Våre dyr

fant 35 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Prins

Funnet dato: 2010-05-08
Funnet sted: Moholtlia
Status nå: i midlertidig hjem

Prins er en snill og koselig kar som ble funnet vettskremt midt i omkjøringsveien nederst i Moholtlia ved Nardo i 2010. Per idag så er hanen tillitsfull og kosete kar.Han elsker og leke men liker ikke stengte dører da mjauer han. Prins er en skikkelig sjarmør med glimt i øyet, han er svært snill og setter stor pris på oppmerksomhet. Han har nydelig, blank korthåret sort pels og er en skipskatt, med en ekstra tå på forpotene. Han er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og siden ingen eier har meldt seg, ønsker han seg et kjærlig, godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: på brakka

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013,da han kom først kom inn så var han veldig redd og usikker pus som helst ville gjemme seg bort. Nå er han blitt mye tryggere på de i fosterhjemmet og blitt veldig glad i kos. Han er veldig glad i å bli klødd på hodet, bak ørene og i nakken! Muffin er avhengig av å ha full kontroll på enhver situasjon, han skvetter fort og er fortsatt usikker i noen situasjoner. Han er fortsatt ganske redd for mennesker han ikke kjenner, hver gang fosterhjemmet får besøk pleier han å gjemme seg under senga eller i skapet, selv om han ved flere situasjoner også har kommet opp i sofaen og hilser på besøket. Selv om han kan være usikker og redd, er han for det meste veldig glad i å sitte i sofaen sammen med oss og se på tv og få kos. Muffin er en pen ung herremann som er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker. Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Undina

Funnet dato: 2014-03-20
Funnet sted: Ugla
Status nå: på brakka

Undina er ei rampete frøken, men også veldig trofast. Hun kommer gjerne bort for kos, oppmerksomhet, eller for å ta en liten hvil sammen med deg. Undina ønsker seg nå et trygt og godt hjem. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag i 2014. Moren var hjemløs og barna født ute. Per idag er Han er kjempe trygg, veldig kosete og sosial. han prater mye og elsker oppmerksomhet. Han trenger et hjem der det ikke er andre katter eller hunder. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Denne herremannen er Festus som kom inn fra Flatåsen. Han er litt skvetten om det er mye lyd og bevegelse rundt han, og trekker seg litt tilbake for å finne ro. Legger seg gjerne øverst på en hylle hvor han også har oversikt. Festus lar seg veldig fint håndtere, om man strekker hånden frem for å kose så legger han seg gjerne på ryggen for å nyte! Han ser veldig fram imot å få ett nytt hjem med voksne tobeinte som kan gi han trygge utemuligheter, masse omsorg og kos. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Snuff bodde sammen med søsteren Sniffi bak Statoilstasjonen i Innherredsveien, og vi tror han kan være født ute. Han var en engstelig kattungen til å begynne med, men han har utviklet seg kjempefint i fosterhjemmet som har jobbet med han. De kan fortelle at Snuff nå er en nysgjerrig, leken og sosial sjarmør. Han trenger litt tid før han får tillit til nye mennesker, men så fort den er skapt er han en koseklump. Han kan finne på å frese hvis dine bevegelser er litt for brå, men det er bare hans måte å si ifra på. Snuff er nå en liten tøffing på ca 4 måneder, og han ønsker seg veldig et trygt og godt hjem som kan tilby gode utemuligheter. Snuff er id-merket og vaksinert, og klar til omplassering.

trykk for større bilde
Sofusk

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Sofusk var ca 6 mnd når han ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken i september 2014. De er nok alle født ute av en hjemløs kattemor, og Sofusk var den av søskene som var mest engstelig. Til vår store glede han han gått fra og frese og være redd, til å vise seg som en utrolig leken, spretten og superkosete liten pus. Sofusk freser fortsatt om vi kommer for brått på ham og skvetter litt til av endel lyder. Han liker å bli klødd og klappet på og er god kompis med en av fosterhjemmets egne katter. De leker og koser seg sammen. Trives godt høyt oppunder taket i klatrestativet når han vil ha litt ro. Særdeles leken, kjapp og spretten pus! Det vil ta litt tid for Sofusk og bli helt trygg på sin nye eier, så han vil trenge et hjem hos noen med god tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få han helt trygg. Han vil trenge et godt hjem som kan tilby han trygge uteområder med lite trafikk. Ved omplasering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Jamie ble funnet som kattunge ved Jonsvatnet i 2014. Per dags dato er Jamie ei beskjeden Frøken, litt forsiktig og usikker på oss mennesker. Men når hun blir trygg på deg og dine er hun en kosepus. Hun har blomstret opp siden hun kom i fosterhjemmet. Nå er Jamie er ei nysgjerrig, leken og kosete pus. Fortsatt litt skvetten og usikker av og til, men for det meste ser det ut til at hun føler seg trygg. Jamie trives kjempe bra sammen med andre katter. Hun er som sagt veldig leken og jakter på ca alt hun kommer over, spesielt hårstrikk, agurkskiver stikker hun ofte av med. Jamie har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: på brakka

Renault kom inn fra Rissa i nov i fjor. Han bærer preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund og vil trenge mye tid og tålmodighet for å bli en tryggere katt. Han var veldig redd og usikker da han kom inn. Per i dag så er han er fremdeles redd for å søke kontakt, men har den siste tiden gjort fremskritt, og kommer nå til oss hvis vi er nær ham. Han kommer også mens vi fyller matskålen hans. Derfor vil jeg tro at når han blir adoptert så må de aktuelle personer være villige til å legge en del tid for å få ham vendt til nytt hjem.Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han kan koses med i lengre perioder (30 minutter +) og ikke har noe problem med litt røffere kosing. Han liker også å leke mye. Renault er tross alt en utrolig fin katt, som elsker kontakt og oppmerksomhet og er glad i andre katter. Ved omplasering er han kastrert, id-merket og vaksinert,

trykk for større bilde
Ralf

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Ralf på ca 4 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med sin bror i November i fjor. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og er ikke særlig trygg på oss da han kom inn Nå er Ralf blitt ca 1,5 år gammel. Han liker å leke å er nysgjerrig av seg, og han elsker andre katter, nå er han i et flott fosterhjem sammen med Geir V å de supertrives i hverandres selskap, han slapper litt mer av rundt omkring deg. Han er ikke helt trygg på oss mennesker enda så det jobber vi med. Med Tolmodighet og litt godbiter så kommer han frem til slutt å snuser litt på handen din, før han spiser d. God snakker du med han,så ser han på deg, noen ganger prater han også. Vi ønsker at Ralf skal få et hjem som forstår at katter som han trenger litt tid på seg så helst til noen uten små barn. Ved omplassering er han Kastrert, vaksinert og id-merket og må ha trygge utemuligheter å boltre seg på med lite trafikk.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle des 2014. Leana er en sosial og kosete katt. Hun er svært pratsom og kan holde lange samtaler med oss mennesker. Hun enger seg godt til familier med store barn da hun er veldig rolig og balansert pus. Hun er ei bestemt damekatt som ikke liker andre katter,Hvis det blir for mye for henne kan hun si ifra med litt biting eller klaps med poten. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og masse kos (for vi tror hun aldri kan få nok ;-) Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Armand

Funnet dato: 2015-02-04
Funnet sted: Malvik
Status nå: i midlertidig hjem

Armand ble funnet på Midtsand Gård, der har han gått ute siden i Oktober 2014. Han er en snill og rolig hannkatt. Armand er en kosekatt som elsker å bli klødd i nakken. Han liker veldig godt å ligge i fanget å sove en dupp. Han er ganske leken, og jeg tror han gleder seg til å kunne gå ut og løpe litt:) Han er en pratsom pus når det er noe han vil ha som kos eller en godbit.og han elsker og ligge på ryggen og sove.. Nå søker vi opplysninger om han - er det noen som savner pusen? Hvis eier ikke melder seg så trenger Armand et nytt godt hjem som kan tilby han gode utemuligheter. Ved omplassering vil Armand være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Bonus

Funnet dato: 2015-03-23
Funnet sted: Strindheim
Status nå: i midlertidig hjem

Katten Bonus vandret rundt på Bromstadekra på Strindheim i ett års tid før vi fikk melding om han. Han er en trygg, trofast, kosete og menneskevant katt som har fått stell og mat hos noen snille mennesker mens han har gått ute. Bonus elsker andre katter, han ruller rundt på ryggen sin midt på golvet, og små prater i håp om at en annen pus skal leke med han. Bonus var verken ID-merket eller kastrert da han ble funnet, så dersom eier ikke melder seg vil Bonus etter hvert trenge et nytt hjem hos noen snille mennesker som kan tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Mario

Funnet dato: 2015-04-08
Funnet sted: Melhus
Status nå: på brakka

Denne herremannen er Mario. Med sin svarte halvlange pels og gule øyne, en skikkelig storskjarmør. Han ble funnet i Teiaveien på Melhus hvor han siden påske har oppholdt seg under trappa til finner før han kom til oss. Mario vil gjerne tilbringe masse tid sammen med mennesker hvor han kan få oppmerksomhet og masse kos. Å bli løftet og klødd på magen er han litt skeptisk til. Eier er etterlyst uten hell. Dersom eier ikke melder seg vil Mario gjerne ha seg et nytt hjem med trygge utemuligheter, helst uten alt for små tobeinte i hus. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Fiesta og Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkentottene Ford og Fiesta er to unge hanner funnet i en trappeuppgang i Elgsetergt. De er trygge og aktive rotter som kan gi deg timer med underholdning. Når De er våken er det som regel opptatt av stell og rydding av buret. Det er artig å se hvor opptatte de er av hvordan leker og hus er plassert og de flytter gjerne på tingene.Dette er bl.a. på grunn av deres nysgjerrighet og eventyrlyst,samt at de elsker et høyt aktivitetsnivå. Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda men kan bli helt håndtamme, men det krever at du tar deg av dem og tar på dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. Ørkenrotter er sosiale dyr å trives ikke alene så derfor ønsker Fiesta og broren Ford seg et nytt hjem sammen.

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose..Hun er ei bestemt pus som vet hva hun vil.. Hun har høyt stoffskifte og må spise y/d-tørrfor for resten av sitt liv, får hun y/d-for så holder hun seg frisk men mer info kommer om dette..... Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert,vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Sassicaia

Funnet dato: 2015-06-11
Funnet sted: Vikhamar
Status nå: på brakka

Sassicaia er ei ung kattunge ca 4-6 mnd gammel, funnet ved Fevold Gård ved E6 på Leistadkrysset/Vikhammer. Hun er vant til folk og fin i pelsen, ikke spesielt tynn. Hun er meget kontaktsøkende,tillitsfull, elsker kos og lek. Nå søker vi etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg, trenger Sassicaia et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være chippet,vaksinert og sterilisert.

trykk for større bilde
Newman

Funnet dato: 2015-06-11
Funnet sted: Nardo
Status nå: på brakka

Voksen hannkatt dukket opp for noen dager siden i Rimfakseveien på Nardo. Han ble funnet med skadd hale,halen var ikke til å berge, så vi måtte amputere den. Han er litt beskjeden men snill og kjempe kosete. Nå søker vi etter eieren til katten, er det noen som savner han? Hvis eier ikke melder seg, trenger Newman et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være ID-merket,kastrert og vaksinert.

trykk for større bilde
Bellita

Funnet dato: 2015-06-21
Funnet sted: Malvik
Status nå: på brakka

Bellita er ei voksen dame på ca 5 år. Hun er tillitsfull, snill, kosete og litt leken. Hun elsker oppmerksomhet og kos. Bellita er en bestemt dame som sier ifra om hun ønsker kos, eller selskap når hun skal spise. Hun liker og ligge i fanget å kose. Hun møter deg i døra når du kommer hjem med et mjau,kos med meg....Hun liker også og sitte i vinduet og se ut på folk og biler, der kan hun sitte en time i gangen å drømme seg bort..Bellita ønsker et hjem med gode og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bassen

Funnet dato: 2015-05-31
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den fine herremannen Bassen. Han har gått ute over lengre tid i Tillerbruveien på Tiller før han kom til Dyrebeskyttelsen, han var da ikke kastrert. Bassen kan være noe skeptisk, men om du gir han den fulle oppmerksomheten og litt tid så er han aller mest kosete og snill! Vi søker nå etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg trenger Bassen et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Geir V

Funnet dato: 2015-07-01
Funnet sted: Værnes
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den ett år gamle huskatten Geir V. Han har i en periode på en-to måneder gått ute ved Værnes flyplass før han kom til oss i Dyrebeskyttelsen. Han bar et halsbånd uten navn da han ble funnet, han var heller ikke kastrert eller ID-merket, så nå søker vi etter Geir V sin tidligere eier. Dersom eier ikke melder seg vil denne kosepusen trenge et nytt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stefan

Funnet dato: 2015-06-30
Funnet sted: Buvika
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Stefan. Han er en voksen herremann på ca. fem år som over lengre tid har gått ute i Buvika-området. Vi søker nå etter tidligere eier. Han er noe engstelig, men ved å ta tida til hjelp satser vi på at Stefan igjen får mer tillit til oss mennesker. Om ikke eier melder seg, trenger Stefan et hjem med trygge utemuligheter og med mennesker som gir han trygghet og tar godt vare på han. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Orkla

Funnet dato: 2015-07-01
Funnet sted: Orkanger
Status nå: på brakka

Orkla er ei pusedame som ble funnet på et industriområde i Orkanger. Hun er ei ca. ett år gammel huskatt med kort svart/hvitfarget pels. Da hun ble tatt inn hos oss i Dyrebeskyttelsen var hun allerede sterilisert. Vi søker nå etter Orkla sin tidligere eier, om ingen melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Ved omplassering vil hun i tillegg til å være sterilisert, også være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Medina

Funnet dato: 2015-06-20
Funnet sted: Lade
Status nå: i midlertidig hjem

Medina var ca 5 uker gammel da hun kom inn med sine 2 søsken, de ble funnet i en søppelbod i Mellomveien. Ved inntak var hun sulten, litt redd å engstelig. Men etter noen uker i fosterhjem så kom hun seg raskt, hun viste seg å være kosete og veldig leken. Medina vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter i ca uke 32-33. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Shiraz

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Shiraz har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiro. De er omplasseringsklar ca i slutten av August. Shiraz vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Shanty

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Shanty har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shiraz og Shiro. Han er omplaseringsklar ca i slutten av August.. Shanty vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Shiro

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Shiro har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiraz. De er omplaseringsklar ca i slutten av August. Shiro vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Hades

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Hades kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar,han freser litt og har ørene på snei og synes dette er litt skummelt, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere etterhvert. Hades vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Han er ikke omplasseringsklar for ca i slutten av August. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Haracio

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Haracio kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Hades og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere. Haracio vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Han er ikke omplaseringsklar for ca i slutten av August. . Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Heros

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Heros kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Hades. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere etterhvert. Heros vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Han er ikke omplaseringsklar for ca i slutten av August. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Jessie

Funnet dato: 2015-06-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Jessie som er den minste frøken i kullet, Hun kom inn med sin mor Tante Sofie og sine to søsken Jonna og Jasper. Jessie er Litt skeptisk til tider, men er glad i å få kos. Leker både for seg selv og med sine to søsken. Får hun litt tid på seg, er hun en storsjarmør. Hun er omplaseringsklar ca i uke 32-33. Jessie vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Tante Sofie

Funnet dato: 2015-06-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Tante Sofie ble funnet ute med sine 3 barn, Jessie, Jonna og Jasper Hun er ei veldig pratsom frøken som er glad i oppmerksomhet, kommer med koselyder straks man snakker til henne. Hun er ei Omsorgsfull mor og holder alltid oversikt over hvor ungene er. Om ingen eier melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Hun er omplasseringsklar ca 9 august. Ved omplassering vil hun være sterilisert,vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Jonna

Funnet dato: 2015-06-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Jonna kom inn med sin mor Tante Sofie og sine to søsken Jessie og Jasper. Leken liten frøken dette. Vil mye heller leke enn å bli kost med. Veldig nysgjerrig og kontaktsøkende, må undersøke det som undersøkes kan. . Jonna vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Hun er omplasseringsklar ca i uke 32-33. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Henna

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Henna er ei ung Kattemor som ble funnet ute på Øytun på Hitra med sine 4 barn-Hakira,Haracio,Hades og Heros. Ved inntak er hun litt redd og engstelig men handterbar, men med litt tålmodighet og oppmerksomhet så vil hun bli tryggere på oss mennesker..Om ingen eier melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Henna er omplasseringsklar ca i slutten av August. Ved omplassering vil hun være sterilisert,vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Shariel

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Shariel ble funnet ute på Stjørdal med sine 3 barn-Shanty, Shiro og Shiraz. Hun er ei engstelig frøken som vil trenge litt tid for å bli helt trygg på oss mennesker. Hun er ei veldig snill katt som hverken biter eller klorer. Så når man får henne frem fra sitt trygge gjemmested å får holdt henne,så koser hun seg masse mens man stryker pelsen hennes. Om ingen eier melder seg så vil hun trenge et trygt og godt hjem med fine utemuligheter, og som kan fortsette jobben med å få henne trygg. Ved omplassering vil hun være sterilisert,vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde