, men synes vi mennesker er litt skumle (men er nysgjerrig på oss likevel ja;-). Han lar seg stryke på i rolige stunder og gjør seg lekker i putene til sin fostermor, men oppsøker oss ikke for kos på eget initiativ riktig enda. Aske trenger derfor et hjem som har erfaring med usikre katter og som er villig til å bruke tid på la han få være den han er. Aske er ca omtrent 6 mnd måneder gammel, og klar til omplassering til den riktige familien. Han vil trenge gode utemuligheter når han er gammel nok, og han er id-merket, kastrert og vaksinert.

trykk for større bilde
Arja

Funnet dato: 2014-07-22
Funnet sted: Heimdal sentrum
Status nå: i midlertidig hjem

Arja og søskene Arrig og Askepott ble mest sannsynlig født ute under en terasse av kattemor Anneli tidligere i sommer. De dukket plutselig opp midt i Heimdal sentrum, og da var allerede kattungene rukket å bli ganske store. Arja er en elegant ung dame med sin sorte blanke pels, og hun er den mest tillitsfulle i kullet. Hun kommer gjerne opp på sofan for å kose, og selv om det er litt skummelt så ruller hun seg rundt og gjøre seg lekker;-) Siden hun er født ute så vil hun likevel trenge en tålmodig familie som er villig til å gi henne tid og trygghet til å blomstre opp. Arja er ca 4-5 måneder gammel, og klar til omplassering til den riktige familien, Hun vil trenge gode utemuligheter når hun er gammel nok, og hun er id-merket og ferdig vaksinert.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Snuff har bodd sammen med søsteren Sniff bak Statoilstasjonen i Innherredsveien og vi tror han kan være født ute. Han er ca 12 uker gammel rundt 1.oktober 2014. Er det noen som savner han, eller vet noe om han? Hvis ikke ønsker Snuff seg et trygt og godt hjem å bo i, hos mennesker som ønsker å gi litt ekstra tid og kjærlighet for å få han til å føle seg trygg og glad.

trykk for større bilde
Solo

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Solo på ca 6 mnd ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken. Han er klar for omplassering til trygt og godt hjem med lite trafikk. Vil da være kastrert vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Sofus

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: på brakka

Kattungen Sofus på ca 6 mnd ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken. De er nok alle født ute av en hjemløs kattemor, og Sofus er den av søskene som er mest engstelig. Han synes at vi mennesker er skrekkelig skumle, og han vil trenge tid og mye omsorg før han blir trygg på oss. Vakre Sofus er kastrert, vaksinert og id-merket, og ved omplassering vil han trenge et rolig hjem som er villig til å jobbe med å få han tryggere. Han vil etter hvert også trenge gode utemuligheter,

trykk for større bilde
Lurve Far

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Voksen kastrert hannkatt som heter Lurve Far. Trygg, snill og god herrekatt. Han trenger nå et nytt, godt og varig hjem å bo i resten av sitt katteliv :-)

trykk for større bilde
Gullklompen

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Gullklompen er en ung voksen katt som gikk ute ved Jonsvatnet. Det kan kanskje se ut som han er blitt forlatt av hyttefolk, men det vet vi ikke sikkert. Kanskje noen andre kjenner til han, eller vet noe? Hvis ingen eier melder seg må Gullklompen ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Jamie er en kattunge på rundt 5 mnd som gikk ute ved Jonsvatnet. Per dags dato er han engstelig og usikker. Er det noen som kjenner til han eller vet noe om han? Hvis ingen eier melder seg må Jamie ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter og tålmodige eiere som ønsker å jobbe med han og gi han tid til å bli trygg. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Vixon

Funnet dato: 2014-10-03
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Vixon er en herlig liten guttepus på rundt 4 mnd. Han er leken, full av sprell og elsker å kose. Han er lett på foten og skvetter litt av høye lyder og brå bevegelser, men han er ikke utrygg. Legger du deg på sofaen tar han sats og hopper opp til deg og legger armene rundt halsen din og koser, han er en kosegris. Smelt! Han passer muligens best i familier som ikke har små barn. Han trenger nå et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Ztella

Funnet dato: 2014-10-11
Funnet sted: Sluppen
Status nå: på brakka

Ztella gikk ute på Sluppenområdet og vi fikk til slutt tak i henne da vi så at hun var i dårlig forfatning. Hun er rundt 1 år gammel, og litt utrygg.

trykk for større bilde
Vibeke Kanin

Funnet dato: 2014-10-03
Funnet sted: Vikhammer
Status nå: i midlertidig hjem

Vibeke er en vakker sort og hvit hunnkanin som ble funnet alene ute på Vikhammer. Hun er voksen, og var redd når hun kom inn til oss. Og det er ikke rart, utelivet alene er skremmende for en liten kanin! Hun er klar for omplassering til et hjem som kan tilby henne én eller flere kaninvenner å bo sammen med.

trykk for større bilde
Lonely

Funnet dato: 2014-09-28
Funnet sted: Sluppen
Status nå: i midlertidig hjem

Pusen Lonely opplevde å bli dumpet av eieren sin, og var meget redd og stressa da han kom til oss. Livet ble snudd på hodet! Lonely er en ung herremann, og han er nå i et av våre fosterhjem som tar godt vare på han litt ekstra omsorg. Lonely vil etter hvert trenge et godt og varig hjem hos snille mennesker som kan tilby gode utemuligheter med lite trafikk. Vil du være hans nye familie som gir han en ny sjangse i livet? Han er kastrert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Supermann

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Supermann har gått ute på Stjørdal siden i vår. Det er søkt etter eier i Stjørdalsbladet, desverre uten hell. Nå fortsetter vi letingen etter eieren hans og håper noen melder seg. Supermann er litt usikker akkurat nå men er man rolig og går forsiktig frem vil han ha litt kos. Vi har trua, for det er ikke rart man blir usikker når man har gått ute så lenge uten omsorg, husly og en god sofa. Hvis ingen eier melder seg må Supermann ha et nytt og godt hjem å bo i. Der må han ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Ekstra

Funnet dato: 2014-10-20
Funnet sted: Brøsetveien
Status nå: på brakka

Ekstra har de siste årene oppholdt seg i en garasje hvor han har fått mat og tak over hodet. Garasje-eieren er ikke eieren til denne fine hannkatten, men kanskje noen kjenner til Ekstra? Hvor hører han hjemme? Han bærer preg av å ikke hatt nær kontakt med mennesker og syns i bunn og grunn vi er litt skumle å ha med å gjør. Dette jobber vi med, for å få han til å forstå at vi kun ønsker han alt godt i hele verden. Hvis ikke Ekstra sin eier melder seg må han ha et nytt og godt hjem å bo i. Der må han ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde