Våre dyr

fant 48 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Ingalill

Funnet dato: 2011-01-20
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ingalill vokste dessverre opp i et bur på et kattepensjonat og da hun var 5 måneder kom hun til Dyrebeskyttelsen. Hun hadde from til da hatt lite kontakt med mennesker, og var derfor tilbakeholden og reservert den første tiden hos oss. Ingalill har vært i krisehjem som har jobbet mye med henne, og med tiden har hun utviklet mer og mer tillit. Ingalill trenger tid for at hun skal bli helt trygg på både menensker og situasjonen, så når hun kommer til et nytt trygt og stabilt hjem må menneskene være inneforstått med at hun trenger tid. Vi ser helst at hun kommer til et hjem med voksne tobeinte. Men når man først blir kjent med Ingalill så er hun ei pusefrøken med masser av sjarm og personlighet. Hun kommer nå og da bort for å få kos, mjauer, maler og legger sge på ryggenfor å vente. ;) Leking er også noe Ingalill liker, hun hopper og spretter. Også med mat, vet hun å si ifra når hun er sulten. Ingalill går for øyeblikket på C/D våtfor da hun tidligere har hatt nyreproblemer. Kanskje du kan tenke deg å gi denne dronninga et nytt hjem? Et hjem som også kan tilby trygge utemuligheter hvor Ingalilla kan boltre seg, men først når hun har blitt ordentlig trygg på både sted, hus og menneskene! Hun har blitt kastrert, ID-merket og vaksinert og er klar for et nytt hjem.

trykk for større bilde
Paris

Funnet dato: 2012-08-24
Funnet sted: -
Status nå: i midlertidig hjem

Paris er en nydelig nymfeparakitt som kom til oss fra dyrevernsnemnda. Han er en snill og tam type som ønsker seg et nytt og godt hjem. Nymfeparakitter er sosiale og intelligente skapninger, som trenger mye mer enn å sitte alene i et bur dagen lang. De liker å bli klødd og kost med og betegnes som en flokkfugl. Hvis fuglen skal være alene en arbeidsdag bør man derfor ha to sammen, slik at de kan holde hverandre med selskap. Paris trives godt sammen med nymfeparakitten Pelle, og de to kan med fordel omplasseres sammen. Paris trenger muligheten til å bevege seg utenfor buret sitt noen timer hver dag.

trykk for større bilde
Onzo

Funnet dato: 2013-01-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Onzo kom inn til oss sammen med broren sin. Han er en veldig snill og tålmodig pus, men syns tilværelsen i fosterhjem var i skumleste laget de første dagene. Nå er han derimot en selvsikker liten konge når han får sitte litt i høyden på stua. Gulvet er litt utrykt enda, men det kommer seg det også. Han er veldig glad i å bli kost med og børstet. Han ser nesten ut som en liten bjørn, da han er diger med masse pels. Selv om Onzo fremdeles er litt usikker, så går det fremover dag for dag. Fosterhjemmet vinner hans hjerte med å kose masse og ha godbiter på lur. Han har til og med begynt å oppsøke gjester på besøk, her går det framover i hurtig tempo. Onzo er kastrert, vaksinert og sterilisert og er klar for omplassering. I sitt nye hjem må han ha trygge utemuligheter med lite trafikk, gjerne med grøntområder å være på. Onzo vil være omplasseringsklar rundt 24.04.16, da han trenger en tur til veterinær og annet stell før han er klar for et nytt hjem :-)

trykk for større bilde
Ompa

Funnet dato: 2014-01-30
Funnet sted: Orkanger
Status nå: i midlertidig hjem

Ompa fant seg raskt til rette og er en veldig spretten og leken katt. Han liker oppmerksomhet og masse kos, og er en nysjerrig ung kattemann. Det er ennå litt skummelt med fremmede mennesker, og liker da helst å observere besøket litt på avstand. Han virker å trives i sitt midlertidige hjem, og hjemmet har uten tvil latt seg sjarmere av han. Ompa har nå behov for et nytt og godt hjem å bo i resten av sitt lange katteliv. Der må han ha trygge utemuligheter å være på, og er ved omplassering kastrert, vaksinert og id-merket. Ompa vil være omplasseringsklar rundt 24.04.16, da han trenger en tur til veterinær og annet stell før han er klar for et nytt hjem :-)

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Jamie ble som kattunge funnet ved Jonsvatnet, i 2014. En noe uegnet plass for en kattunge å være. Hun ble da tatt inn til Dyrebeskyttelsen. Jamie er i dag ei ca. to år gammel pusedame. Hun er ganske så beskjeden og skeptisk, men vi ser at hun er veldig nysgjerrig! Jamie vil så veldig gjerne komme for å få kos og godbit, men får seg ikke helt til å gjøre det. Enda. Med å ta tiden til hjelp, sammen med mye tålmodighet så er vi sikker på at Jamie blir ei kosete og mye mer trygg katt. Det hun trenger nå er et nytt, trygt og ikke minst stabilt hjem. Et hjem som kan gi Jamie tid og masser av kjærlighet! <3 Det nye hjemmet må også kunne tilby utemuligheter med ikke alt for mye trafikk, men Jamie skal kun prøve seg ute når hun er trygg på både hus og familie! Hun har korthåret pels i fargene svart og hvit, også noen nydelige gul/grønne øyne. Ved omplassering er hun kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Renault kom inn fra Rissa november 2014. Han bar da preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund, da han var veldig redd og usikker. Med mye tid, tålmodighet og kos er Renault nå blitt en mye tryggere og kosen katt! <3 Vi ser helst at Renault adopteres av et hjem uten små barn, da dette er noe mer skummelt enn mer voksne mennesker. Han er derimot glad i andre katter. Renault trenger nå et nytt og varig hjem som kan gi han den kosen og omsorgen han virkelig fortjener! Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ralf

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Ralf på ca. 4 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med sin bror i november 2014. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og var ikke særlig trygg på oss da han kom inn. Ralf har nå blitt en voksen og mer sikker guttepus. Han er ikke helt klar for å bli kost og klappet, men med en liten godbit går det an å få han til å spise av hånden din. For Ralf er en nysgjerrig, han bare er for skeptisk til å kunne utforske alt han vil. Vi har erfart at Ralf går veldig godt sammen med andre katter, det hjelper han å bli enda mer trygg på oss mennesker. Med litt godsnakking så kan det gjerne være at du får respons også. ;) Det Ralf trenger er et nytt, trygt og varig hjem, med en familie uten små barn, men gjerne med en katt fra før. Det nye hjemmet må kunne tilby trygge utemuligheter, sånn at når Ralf er helt trygg kan ut og utforske. Det er tydelig at dette er noe han ønsker, for i fosterhjemmet ligger han gjerne i vinduskarmen og titter ut. Det er veldig viktig at Ralf sin nye familie er inneforstått med at det kreves tid og tålmodighet, og at man aktivt arbeider med å vinne Ralf sin tillit. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkenrotten Ford er en ung hanne som ble funnet i en trappeoppgang i Elgsetergate. En veldig uegnet plass for en ørkenrotte å være, så han ble tatt inn til Dyrebeskyttelsen. Ford er en aktiv og nysgjerrig kar som gjerne rydder buret rett som det er. Energinivået er på topp når han er våken. Ørkenrotter er sosiale dyr, som gjerne vasker hverandre og sover sammen, så de trives best sammen to og to! Ford bor for tiden alene i buret sitt, og det merkes at han ikke synes dette er noe trivelig. Han var mye tøffere når han hadde en venn, så kanskje du kjenner en ørkenrotte som trenger en kompis? Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda, men kan bli helt håndtamme. Dette krever midlertidig at du tar deg tid til å holde på med dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. En veldig fin kompis på fire bein dette her! <3

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose..Hun er ei bestemt pus som vet hva hun vil.. Hun har høyt stoffskifte og må spise y/d-tørrfor for resten av sitt liv, får hun y/d-for så holder hun seg frisk. Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Newman

Funnet dato: 2015-06-11
Funnet sted: Nardo
Status nå: på brakka

Voksen hannkatt dukket opp for noen dager siden i Rimfakseveien på Nardo. Han ble funnet med skadd hale,halen var ikke til å berge, så vi måtte amputere den. Han er litt beskjeden men snill og kjempe kosete. Nå søker vi etter eieren til katten, er det noen som savner han? Hvis eier ikke melder seg, trenger Newman et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være ID-merket,kastrert og vaksinert.

trykk for større bilde
Bassen

Funnet dato: 2015-05-31
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den fine herremannen Bassen. Han har gått ute over lengre tid i Tillerbruveien på Tiller. Han var noe usikker og redd, men kom seg fort over kneika og ble en flott herremann. Fra dag en i fosterhjemmet var han som en helt annen katt, nysgjerrig, kosete og glad. Liker å ligge på magen for å få kos, og kommer løpende mot døra for å ta i mot deg når du kommer inn. Han følger etter deg overalt, selv en snartur på badet betyr ikke at man får alenetid. En kjempesnill katt som viser tillit og glede, så lenge som han får noe tilbake for det. Det å bli klødd rundt hodet er kjempegodt! Men ikke like fan av å bli klødd for mye på ryggen. Noe skeptisk til andre katter og foretrekker vist å være den eneste herren(katten) i huset, men hamsteren her i hus var vist aksepterbar og spennende. Bassen er en stor katt, men med enda større personlighet. Vi søker nå etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg trenger Bassen et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stefan

Funnet dato: 2015-06-30
Funnet sted: Buvika
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Stefan. Han er en voksen herremann på ca. fem år som over lengre tid har gått ute i Buvika-området. Han er noe engstelig, men ved å ta tida til hjelp satser vi på at Stefan igjen får mer tillit til oss mennesker. Spesielt mye støy er noe han synes er litt slitsomt. Tvangskosing eller det å løfte han hjelper ikke, Stefan må komme for å få kos når han er trygg på både situasjon og mennesker. Ellers så er han en sikkelig lekepus som gjerne henger opp ned i klatrestativer. Han har silkemyk svart og hvit pels som trengs å børstes, men dette er absolutt ikke noe problem for Stefan. ;) Når børsten tas frem kommer han gladelig til deg for å bli stelt. Om ikke eier melder seg, trenger Stefan et hjem med trygge utemuligheter og med mennesker som gir han trygghet og tar godt vare på han. I det nye hjemmet må det gjerne bo andre katter eller hunder. Stefan går utrolig godt sammen med andre firbeinte venner, de hjelper han med å finne en ro. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Orkla

Funnet dato: 2015-07-01
Funnet sted: Orkanger
Status nå: i midlertidig hjem

Orkla fra Orkanger kom til Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag i juli 2015. Hun ble funnet på et industriområde. Ved inntak var hun ca ett år gammel. Orkla var veldig sint og redd da vi først møtte henne. Hun lå i buret og freste på alle som hilste på. Nå har Orkla tilbrakt mye tid i fosterhjem som har kunnet gi henne masser av tid og oppmerksomhet. Og det nytter! I dag er Orkla fortsatt litt forsiktig, men så mye mer trygg ei kattefrøken! <3 Mennesker som kommer for å hilse på er heller ikke så skummelt lenger, altså ingen fresing. Vi har altså klart å gjenvunnet Orklas tillit. <3 Hun liker ikke å bli båret rundt på, og kosing må helst skje på hennes premisser. Dette må vi mennesker respektere. Denne kattefrøkna er jo bare helskjønn, og veldig lett å bli glad i! Hun har vakker korthåret pels i fargene svart og hvit, gulgrønne øyne, og ei rosa søt nese. <3 Orkla fortjener virkelig å få seg et nytt, trygt og stabilt hjem nå. Tiden er inne for dette. Det er veldig viktig som Orkla sin nye familie at man har det klart for seg hvilken tøff fortid hun har hatt, sånn at man har forståelse for at Orkla også i sitt nye hjem vil trenge tid til å bli helt trygg på både hus og mennesker. Orkla trenger nå et nytt, trygt og stabilt hjem med tobeinte som kan gi henne masser av kjærlighet. Da Orkla går så greit sammen med andre katter i det fosterhjemmet hun er i, så sees det ikke på som noe problem at det nye hjemmet også har katter fra før. Hunder og barn er det mer usikkert med, da Orkla ikke har så mye erfaring i å omgås disse. Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun i tillegg til å være kastrert, også være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Shiraz

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Shiraz har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiro. Shiraz var livredd, freste og spyttet da han kom inn i 2015, da var han ca 8-10 uker. Han har blitt mye tryggere enn han var den gang. Han er håndterbar, og kan i rolige omgivelser tilate å bli kost med, spesielt hodet, kinn og mellom øynene. :) Sammenlignet med Shiro er Shiraz litt tøffere. Også han trenger tid i sitt nye hjem for å bli en skikkelig trygg og kosen pus. Dette må hans nye familie være inneforstått med! Det gjør ingenting om det nye hjemmet har katter fra før, men små barn tror vi ikke er helt ideelt for Shiraz. I det nye hjemmet må Shiraz også kunne ha mulighet til å gå ut i et trygt miljø med lite biltrafikk, men dette når han først har blitt helt sikker på hus og mennesker. Ved omplassering vil Shiraz være kastret, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Hades

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Hades kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Heros, mai 2015. De ble funnet i Øytun på Hitra. Ved inntak var han en skikkelig redd og hissig katt, som freste når vi tobeinte kom i nærheten. Etter en lang periode i fosterhjem som har hatt tålmodighet og gitt han masser av kjærlighet, har Hades utviklet seg til å bli en mye mer trygg pusekatt! I dag er han fortsatt litt forsiktig, men han freser ikke når mennesker nærmer seg han, men han venter heller på å få seg litt kos. <3 Han maler så godt når han blir klappet og klødd. ;) Hades er en så vakker katt, med korthåret tigret pels i fargene hvit og grå, hvite bakbein også en søt rose nese. <3 Hades skal omplasseres sammen med sin gode venn og bror Haracio. Hades vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Haracio

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: på brakka

Haracio er en snart ett år gammel hannkatt som ble funnet i Øytun på Hitra, juli 2015. Han ble funnet sammen med mamma Henna, og sine tre søsken. Ved inntak var han veldig engstelig, redd, tilbaketrukken, og sjenert av seg. Han har alltid vært fullt håndterbar, noe som var et veldig godt tegn for videre utvikling! Haracio er fortsatt noe engstelig og beskjeden av seg, men viser tydelige framskritt i fosterhjemmet han er i. Han har begynt å engasjere seg i lek, og har sluttet å gjøre seg utilgjengelig ved å gjemme seg under møbler. Han er forsiktig når det kommer til kos, men føler seg trygg under ei dyne eller når han får servert litt ekstra god mat til kosen. Børsting synes han heller ikke er så verst, og ellers er han en rolig pus som trives med å sitte i vinduskarmen og følge med på det som foregår utenfor. Haracio trenger nå å få seg et fast, trygt og kjærlig hjem. Det nye hjemmet må kunne tilby gode utemuligheter uten mye trafikk, slik at Haracio etter hvert får utforsket verden utenfor vinduet under trygge omstendigheter. Haracio skal omplasseres til samme hjem som sin venn Hades. <3 Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Henna

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Henna er ei ung Kattemor som ble funnet ute på Øytun på Hitra med sine 4 barn Hakira, Haracio, Hades og Heros. Ved inntak var hun litt redd og engstelig men håndterbar. Med litt tålmodighet, oppmerksomhet og masser av kjærlighget så vil hun bli tryggere på oss mennesker. Om ingen eier melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Puchken

Funnet dato: 2015-09-06
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Denne herremannen er Puchken! Før han kom til oss i Dyrebeskyttelsen gikk han i lengre tid ute på Stjørdal, ved inntak var han allerede kastrert. Puchken var i starten litt skeptisk til menneskene og fosterhjemmet, og viste dette med å gjenmme seg under sofaen. Etter en stund var han lei av å gjemme seg, for han ville ha oppmerksomhet og masser av kos. ;) Etter hvert begynte han også å hoppe opp i sofaen. <3 Han er nå blitt en mye mer kosen og trygg katt enn hva han var da vi først møtte han. Det forventes at Puchken vil være litt skeptisk når han blir opmplassert til sitt nye hjem, så menneskene må være inneforstått med at han trenger tid. Det nye hjemmet må også kunne gi Puchken tilgang til trygge utemuligheter, sånn at når Puchken er trygg på mennekser og hjem så kan ha ut og lukte på blomster og jakte mus. ;) Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Loline

Funnet dato: 2015-09-15
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Loline kom sammen med sine barn Lolise, Lone og Luke til oss i Dyrebeskyttelsen etter å ha blitt funnet i et skogholt i Levanger. Hun er ei rolig, snill og forsiktig frøken, og en veldig god pusemamma. <3 Loline har svart og grå halvlang pels med en rød flekk. Hun vil være klar for omplassering etter den 10. desember, og trenger da et nytt hjem. Et hjem med tobeinte som kan gi henne kos og oppmerksomhet, og trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stjerten

Funnet dato: 2015-11-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Stjerten har over lengre tid gått ute i Stjørdal sentrum før han kom til Dyrebeskyttelsen. Han hadde da en skadet fot og skade ved det ene øye, så det var helt tydelig at livet ute har tatt på kreftene. Stjerten var beskjeden og redd oss mennesker da han kom inn, men han kunne håndteres. I dag er han fortsatt redd. Han kan frese og slå, men med rolige og lite truende bevegelser så lar han seg av og til bli kost med. <3 Stjerten trenger altså et hjem som kan arbeide godt med han, det vil hovedsakelig bety å gi han tid og ikke være redd han! Stjerten har kort pels i fargene hvit og svart, og er ca 1,5 år gammel. EN skikkelig nydelig katt! Han trenger et nytt, trygt og stabilt hjem med voksne tobeinte. Det nye hjemmet må også ha tilgang til trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labbita

Funnet dato: 2015-10-14
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labbita ble observert sammen med sin mor Lollita, og sin bror Labben gående ute i området ved Nidarvoll over lengre tid. Labbita var bare 10 uker gammel da hun ble tatt inn i midten av oktober 2015. Hun er født ute, og er derfor svært så engstelig og veldig skeptisk til oss tobeinte. Labbita kan håndteres, men trenger tid for å bli trygg. Nå bor hun i et av våre fosterhjem, og på den tiden Labbita har vært der har hun hatt en veldig fin utvikling. Om hun bare får ta tida til hjelp er vi sikre på at hun blir ei skikkelig trygg og god frøken! Hun har svart pels men en hvit snute, med en liten svart prikk på. Labbita trenger et nytt hjem med trygge utemuligheter. Den nye familien må gjerne ha andre katter, for Labbita går veldig godt sammen med dem. Hun finner kanskje en hjelp og trygget i å ha andre firbenite i nærheten? ;) Uansett så trenger Labbita tid, så hennes nye familie må være inneforstått med dette. Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Labben

Funnet dato: 2015-10-22
Funnet sted: Nidarvoll
Status nå: i midlertidig hjem

Labben kom til Dyrebeskyttelsen sammen med sin mor Lollita, søster Labbita ble tatt inn noen dager tidligere. Da mor er over lengre tid observert ute, så betyr dette at Labben er født ute. Han var noe engstelig og veldig skeptisk til mennesker i starten. Dette viste han med å frese til oss. I dag er Labben blitt en sjarmør. <3 En liten nysgerrigper som er glad i livet. Spesielt med hjelp fra de andre kattene i fosterhjemmet har han blitt en tryggere guttepus. Han leker, herjer og koser seg sammen med fosterhjemmet sin katt som også har gitt de tobeinte mulighet til å stryke han. Når det blir mye støy rundt han blir fortsatt usikker og redd, så vi ser helst at Labben kommer til et hjem uten små barn. HLabben har fin svart ghalvlang pels, og nydelig gule øyne!. Labben trenger nå et nytt hjem som kan gi han akkurat det, tid, i tillegg til kjærlighet, omsorg, og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bussie

Funnet dato: 2015-10-30
Funnet sted: Trondheim
Status nå: på brakka

Bussie er ei pusedame som ble observert gående ute ved Bøckmannsveien i Trondheim. Ved inntak var Bussie veldig skeptisk til oss mennekser! Etter litt tid i et fosterhjem så ser vi en litt mindre skeptisk kattedame nå. ;) Hun er fortsatt litt skeptisk, men vi er sikre på at med mer tid sammen med mennesker vil hun åpne seg og bli ei svært så kosen og trygg pusefrøken! <3 Bussie elsker kos, men hun synes det er litt vanskelig å ta initiativet for å bli koset med. Når det først er kosing på gang, maler Bussie høyt. Bussie er ei katt med langhåret pels i fargene hvit og svart. Bussie er omplasseringsklar og trenger et hjem som kan gi henne tid, tålmodighet, kjærlighet, omsorg, samt trygge utemuligheter. Det er tydelig at Bussie er interessert i hva som skjer på utsiden. Hun kan nemlig tilbringe mye tid i vinduet for å kikke ut. Viktig å huske på at hun ikke skal slippes ut før hun er trygg på familien sin, og hvor hun bor! Ved omplassering vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Micito

Funnet dato: 2015-11-19
Funnet sted: Meråker
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Micito. Da han ble tatt inn fra Kopperå i Meråker var han ca. 6-7 måneder gammel. Der har han gått ute siden han ble født og blitt matet sammen med kattemor Mille. Han har altså aldri hatt et hjem med tobeinte. Micito er veldig skeptisk til oss mennesker, noe som er helt forståelig når man tenker hvilken start på livet han har hatt. Han er nå i fosterhjem hvor han sakte men sikkert blir en mer trygg og sikker herremann. <3 Han liker å leke å slappe av på sofaen, og fungerer godt sammen med de andre kattene i fosterhjemmet. Mennesker synes han fortsatt er veldig skummelt. Om du stikker hånda frem for å gi han kos, så får du en smekk med poten. Det Micito er tid, og da tålmodighet av dem som ønsker å adoptere denne vakre katten! Det vil ta tid for han å bli trygg på både situasjoner og mennesker, men med den utviklingen han har hatt den siste tiden så er vi sikra på at vokse seg til å bli en trygg kattepus. Micito har kort brun/grå mønstret pels. Også noen fantastisk vakre gul/grønne øyne. <3 Han trenger et nytt hjem som kan gi han tid, være tålmodige med han, og gi han den omsorgen og kjærligheten han virkelig fortjener! Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Snoopy

Funnet dato: 2016-02-03
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Snoopy er et voksent marsvin som nå trenger et nytt hjem. Dette er en veldig fin fyr! Vi ønsker at Snoopy skal få seg en marsvinvenn i det nye hjemmet han får, da marsvin er sosiale dyr som best trives i hverandres selskap. I tillegg må det nye hjemmet også kunne tilby et stort og romslig bur, samt gi Snoopy mulighet til å løpe fritt noen timer hver dag for å få utforske andre steder enn de som finnes i buret. Ved omplassering vil han være kastrert og ID-merket.

trykk for større bilde
Soliver

Funnet dato: 2016-05-12
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Soliver har vandret rundt på Stokkmoen, Stjørdal i ca ett års tid. Det er søkt etter eier gjentatte ganger uten hell. Soliver er preget av å ha gått lenge ute, og han er litt forsiktig og engstelig av seg. Han er dessverre ikke id-merket, vi søker fortsatt informasjon i saken. Er det noen som kjenner til katten eller som savner han? Hvis eier ikke dukker opp, vil Soliver trenge et nytt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket :-)

trykk for større bilde
Bonnie

Funnet dato: 2016-05-23
Funnet sted: Børsa
Status nå: i midlertidig hjem

Bonnie har holdt til under en veranda i Børsa siden rundt februar da hun ennå var en kattunge. Hun er snill og tam, men noe forsiktig rundt mennesker. Vi søker nå informasjon i saken, kjenner du til Bonnie? Hvis eier ikke melder seg vil Bonnie trenge et nytt hjem med trygge utemuligheter :-)

trykk for større bilde
Bischou

Funnet dato: 2016-04-23
Funnet sted: -
Status nå: i midlertidig hjem

Bischou var drektig ved inntak, og ble i mai mor til Bompi, Blomst og Bambina. Hun er en snill og omgjengelig kattefrøken. Bischou vil være klar for adopsjon etter 11. august, og vil da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Salinda

Funnet dato: 2016-06-28
Funnet sted: Saxenborg
Status nå: i midlertidig hjem

Salinda ble funnet på Saxenborg gård sammen med de fire barna sine; Sotto, Sondre, Stark og Stina. Salinda er ganske sjenert og skeptisk av seg, men er helt tydelig menneskevant og veldig vennlig av seg. Vi søker nå etter Salindas eier, men hun vil etter hvert bli mulig å adoptere hvis ikke eier dukker opp. Da vil hun være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Pollaz

Funnet dato: 2016-07-07
Funnet sted: Våddan
Status nå: i midlertidig hjem

Pollaz er en ung voksen, ukastrert hannkatt tatt inn fra Våddan på Byåsen. Han er en forsiktig kar, men kontaktsøkende og veldig snill og tillitsfull. Han starter å "kosetrampe" med labbene bare man snakker til han :-) Vi søker nå informasjon i saken om Pollaz, så hvis du har informasjon som kan hjelpe oss må du gjerne kontakte vår vakttelefon. Hvis eier ikke dukker opp vil Pollaz bli tilgjengelig for adopsjon, og vil da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Pollez

Funnet dato: 2016-07-07
Funnet sted: Våddan
Status nå: i midlertidig hjem

Pollez er en ung voksen, ukastrert hannkatt tatt inn fra Våddan på Byåsen. Han er en forsiktig kar, men kontaktsøkende og veldig snill og tillitsfull. Han starter å "kosetrampe" med labbene bare man snakker til han :-) Vi søker nå informasjon i saken om Pollez, så hvis du har informasjon som kan hjelpe oss må du gjerne kontakte oss på vår vakttelefon. Hvis eier ikke dukker opp vil Pollez bli tilgjengelig for adopsjon, og vil da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Trulsern

Funnet dato: 2016-05-05
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Trulsern er en supersosial og omgjengelig voksen hannkatt som vi antar er rundt to år gammel. Han er veldig pratsom av seg, og setter stor pris på oppmerksomhet. Trulsern er klar for adopsjon, og er kastrert, vaksinert og ID-merket :-)

trykk for større bilde
Solan

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Åstfjord
Status nå: i midlertidig hjem

Solan er sønn av Solstråle, og bror til Solander, Sakkeus og Simon. Han er en leken og kosete kar med sort pels, hvit mage og hvite tær foran. Han blir litt engstelig hvis det er mye bråk rundt han, men liker å kose og leke i rolige omgivelser. Solan er klar til å flytte til et nytt hjem rundt 10. august, men er mulig å reservere allerede nå. Solan er ID-merket og vaksinert!

trykk for større bilde
Madde

Funnet dato: 2016-07-29
Funnet sted: Risvollan
Status nå: på brakka

Madde er en trivelig og søt katt som første gang kom inn til oss fra Malvik sammen med sine to kattunger i 2013. Den 29. juli 2016 dukket hun igjen opp på en adresse på Risvollan, og søk etter eier ga ingen resultater. Dessverre er ikke ID-chippen registrert på riktig person, som gjør saken vanskelig. Vi søker nå etter informasjon i saken om Madde, og håper vi kan finne hennes siste eier. Hvis ikke eier dukker opp, vil Madde etter hvert trenge et nytt hjem. Hun er sterilisert, vaksinert og ID-merket, og vil også trenge trygge utemuligheter der hun skal bo!

trykk for større bilde
Vicky

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Vicky er ei søt lita pusejente som er søster til Villemy og Vilsa. Hun er leken og nysgjerrig som kattunger skal være, men fortsatt litt forsiktig av seg siden hun har hatt en litt annerledes start på livet. Hun liker kos, men synes små barn kan bli litt skummelt. Vicky har nå blitt tolv uker gammel, og er klar for å flytte til et nytt hjem med trygge, fine utemuligheter! Vicky er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Villemy

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Villemy er ei vakker lita jente som er søster til Vicky og Vilsa. Hun er leken og nysgjerrig som kattunger skal være, men fortsatt litt forsiktig av seg siden hun har hatt en litt annerledes start på livet. Hun gjør store framskritt og blir tryggere for hver dag som går, men synes små barn kan bli litt skummelt. Villemy har nå blitt tolv uker gammel, og er klar for å flytte til et nytt hjem med trygge, fine utemuligheter! Villemy er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Vilsa

Funnet dato: 2016-07-05
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Vilsa er en nydelig liten pus som er søster til Vicky og Villemy. Hun er leken og nysgjerrig som kattunger flest, men fortsatt litt forsiktig av seg siden hun har hatt en litt annerledes start på livet. Hun gjør store framskritt og blir tryggere for hver dag som går, men synes små barn kan bli litt skummelt. Vilsa har nå blitt tolv uker gammel, og er klar for å flytte til et nytt hjem med trygge, fine utemuligheter! Vilsa er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Vallery

Funnet dato: 2016-07-08
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Vallery kom inn sammen med sine seks barn. Hun er rundt ett år gammel, og ikke vandt med mennesker. Hun er fremdeles litt engstelig og redd, men gjør fremgang hver dag. Hun trenger å komme til et rolig hjem uten barn. Gode utemuligheter uten trafikk er viktig. Vallery er kastrert, Id-merket og vaksinert, og klar for å bli adoptert av det rette hjemmet.

trykk for større bilde
Bemidja

Funnet dato: 2016-07-20
Funnet sted: Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Bemidja ble tatt inn sammen med sin mor Beesuz. Hun er ca 3 måneder og klar for å dra til sitt nye hjem. Siden hun ble født ute, er hun ikke helt trygg på oss mennesker enda. Katten må jobbes litt med, men siden hun er så ung, vil hun nok komme seg fort. Bør få komme til et rolig hjem uten små barn. Katten må ha gode utemuligheter med lite trafikk. Katten er vaksinert og id-merket

trykk for større bilde
Beesuz

Funnet dato: 2016-07-20
Funnet sted: Byåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Beesuz er mor til Bemidja. Hun er ikke helt trygg på oss mennesker enda og må jobbes med. Hun vil nok bli tryggere når hun kommer til et hjem som har tid og tålmodighet til å jobbe med henne. Hun har vist framskritt allerede. Passer best i et rolig hjem uten barn. Gode utemuligheter uten trafikk er viktig. Katten er kastrert, ID-merket og vaksinert, og klar for sitt nye hjem

trykk for større bilde
Skippern

Funnet dato: 2016-08-12
Funnet sted: Ladehammerveien
Status nå: i midlertidig hjem

Skippern ble tatt inn hos oss nå i august, etter å ha blitt observert gående i Ladehammerveien i rundt ett og et halvt år. Det ble lenge antatt at han hadde en eier, men etter hvert begynte han å plyndre søppelkassene i området. Når han i tillegg ble gående med en alvorlig skade på det ene øyet ble vi varslet, og han ble raskt prioritert og tatt inn hos oss. Han har nå fått operert ut sitt høyre øye, noe som ser ut til å ha vært vellykket! Til tross for å ha gått alene en stund har Skippern vist seg å være en tam og rolig kar. Han er faktisk en skikkelig kosebamse! Vi antar at Skippern er omtrent 4-5 år gammel. Vi leter nå etter tidligere eier til Skippern, men hvis søket ikke gir resultater vil han trenge et nytt og permanent hjem. Det nye hjemmet må i dette tilfellet kunne tilby ekstra trygge utemuligheter med lite trafikk, siden Skippern kun har et øye og vil ha vanskeligere for å følge med eventuelle biler og andre farer i utemiljøet. Ved adopsjon vil Skippern være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bitten

Funnet dato: 2016-07-16
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Bitten er en utrolig vakker pusefrøken som elsker å leke med sine brødre. Hun er fortsatt litt utrygg på oss tobeinte, og trenger derfor å komme til en familie som tar seg tid til å gjøre henne trygg. Hun kunne hatt godt av å bo med en voksen katt som kan vise henne at mennesker er til å stole på. Bitten trenger bare litt tid, og etter hvert vil hun bli en trygg og flott katt! Bitten er klar for adopsjon, og er ferdig vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bimbo

Funnet dato: 2016-07-17
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Bimbo er en leken krabat som elsker å bli klødd på magen! Han maler så fort du tar på han, og møter deg gjerne i døra på morgenen. Han er en matglad pus, og vil sannsynligvis vokse og bli en stor og sterk pusegutt! Bimbo er adopsjonsklar, og er vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Zidane

Funnet dato: 2016-08-09
Funnet sted: Snillfjord
Status nå: i midlertidig hjem

Zidane er sønn av Zelda, og bror til Zip, Zukker, Zeppelin, Zoolach og Zappa. De ble alle funnet under en hytte i et hyttefelt i Sunde som ligger i Snillfjord. Zidane er fortsatt ganske skeptisk til oss mennesker, og vil trenge mye tid og kjærlighet før han blir trygg på oss. Han kan være med på litt kos, men det trenger noe innsats og rolige omgivelser. Fosterhjemmet hans jobber aktivt med å overbevise Zidane om at verden ikke er så skummel som han tror, og han gjør fremskritt for hver dag som går :-) Så fort Zidane selv viser tegn til å være klar for et nytt hjem, vil det være mulig å reservere han. Han er vaksinert, chippet og ID-merket.

trykk for større bilde
Zoolach

Funnet dato: 2016-08-09
Funnet sted: Snillfjord
Status nå: i midlertidig hjem

Zoolach er sønn av Zelda, og bror til Zip, Zukker, Zeppelin, Zidane og Zappa. De ble alle funnet under en hytte i et hyttefelt i Sunde som ligger i Snillfjord. Zoolach er den tryggeste i søskenflokken, og liker å være med på det som skjer. Han er veldig glad i mat, og har i følge fosterhjemmet også skjønt hvordan man tigger ;-). Han er ikke veldig glad i å sitte i fanget, men kommer gjerne bort til deg i sofaen eller sengen for kos og oppmerksomhet. Zoolach er klart for adopsjon, og vaksinert, chippet og ID-merket.

trykk for større bilde
Zip

Funnet dato: 2016-08-09
Funnet sted: Snillfjord
Status nå: i midlertidig hjem

Zip er sønn av Zelda, og bror til Zidane, Zukker, Zeppelin, Zidane og Zappa. De ble alle funnet under en hytte i et hyttefelt i Sunde som ligger i Snillfjord. Zip er mammadalten i kullet, og litt skeptisk til omgivelsene. Likevel er det noen ganger han ikke enser hva som skjer rundt han i det hele tatt, så han jobber nok med å finne ut hva han egentlig synes om oss tobente. Han vil være klar for et nytt hjem når han selv viser tegn til det, som sannsynligvis ikke er så alt for lenge til. Han er vaksinert, chippet og ID-merket.

trykk for større bilde
Zeppelin

Funnet dato: 2016-08-09
Funnet sted: Snillfjord
Status nå: i midlertidig hjem

Zeppelin er sønn av Zelda, og bror til Zip, Zukker, Zoolach, Zidane og Zappa. De ble alle funnet under en hytte i et hyttefelt i Sunde som ligger i Snillfjord. Zeppelin er fortsatt veldig skeptisk til oss mennesker, og vil trenge tid og masser av kjærlighet for å bli trygg. Han kan være med på litt kos hvis stemningen er riktig, men liker ikke å bli plukket opp eller sitte på fange helt ennå. Han jobbes aktivt med i fosterhjemmet sitt, og viser små framskritt for hver dag :-) Han vil være klar for et nytt hjem når han selv viser tegn til det. Han er vaksinert, chippet og ID-merket.

trykk for større bilde
Zukker

Funnet dato: 2016-08-09
Funnet sted: Snillfjord
Status nå: i midlertidig hjem

Zukker er datter av Zelda, og søster til Zip, Zidane, Zeppelin, Zoolach og Zappa. De ble alle funnet under en hytte i et hyttefelt i Sunde som ligger i Snillfjord. Zukker er den eneste jenta i søsksenflokken, og har utviklet seg mye siden hun først kom til oss. Hun er nysgjerrig men beskjeden, så hun liker helst å ligge litt ved siden av deg i sofaen eller å leke med føttene dine så du ikke får tak i henne. Med framgangen hun har hatt så blir hun nok en trygg pus om ikke så alt for lenge! Zukker er vaksinert, chippet og ID-merket.

trykk for større bilde