Våre dyr

fant 51 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Gråtass Junior

Funnet dato: 2009-07-23
Funnet sted: Byåsen
Status nå: på brakka

Gråtass Junior er en snill og koselig voksen katt på rundt 5 år som dessverre kom tilbake til oss etter å ha blitt omplassert tidligere. Han er litt forsiktig av seg, og brå raske bevegelser gjør at han skvetter litt. Men han blir raskt trygg igjen og koser videre :-) Han vil passe i et hjem med voksne, og i familier hvor barna er store og vant til dyr. Han er glad i å prate, men er ikke utstyrt med en klingende høy røst. Her er det lave knirk som gjelder, og han er utrolig sjarmerende. Nå må Gråtass Jr. ha et nytt, godt å varig hjem å bo i. Der må han ha trygge utemuligheter å være på. Han er kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Lerka

Funnet dato: 2013-03-19
Funnet sted: Lerkendal
Status nå: på brakka

Lerka ble funnet på et lager på Lerkendal, og var skitten, mager og veldig sliten. Hun var ikke id-merket når hun ble funnet, så hvis ikke eieren hennes dukker opp vil hun ha behov for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering er Lerka vaksinert, sterilisert og id-merket. Lerka er kjempesøt, både personligheten hennes og utseende, hun sjarmerer fosterhjemmet i senk. Hun har som regel ett eller annet å fortelle, og svarer når du prater til(med) henne. Hun stryker seg godt inntil foten din og liker å være med deg der du er. Hun har lang pels som hun liker at du børster, gjerne kombinert med kos.

trykk for større bilde
Benita

Funnet dato: 2013-04-21
Funnet sted: Buvika
Status nå: på brakka

Benita er en damekatt på ca 6 år. Hun holdt til i et nabolag i Buvika de siste årene før hun kom inn til oss april 2013, uten at folket i huset hun holdt til ved fikk tak i henne. De har forsøkt å finne eieren hennes i nærområdet uten hell, så vi fortsetter søket og lurer på om noen kjenner til henne? Benita hadde ikke vært mye i nærkontakt med mennesker før hun kom til Dyrebeskyttelsen, og var både arg og irritert på oss til å begynne med. Nå har hun vært på fellesrommet til kattene på brakka en stund og ser ut til å ha det veldig fint. Hun er blitt rolig, og er ikke lenger redd oss mennesker (selv om hun ikke vil vi skal kose med henne). Men hvem vet, kanskje en vakker dag? En spesiell og unik katt som Benita trenger også et nytt og godt hjem med masse kjærlighet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du tror Benita kan passe hjemme hos deg. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Maritza

Funnet dato: 2013-04-29
Funnet sted: Malvik
Status nå: i midlertidig hjem

Maritza ble født ute i fjor høst på Malvik, og gikk sammen med moren sin Mari. Hun hadde ikke et hjem å gå til, og mor og barn ble matet av finneren. Maritza syns det var litt skummelt å bli tatt vare på av oss tobente i begynnelsen, men er snill, og på vei til å bli trygg på oss. Hun har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter, og vil da være sterilisert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Zita

Funnet dato: 2013-09-10
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Zita er en kattunge som ble funnet sammen med sin bror, og de var begge født ute av en hjemløs mor. De hadde ikke hatt kontakt med mennesker før, og Zita syns hele sulamitten med kos og allting var innmari skummelt og rart. Men nå har hun bodd i et av våre flinke fosterhjem en liten stund, og nå er Zita kommet ut av skallet sitt og blitt en sosial, trygg og herlig pusejente. Fosterhjemmet beskriver henne som selvsikker, nysgjerrig, bittelitt skvetten hvis man skal stryke henne enda, men hun kommer kjapt tilbake for å lukte på deg, ergo hun er en tøffing. Hun elsker lek og kos og går godt overens med andre katter/dyr. Hun er klar for omplassering og er vaksinert og ID-merket. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter å være på, med lite trafikk.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: på brakka

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013, og er nå en pen ung herremann. Muffin er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker, og han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker Muffin seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Sedgar

Funnet dato: 2013-10-27
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Sedgar hadde gått ute i omtrent 4 år når han kom inn til oss, og fått mat av dyrevenner som ikke hadde mulighet til å beholde han selv. Det var litt skummelt å plutselig komme til oss på brakka, men det er nok litt godt å endelig komme i hus også. De som meldte fra til oss forteller at han er en kosete kattegutt, noe fosterhjemmet hans kan bekrefte. Han er nemlig ekstremt selskapssyk og kosete! Jo flere mennesker det er i leiligheten som han kan kose med, jo lykkeligere er han. Han følger etter deg rundt i leiligheten hele tiden og er i fanget ditt før du rekker og sette deg ordentlig ned i sofaen. Der blir han gjerne resten av kvelden. Han begynner også å bli ganske leken. Sedgar er en type som passer godt sammen med voksne da han liker å bestemme selv hvor han vil ha kos. Mindre barn forstår ikke alltid slike signaler og vil passe bedre med en annen flott katt. For Sedgar en en herlig type som virkelig fortjener et godt permanent hjem å bo i. Det er søkt etter eier, og vi fortsetter søket og håper noen melder seg! Hvis ikke ønsker Sedgar seg et nytt og godt hjem han kan bli et nytt familiemedlem i. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Tomaz

Funnet dato: 2013-12-21
Funnet sted: Tempe
Status nå: i midlertidig hjem

Tomaz hadde gått rundt høyblokkene på Tempe i 2-3 år før han kom inn til oss, vet noen hvor han hører hjemme? Tomaz er en herlig kattemann. Supersnill, tillitsfull og kosete, han ligger gjerne på fanget ditt i timesvis. Han gnir seg inntil beina dine og vil ha din fulle oppmerksomhet. Han var i dårlig forfatning når han kom inn til oss etter den lange tiden ute, men nå er han blitt mye bedre. Tomaz må ha et nytt godt hjem hvis ikke eiern hans dukker opp. I sitt nye hjem må han ha trygge utemuligheter og masse kos (for det er han så glad i) :-) Han er nå kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Roxetta

Funnet dato: 2013-10-13
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Roxetta kom inn til oss sammen med sine to kattunger. Mor og barn ble funnet på Rissa, og de som fant dem har lett etter eier uten hell. Roxetta var usikker og forsiktig når hun kom i hus. Men hun har nok savnet kontakt med mennesker, for det tok ikke lang tid før man kunne strekke ut hånden og ta på henne. Og jammen viste deg seg at hun rett og slett elsker kos! Hun hopper gjerne etter hånden for å få mer, og maler høyt når hun gjør dette. Hun liker ikke å bli løftet på, men kommer rett bort igjen for å få mer kos hvis du har prøvd. Hun skvetter litt ved brå bevegelser og passer nok best med voksne rolige mennesker. Ellers liker hun å ligge i stolen ved siden av fosterforeldrene sine i stua. Når man står opp om morgenen kommer hun trippende fram for å si her når man roper på henne. Hun er utrolig skjønn og blir tryggere og tryggere for hver dag som går. Hun vil bli perfekt hos nye eiere som omfavner henne og gir henne rom for å fortsette utviklingen sin. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket, klar for å reise til sin nye framtidige familie. Der må hun ha trygge utemuligheter å være på med lite trafikk. Litt grøntarealer er også topp!

trykk for større bilde
Baronessa

Funnet dato: 2014-01-12
Funnet sted: Bratsberg
Status nå: på brakka

Vakre Baronessa kom inn til oss fra Bratsberg sammen med sine to kattunger. Barna har dratt avgårde til sine nye hjem, så nå er det mor sin tur. Baronessa elsker å leke, selv om hun ikke skjønte helt hva å leke var i starten. Kanskje ingen hadde lekt så mye med henne før? Hun er kjemperask, og har vanvittig spenst og hopper kjempehøyt for å fange byttet. Baronessa er ikke kravstor, en enkel tråd er favorittleken. Når lek eller kos starter, begynner hun straks å purre kraftig. Ja, det hender hun begynner å purre bare man setter seg ned ved siden av henne i sofaen. Hun har et fint mønster på snuten, nesten som en sjakkrute. Vi søker etter eieren til Barnessa, men ingen har så langt meldt seg. Derfor må hun ha et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Henrietta

Funnet dato: 2014-01-21
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Henrietta er en kjempesøt, sosial og snill kattefrøken som var mer opptatt av å stryke seg inntil fotografen enn å bli tatt bilder av;-) I desember begynte hun å oppsøke et hus hvor hun ikke hørte hjemme, men var redd og usikker og hadde pelsen full av floker. Når hun ble tatt hånd om viste det seg at katten slettes ikke var redd, bare fortumlet og forvirret. Vi søker etter eieren til Henrietta og håper noen melder seg. Hvis ikke har Henrietta behov for et nytt, godt og trygt hjem å bo i. Ved omplassering er hun vaksinert, id-merket og sterilisert.

trykk for større bilde
Tera

Funnet dato: 2012-12-04
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: på brakka

Tera er ei forsiktig og fin pusejente som fikk en tøff start her i livet. Hun ble født ute under triste kår, og fikk frostskader som har ført til at øre- og haletippen nå er blitt kortere. Hun er litt løvetannbarn kan man si, og har blitt ei veldig flott kattefrøken nå i dag. Hun er fremdeles forsiktig og ønsker å bestemme selv om du skal ta på henne eller ikke, ihvertfall her på brakka. Samtidigi er hun er veldig sosial og leker både med oss og de andre kattene på brakka, det er bra. Hun bør få et hjem som har lyst å sette av litt ekstra tid og ønske om å fortsette å jobbe med henne for å få henne helt trygg og god. Hun har det i seg :-) Hun er sterilsert, vaksinert og id-merket og klar for omplassering. Hun må ha trygge utemuligheter i sitt nye hjem.

trykk for større bilde
Selfus T

Funnet dato: 2014-03-27
Funnet sted: Selbu
Status nå: i midlertidig hjem

Selfus T er en stor og staselig hannkatt som har gått ute som hjemløs i Selbu i ett par år. Han var redd og usikker da han kom til oss, men omsorg og godt stell i et av våre fosterhjem har gjort underverket! Fosterhjemmet melder om at Selfus T nå er en av de mest kosete kattene de har møtt, og han viser seg også å være en meget pratsom kar. Han trenger fremdeles litt tid når han møter nye mennesker, men også her er det god fremgang å spore. Ingen eier synes å savne Selfus T så nå trenger han et godt nytt hjem hos snille mennesker som vil gi han tid til å blomstre opp. Selfus T er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem som kan tilby gode og trygge utemuligheter - kanskje hos deg?

trykk for større bilde
Kong Øystein

Funnet dato: 2014-04-27
Funnet sted: Valentinlyst
Status nå: i midlertidig hjem

I september 2013 dukket plutselig Kong Øystein opp ved et hus i Kong Øysteins vei, og bestemte seg for å bli. Siden Kong Øystein ikke var deres katt hengte de opp lapper i nærområdet og la han ut på Dyrebar.no, men ingen eier har så langt meldt seg. Han er en voksen katt, trygg og god, og lar seg gjerne klemme og kose på av barn. Han er en rolig, nysgjerrig og kjempesnill pus, som elsker å få kos. Han liker også at man prater med han, for han svarer gjerne tilbake. Han går godt sammen med hund, og ligger gjerne på gulvet en meter fra hunden og sover. Kan virke noe skeptisk til barn hvis de bråker, men syns de er ganske ok likevel. Hvis ingen eier dukker opp må Kong Øystein ha et nytt hjem å bo i, med trygge utemuligheter å være på. Ved omplassering er kan kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Martinus

Funnet dato: 2014-05-01
Funnet sted: Sluppen
Status nå: i midlertidig hjem

Martinus hadde gått utenfor brakka vår i 2-3 måneder før vi fikk han i hus. Og han hadde nok gått ute mye lenger før han dukket opp hos oss, for han var mager, hadde knekte tenner, var flokete og veldig skitten. Fra Martinus kom inn til oss i mai har enorme ting skjedd. For ut fra sitt redde skall har det blomstret opp en fantastisk, sosial, kjempekosete og pratsom herrekatt. Det er så kjekt! Er det noen som kjenner igjen Martinus, eller vet noe om han? Vi søker etter eier og håper noen melder seg. Hvis ingen dukker opp ønsker Martinus seg et trygt og godt hjem å bo i. Hans nye familiemedlemmer må ha masse tid til kos og prat, for det er han så glad i. Han er nå blitt kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Gabai

Funnet dato: 2014-06-04
Funnet sted: Gløshaugen
Status nå: i midlertidig hjem

Lille Hann kaninen Gabai ble funnet på Gløshaugen av studenter. Han ble tatt hånd om og det er søkt etter eier. Er det noen som savner han eller vet noe om han? Han er en kjempesnill, sosial og arti ung kanin. Hvis ingen eier melder seg må Gabai ha et nytt og godt hjem å bo i, sammen med en eller to kaninvenner.

trykk for større bilde
Piraten

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted: Dragsten
Status nå: i midlertidig hjem

Piraten er en ung hannkatt som dukket opp i et hyttefelt på Dragsten. Han har nok hatt et tøft liv ute og slitt med øyeinfeksjon i lang tid, for det ene øyet var helt ødelagt og det andre trengte øyeblikkelig behandling for å berges. Så nå er han blitt vår kjære pirat med ett øye .-) Han hadde ikke chip eller id-merking når han ble funnet så vi vet ikke hvor han hører hjemme, er det noen som savner han? Piraten bar preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en stund og trengte tid på å bli trygg. Og tid, pleie og masse kjærlighet fikk han, og nå sprer han om seg med livsglede og kos. Han blomstrer! Han passer i et hjem med andre sosiale katter, for han er veldig sosial og leken selv. Vi anbefaler et hjem med voksne mennesker da han med øyet sitt ikke er komfortabel med barns raske bevegelser og høye lyder. Dersom eier ikke melder seg trenger Piraten et godt nytt hjem som askepterer han slik han er. Piraten er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem med trygge utemuligheter og lite trafikk.

trykk for større bilde
Pusikatt

Funnet dato: 2014-05-16
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Pusikatt en en voksen sort og hvit korthåret herremann som nå ønsker seg et nytt hjem. Han er tillitsfull og glad i mennesker, men ikke like glad i andre katter, og derfor ønsker Pusikatt seg et hjem hvor han kan få være alenepus. Hjemmet må også kunne tilby trygge og gode utemuligheter. Pusikatt er kastrert, id-merket og vaksinert, og klar til å reise til nytt hjem når som helst;-)

trykk for større bilde
Laban

Funnet dato: 2014-06-20
Funnet sted: Lade
Status nå: på brakka

Dette er katten Ladan. Han har vandret rundt som hjemløs på Ladehammeren i lang tid, og lurte seg stadig vekk inn katteluken til en familie for å stjele til seg litt mat. Han bar preg av å ha gått ute lenge da pelsen var dårlig, og kroppen full av arr etter utallige slosskamper. Laban var engstelig og sky katt når han kom inn til oss juni 2014, men han har nok hatt et hjem en gang fordi han setter pris på kos og berøring hvis man er veldig rolig og forsiktig. Og tid, kjærlighet og tålmodighet fører fram, for nå er Laban blitt trygg på oss. Og jammen er han en kosepus også:-) Er det noen som savner denne helsorte flotte voksne hannkatten? Dersom eier ikke melder seg vil Laban trenge et godt nytt hjem som gir han tid og rom til å vokse videre og blomstre. Laban er kastrert, id-merket og vaksinert, og han vil trenge trygge utemuligheter med lite trafikk.

trykk for større bilde
Nali

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nali var én av mange hjemløse katter i et område i Nord-Trøndelag. Hun fikk mat og stell av en person i nærområdet så hun er vant til mennesker. Nali er omsorgsfull og flink mor til et kull små kattunger (som er like herlige som hun selv), og hun er litt under ett år gammel. Når barna er 12 uker gamle er Nali klar for å starte sitt nye liv hos en ny familie. Der ønsker hun seg trygge utemuligheter med lite trafikk, og ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med han :-) Første uka i september er han 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Nusski

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nusski er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med han :-) Første uka i september er han 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Nutria

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nutria er en søt jentepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med henne :-) Første uka i september er hun 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Anneli

Funnet dato: 2014-07-22
Funnet sted: Heimdal sentrum
Status nå: på brakka

Dette er kattemor Anneli. Hun bodde under en veranda i Heimdal sentrum sammen med sine tre kattunger Askepott, Arrig og Arja. Kattungene er dessverre ganske redd oss mennesker etter å ha blitt født ute, men det jobbes med å få dem tryggere. Anneli derimot er en trivelig og sosial hunnkatt som garantert har hatt et hjem tidligere. Nå søker vi etter eieren til Anneli. Hvis eier ikke melder seg trenger Anneli et godt nytt hjem som kan tilby henne gode utemuligheter. Ved omplassering vil hun være id-merket, kastrert og vaksinert.

trykk for større bilde
Moira

Funnet dato: 2014-06-24
Funnet sted: Melhus
Status nå: på brakka

Moira kom inn til oss sammen med sine to kattunger. Hun er litt usikker på oss mennesker og føler seg ikke helt komfortabel med oss enda- Hun trenger derfor et hjem som har tid og tålmodighet til å ta seg ekstra godt av henne for å vinne hennes tillit :-) Vi har god erfaring med å gi dyr tid og rom for å vokse, og ingen følelse er bedre enn når et usikkert dyr kommer ut av skallet og blomstrer. Moira er snart klar for omplassering og er vaksinert og id-merket. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk.

trykk for større bilde
Mulan

Funnet dato: 2014-06-24
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Kjempesøt og leken liten frøken med en morsom personlighet. Hun kan være litt reservert, men blir tøffere og tøffere for hver dag som går. Hun er ikke den som kaster seg ut i vilter lek med sin bror, hun liker ofte å bare ligge å se på. Nydelig lettstelt pels som hun steller mye selv, flink liten pus. Og se så fin hun er med ene øret grått, nesten som hun har på seg en hatt på snei ;-) Mulan er klar for å reise til nytt hjem, og der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Octavia

Funnet dato: 2014-07-13
Funnet sted: Orkanger
Status nå: i midlertidig hjem

Octavia er en vakker ung pusefrøken, og en super kattemor til alle ungene sine. Utrolig snill, kjempeglad i kos, men vil også leke, leker gjerne litt ilag med kattungene. Hun skravler, både til oss og kattungene. Tror hun gleder seg til å få ut igjen, maser på døra. Hun blir fort skremt av lyder/brå bevegelser så et hjem uten små barn vil nok passe best for Octavia. Hun er klar for omplassering når kattungene hennes er blitt store nok til å dra til sine nye hjem, i slutten av september (dato kommer). I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter å være på, med lite trafikk. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket ved omplassering.

trykk for større bilde
Osiris

Funnet dato: 2014-07-09
Funnet sted: Orkanger
Status nå: i midlertidig hjem

Osiris er en trygg, leken og kosete kattunge som ble funnet i et uthus på Orkanger sammen med søskenflokk og kattemor. Hun er klar for omplassering første halvdel av oktober, dato kommer :-) I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk, og vil være vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Katalin

Funnet dato: 2014-07-16
Funnet sted: Kyrksæterøra
Status nå: i midlertidig hjem

Katalin kom inn til oss fra Kyrksæterøra sammen sammen med sine to små kattunger. Hun er trygg, kosete og en flink kattemamma. Hun ønsker seg nå veldig et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter å være på med lite trafikk. Hun er klar for omplassering i midten av september, og er sterilisert, vaksinert og id-merket. Hun er en herlig pus!

trykk for større bilde
Kaira

Funnet dato: 2014-07-16
Funnet sted: Kyrksæterøra
Status nå: i midlertidig hjem

Kaira kom inn til oss sammen med kattemor og bror. Hun syns kameraet var litt skummet når hun ble tatt bilde av, derfor ser hun så forskrekket ut ;-) Hun liker å kose og leke seg og ha det morro, men er litt mer forsiktig enn sin bror. Hun er klar for omplassering 16.september, da er hun 12 uker gammel. Hun er vaksinert og id-merket, og må ha trygge utemuligheter med lite trafikk i sitt nye hjem.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er katten Festus inntatt fra Flatåsen. Han er en voksen kastrert hannkatt som er litt beskjeden og skvetten, men lar seg fint håndtere. Mer info kommer.

trykk for større bilde
Patzy

Funnet dato: 2014-08-12
Funnet sted: Skogn
Status nå: i midlertidig hjem

Vakre Patzy ble funnet i et fjøs i Skogn sammen med sine 4 små kattunger. Hun var utslitt, sulten, men svært omsorgsfull ovenfor sine barn. Som man ser på bildet svært trøtt når hun kom til oss, og var takknemlig for å bli tatt vare på igjen. Hun er klar for omplassering når barna er 12 uker gamle, så første uka i oktober er hun fri og frank og gleder seg til livet fremover i ny familie i et godt hjem. Der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Hun er sterilisert, vaksinert og id-merket ved omplassering.

trykk for større bilde
Kantarell

Funnet dato: 2014-08-23
Funnet sted: Klæbuveien
Status nå: i midlertidig hjem

Info kommer :-)

trykk for større bilde
Zitronella

Funnet dato: 2014-08-24
Funnet sted: Steinberget
Status nå: i midlertidig hjem

Denne voksne tillitsfulle hunnkatten har oppholdt seg i området ved Steinberget, Trondheim i den siste tiden. Hun er sort korthåret med en hvit flekk mellom bakbeina, og hun har ett hvitt værhår. Hun har også et gammelt rift i øret som vises godt på bildet. Katten er dessverre ikke id-merket, og nå søker vi etter eieren til pusen. Er dette din katt, eller har du informasjon om den? Ta kontakt med oss. Hvis ingen eier dukker opp må Zitronella ha et nytt hjem å bo i. Der må hun ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Rutta

Funnet dato: 2014-08-27
Funnet sted: Skaun
Status nå: i midlertidig hjem

Ved veien mellom Laugen og Kirka i Skaun ble Rutta funnet sammen med sine to søsken, kun 5-6 uker gammel. Er det noen som kjenner til disse? Hvis ingen eier dukker opp må hun ha et nytt og godt hjem å bo i. De må kunne tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk å være på, og gjerne grøntarealer. Hun er en søt, leken og morsom kattunge, helt klart vant med mennesker. Leveringsklar ca første uka i oktober. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Rollex

Funnet dato: 2014-08-27
Funnet sted: Skaun
Status nå: i midlertidig hjem

Ved veien mellom Laugen og Kirka i Skaun ble Rollex funnet sammen med sine to søsken, kun 5-6 uker gammel. Er det noen som kjenner til disse? Hvis ingen eier dukker opp må han ha et nytt og godt hjem å bo i. De må kunne tilby han trygge utemuligheter med lite trafikk å være på, og gjerne grøntarealer. Han er en søt, leken og morsom kattunge, helt klart vant med mennesker. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Runa

Funnet dato: 2014-08-27
Funnet sted: Skaun
Status nå: i midlertidig hjem

Ved veien mellom Laugen og Kirka i Skaun ble Runa funnet sammen med sine to søsken, kun 5-6 uker gammel. Er det noen som kjenner til disse? Hvis ingen eier dukker opp må hun ha et nytt og godt hjem å bo i. De må kunne tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk å være på, og gjerne grøntarealer. Hun er en søt, leken og morsom kattunge, helt klart vant med mennesker. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Even

Funnet dato: 2014-09-01
Funnet sted: Estenstadmarka
Status nå: i midlertidig hjem

Gikk i Kleivavegen på Estenstadmarka, gått der siden desember 2013. Kontaktsøkende flott herrekatt på ca 3 år. Utrolig snill! Klar for omplassering.

trykk for større bilde
Fride

Funnet dato: 2014-09-07
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Denne lille jenta på ca 6 måneder, har vandret rundt på Flatåsen en liten stund. Dette er en veldig snill og leken pus. Hvis eier ikke melder seg, søker Fride et nytt, godt hjem, med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være kastrert, vaksinert og ID-merket

trykk for større bilde
Askepott

Funnet dato: 2014-07-22
Funnet sted: Heimdal sentrum
Status nå: i midlertidig hjem

Askepott og søskene Arrig og Arja ble mest sannsynlig født ute under en terasse av kattemor Anneli tidligere i sommer. De dukket plutselig opp midt i Heimdal sentrum, og da var allerede kattungene rukket å bli ganske store. Askepott er en vakker ung dame som elsker andre katter, men hun synes at vi mennesker er nokså skumle. Hun lar seg stryke på i rolige stunder, men oppsøker oss ikke for kos. Askepott trenger derfor et hjem som har erfaring med engstelige katter og som er villig til å bruke tid på henne for å få henne tryggere. Askepott er ca 4-5 måneder gammel, og klar til omplassering til den riktige familien, Hun vil trenge gode utemuligheter når hun er gammel nok, og hun er id-merket og ferdig vaksinert.

trykk for større bilde
Arja

Funnet dato: 2014-07-22
Funnet sted: Heimdal sentrum
Status nå: i midlertidig hjem

Arja og søskene Arrig og Askepott ble mest sannsynlig født ute under en terasse av kattemor Anneli tidligere i sommer. De dukket plutselig opp midt i Heimdal sentrum, og da var allerede kattungene rukket å bli ganske store. Arja er en elegant ung dame med sin sorte blanke pels, og hun er den mest tillitsfulle i kullet. Hun kommer gjerne opp på sofan for å kose, og selv om det er litt skummelt så ruller hun seg rundt og gjøre seg lekker;-) Siden hun er født ute så vil hun likevel trenge en tålmodig familie som er villig til å gi henne tid og trygghet til å blomstre opp. Arja er ca 4-5 måneder gammel, og klar til omplassering til den riktige familien, Hun vil trenge gode utemuligheter når hun er gammel nok, og hun er id-merket og ferdig vaksinert.

trykk for større bilde
Arrig

Funnet dato: 2014-07-22
Funnet sted: Heimdal sentrum
Status nå: i midlertidig hjem

Arrig og søstrene Askepott og Arja ble mest sannsynlig født ute under en terasse av kattemor Anneli tidligere i sommer. De dukket plutselig opp midt i Heimdal sentrum, og da var allerede kattungene rukket å bli ganske store. Arrig er en stilig ung herremann som liker å utforske omgivelsene, men som er litt engstelig for oss mennesker. Han trener på å bli tryggere, og med en tålmodig familie så håper vi at han kan fortsette med å bli litt tøffere for hver dag som går. Arrig er ca 4-5 måneder gammel, og klar til omplassering til den riktige familien, Han vil trenge gode utemuligheter når han er gammel nok, og han er id-merket og ferdig vaksinert.

trykk for større bilde
Sniffi

Funnet dato: 2014-09-14
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: på brakka

Sniffi har bodd sammen med broren Snuff bak Statoilstasjonen i Innherredsveien og vi tror hun kan være født ute. Hun er ca 12 uker gammel rundt 1.oktober 2014. Er det noen som savner henne, eller vet noe om henne? Hvis ikke ønsker Sniffi seg et trygt og godt hjem å bo i, hos mennesker som ønsker å gi litt ekstra tid og kjærlighet for å få henne til å føle seg trygg og glad.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: på brakka

Snuff har bodd sammen med søsteren Sniff bak Statoilstasjonen i Innherredsveien og vi tror han kan være født ute. Han er ca 12 uker gammel rundt 1.oktober 2014. Er det noen som savner han, eller vet noe om han? Hvis ikke ønsker Snuff seg et trygt og godt hjem å bo i, hos mennesker som ønsker å gi litt ekstra tid og kjærlighet for å få han til å føle seg trygg og glad.

trykk for større bilde
Vamp

Funnet dato: 2014-09-14
Funnet sted: Vanvikan
Status nå: i midlertidig hjem

Lille snille Vamp ble funnet ved en hytte på Vanvikan, men ingen eier var å finne. Er det noen som savner han, eller vet noe om han? Hvis ikke ønsker Vamp seg et trygt og godt hjem å bo i med trygge utemuligheter for han å være på når han er stor nok. Bilde kommer.

trykk for større bilde
Truls

Funnet dato: 2014-07-09
Funnet sted: Grong
Status nå: i midlertidig hjem

Koselig liten pusegutt på 4 uker som på uheldig vis hadde kommet seg under hytta til finneren. Han måtte ha hjelp til å komme seg ut, og nå søker man etter eieren til den lille. Er det noen som savner han, eller vet noe om han? Hvis ikke ønsker Truls seg et trygt og godt hjem å bo i med trygge utemuligheter for han å være på når han er stor nok. Bilde kommer.

trykk for større bilde
Sofia

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Sofia på ca 4 mnd ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken. Vi søker etter eier! Bilde kommer.

trykk for større bilde
Sofus

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Sofus på ca 4 mnd ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken. Vi søker etter eier! Bilde kommer.

trykk for større bilde
Sondre

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Sondre på ca 4 mnd ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken. Vi søker etter eier! Bilde kommer.

trykk for større bilde
Solan

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Solan på ca 4 mnd ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken. Vi søker etter eier! Bilde kommer.

trykk for større bilde
Lurven Junior

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Voksen kastrert hannkatt som hetter Lurven Junior. Trygg, snill og god herrekatt. Han trenger nå et nytt, godt og varig hjem å bo i resten av sitt katteliv :-) Bilde kommer.

trykk for større bilde