Våre dyr

fant 43 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Prins

Funnet dato: 2010-05-08
Funnet sted: Moholtlia
Status nå: i midlertidig hjem

Prins er en snill og koselig kar som ble funnet vettskremt midt i omkjøringsveien nederst i Moholtlia ved Nardo i 2010. Per idag så er hanen tillitsfull og kosete kar.Han elsker og leke men liker ikke stengte dører da mjauer han. Prins er en skikkelig sjarmør med glimt i øyet, han er svært snill og setter stor pris på oppmerksomhet. Han har nydelig, blank korthåret sort pels og er en skipskatt, med en ekstra tå på forpotene. Han er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og siden ingen eier har meldt seg, ønsker han seg et kjærlig, godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Tornerose

Funnet dato: 2010-05-29
Funnet sted: Tydal
Status nå: på brakka

Tornerose ble funnet i en låve på Tydal sammen med sine to søsken og mamma Tyra, da var hun kattunge. Hun er ei nydelig frøken, med sin korthårde pels si fargene hvit og svart, på nå fem år. Tornerose liker oppmerksomhet og kos, det er ingen tvil om det. Spesielt det å ligge på fanget synes hun er så godt! Hun er litt forsiktig og ikke helt den store jegeren. Det hun ønsker seg er en familie med voksne tobeinte som har et hjem med tilhørende trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: på brakka

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013,da han kom først kom inn så var han veldig redd og usikker pus som helst ville gjemme seg bort. Nå er han blitt mye tryggere på de i fosterhjemmet og blitt veldig glad i kos. Han er veldig glad i å bli klødd på hodet, bak ørene og i nakken! Muffin er avhengig av å ha full kontroll på enhver situasjon, han skvetter fort og er fortsatt usikker i noen situasjoner. Han er fortsatt ganske redd for mennesker han ikke kjenner, hver gang fosterhjemmet får besøk pleier han å gjemme seg under senga eller i skapet, selv om han ved flere situasjoner også har kommet opp i sofaen og hilser på besøket. Selv om han kan være usikker og redd, er han for det meste veldig glad i å sitte i sofaen sammen med oss og se på tv og få kos. Muffin er en pen ung herremann som er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker. Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag i 2014. Moren var hjemløs og barna født ute. Per idag er Han er kjempe trygg, veldig kosete og sosial. han prater mye og elsker oppmerksomhet. Han trenger et hjem der det ikke er andre katter eller hunder. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: i midlertidig hjem

Denne herremannen er Festus som kom inn fra Flatåsen. Han er litt skvetten om det er mye lyd og bevegelse rundt han, og trekker seg litt tilbake for å finne ro. Legger seg gjerne øverst på en hylle hvor han også har oversikt. Festus lar seg veldig fint håndtere, om man strekker hånden frem for å kose så legger han seg gjerne på ryggen for å nyte! Han ser veldig fram imot å få ett nytt hjem med voksne tobeinte som kan gi han trygge utemuligheter, masse omsorg og kos. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Snuff bodde sammen med søsteren Sniffi bak Statoilstasjonen i Innherredsveien, og vi tror han kan være født ute. Han var en engstelig kattungen til å begynne med, men han har utviklet seg kjempefint i fosterhjemmet som har jobbet med han. De kan fortelle at Snuff nå er en nysgjerrig, leken og sosial sjarmør. Han trenger litt tid før han får tillit til nye mennesker, men så fort den er skapt er han en koseklump. Han kan finne på å frese hvis dine bevegelser er litt for brå, men det er bare hans måte å si ifra på. Snuff er nå en liten tøffing på ca 4 måneder, og han ønsker seg veldig et trygt og godt hjem som kan tilby gode utemuligheter. Snuff er id-merket og vaksinert, og klar til omplassering.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: på brakka

Jamie ble funnet som kattunge ved Jonsvatnet i 2014. Per dags dato er Jamie ei beskjeden Frøken, litt forsiktig og usikker på oss mennesker. Men når hun blir trygg på deg og dine er hun en kosepus. Hun har blomstret opp siden hun kom i fosterhjemmet. Nå er Jamie er ei nysgjerrig, leken og kosete pus. Fortsatt litt skvetten og usikker av og til, men for det meste ser det ut til at hun føler seg trygg. Jamie trives kjempe bra sammen med andre katter. Hun er som sagt veldig leken og jakter på ca alt hun kommer over, spesielt hårstrikk, agurkskiver stikker hun ofte av med. Jamie har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: på brakka

Renault kom inn fra Rissa i nov i fjor. Han bærer preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund og vil trenge mye tid og tålmodighet for å bli en tryggere katt. Han var veldig redd og usikker da han kom inn. Per i dag så er han er fremdeles redd for å søke kontakt, men har den siste tiden gjort fremskritt, og kommer nå til oss hvis vi er nær ham. Han kommer også mens vi fyller matskålen hans. Derfor vil jeg tro at når han blir adoptert så må de aktuelle personer være villige til å legge en del tid for å få ham vendt til nytt hjem.Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han kan koses med i lengre perioder (30 minutter +) og ikke har noe problem med litt røffere kosing. Han liker også å leke mye. Renault er tross alt en utrolig fin katt, som elsker kontakt og oppmerksomhet og er glad i andre katter. Ved omplasering er han kastrert, id-merket og vaksinert,

trykk for større bilde
Ralf

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Ralf på ca 4 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med sin bror i November i fjor. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og er ikke særlig trygg på oss da han kom inn Nå er Ralf blitt ca 1,5 år gammel. Han liker å leke å er nysgjerrig av seg, og han elsker andre katter, nå er han i et flott fosterhjem sammen med Geir V å de supertrives i hverandres selskap, han slapper litt mer av rundt omkring deg. Han er ikke helt trygg på oss mennesker enda så det jobber vi med. Med Tolmodighet og litt godbiter så kommer han frem til slutt å snuser litt på handen din, før han spiser d. God snakker du med han,så ser han på deg, noen ganger prater han også. Vi ønsker at Ralf skal få et hjem som forstår at katter som han trenger litt tid på seg så helst til noen uten små barn. Ved omplassering er han Kastrert, vaksinert og id-merket og må ha trygge utemuligheter å boltre seg på med lite trafikk.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle des 2014. Leana er en sosial og kosete katt. Hun er svært pratsom og kan holde lange samtaler med oss mennesker. Hun enger seg godt til familier med store barn da hun er veldig rolig og balansert pus. Hun er ei bestemt damekatt som ikke liker andre katter,Hvis det blir for mye for henne kan hun si ifra med litt biting eller klaps med poten. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og masse kos (for vi tror hun aldri kan få nok ;-) Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Lillis

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Lillis kom til oss sammen med broren Lodve og søstrene Lejla og Liona. Han har sort kort pels. Han ble cirka 11 måneder gammel i september 2015. Denne nysgjerrige luringen er en herlig hannpus. Han elsker å hoppe opp i sofaen og hode-kose med deg. Deretter går han på leting etter nærmeste teppe som han kan kose seg under.Han elsker lek og utforskning, mat, kos og soving. Dette er en trygg og tillitsfull herremann som er tålmodig med barn, og kan derfor passe godt i barnefamilier. Han har litt ømfintlig mage, og må derfor spise spesialfor. Om man ønsker å adoptere to katter er det et godt valg å velge Lillis og Lodve, de har vokst opp sammen og trives godt i hverandres selskap. Lillis ønsker et hjem med gode og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være Vaksinert, kastrert og ID-merket.

trykk for større bilde
Lodve

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Lodve kom til oss sammen med broren Lillis og søstrene Lejla og Liona. Han har sort kort/semi pels. Han ble cirka 11 måneder gammel i september 2015. Denne nysgjerrige spøkefuglen er en herlig hannpus. Han tester grensene, og når han ikke sover på plassen sin, leker, spiser eller slapper av i armene dine, ser du at han tenker ut neste fantestrek;) Dette er en trygg og tillitsfull herremann som er tålmodig med barn, og kan derfor passe godt i barnefamilier. Om man ønsker å adoptere to katter er det et godt valg å velge Lodve og Lillis, de har vokst opp sammen og trives godt i hverandres selskap. Han har litt ømfintlig mage, og må derfor spise spesialfor. Lodve ønsker et hjem med gode og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være Vaksinert, kastrert og ID-merket.

trykk for større bilde
Armand

Funnet dato: 2015-02-04
Funnet sted: Malvik
Status nå: i midlertidig hjem

Armand ble funnet på Midtsand Gård, der har han gått ute siden i Oktober 2014. Han er en snill og rolig hannkatt. Armand er en kosekatt som elsker å bli klødd i nakken. Han liker veldig godt å ligge i fanget å sove en dupp. Han er ganske leken, og jeg tror han gleder seg til å kunne gå ut og løpe litt:) Han er en pratsom pus når det er noe han vil ha som kos eller en godbit.og han elsker og ligge på ryggen og sove.. Nå søker vi opplysninger om han - er det noen som savner pusen? Hvis eier ikke melder seg så trenger Armand et nytt godt hjem som kan tilby han gode utemuligheter. Ved omplassering vil Armand være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Mario

Funnet dato: 2015-04-08
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Denne herremannen er Mario. Med sin svarte halvlange pels og gule øyne, en skikkelig storskjarmør. Han ble funnet i Teiaveien på Melhus hvor han siden påske har oppholdt seg under trappa til finner før han kom til oss. Mario vil gjerne tilbringe masse tid sammen med mennesker hvor han kan få oppmerksomhet og masse kos. Å bli løftet og klødd på magen er han litt skeptisk til. Eier er etterlyst uten hell. Dersom eier ikke melder seg vil Mario gjerne ha seg et nytt hjem med trygge utemuligheter, helst uten alt for små tobeinte i hus. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Fiesta og Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkentottene Ford og Fiesta er to unge hanner funnet i en trappeuppgang i Elgsetergt. De er trygge og aktive rotter som kan gi deg timer med underholdning. Når De er våken er det som regel opptatt av stell og rydding av buret. Det er artig å se hvor opptatte de er av hvordan leker og hus er plassert og de flytter gjerne på tingene.Dette er bl.a. på grunn av deres nysgjerrighet og eventyrlyst,samt at de elsker et høyt aktivitetsnivå. Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda men kan bli helt håndtamme, men det krever at du tar deg av dem og tar på dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. Ørkenrotter er sosiale dyr å trives ikke alene så derfor ønsker Fiesta og broren Ford seg et nytt hjem sammen.

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose..Hun er ei bestemt pus som vet hva hun vil.. Hun har høyt stoffskifte og må spise y/d-tørrfor for resten av sitt liv, får hun y/d-for så holder hun seg frisk men mer info kommer om dette..... Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert,vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Newman

Funnet dato: 2015-06-11
Funnet sted: Nardo
Status nå: på brakka

Voksen hannkatt dukket opp for noen dager siden i Rimfakseveien på Nardo. Han ble funnet med skadd hale,halen var ikke til å berge, så vi måtte amputere den. Han er litt beskjeden men snill og kjempe kosete. Nå søker vi etter eieren til katten, er det noen som savner han? Hvis eier ikke melder seg, trenger Newman et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være ID-merket,kastrert og vaksinert.

trykk for større bilde
Bassen

Funnet dato: 2015-05-31
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den fine herremannen Bassen. Han har gått ute over lengre tid i Tillerbruveien på Tiller før han kom til Dyrebeskyttelsen, han var da ikke kastrert. Bassen kan være noe skeptisk, men om du gir han den fulle oppmerksomheten og litt tid så er han aller mest kosete og snill! Vi søker nå etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg trenger Bassen et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Geir V

Funnet dato: 2015-07-01
Funnet sted: Værnes
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den ett år gamle huskatten Geir V. Han har i en periode på en-to måneder gått ute ved Værnes flyplass før han kom til oss i Dyrebeskyttelsen. Han bar et halsbånd uten navn da han ble funnet, han var heller ikke kastrert eller ID-merket, så nå søker vi etter Geir V sin tidligere eier. Dersom eier ikke melder seg vil denne kosepusen trenge et nytt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stefan

Funnet dato: 2015-06-30
Funnet sted: Buvika
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Stefan. Han er en voksen herremann på ca. fem år som over lengre tid har gått ute i Buvika-området. Vi søker nå etter tidligere eier. Han er noe engstelig, men ved å ta tida til hjelp satser vi på at Stefan igjen får mer tillit til oss mennesker. Om ikke eier melder seg, trenger Stefan et hjem med trygge utemuligheter og med mennesker som gir han trygghet og tar godt vare på han. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Orkla

Funnet dato: 2015-07-01
Funnet sted: Orkanger
Status nå: i midlertidig hjem

Orkla er ei pusedame som ble funnet på et industriområde i Orkanger. Hun er ei ca. ett år gammel huskatt med kort svart/hvitfarget pels. Da hun ble tatt inn hos oss i Dyrebeskyttelsen var hun allerede sterilisert. Vi søker nå etter Orkla sin tidligere eier, om ingen melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Ved omplassering vil hun i tillegg til å være sterilisert, også være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Medina

Funnet dato: 2015-06-20
Funnet sted: Lade
Status nå: i midlertidig hjem

Medina var ca 5 uker gammel da hun kom inn med sine 2 søsken, de ble funnet i en søppelbod i Mellomveien. Ved inntak var hun sulten, litt redd å engstelig. Men etter noen uker i fosterhjem så kom hun seg raskt, hun viste seg å være kosete og veldig leken. Medina vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter i ca uke 32-33. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Shiraz

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Shiraz har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiro. De er omplasseringsklar ca i slutten av August. Shiraz vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Shiro

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Shiro har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiraz. De er omplaseringsklar ca i slutten av August. Shiro vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Hades

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Hades kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar,han freser litt og har ørene på snei og synes dette er litt skummelt, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere etterhvert. Hades vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Han er ikke omplasseringsklar for ca i slutten av August. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Hakira

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Hakira,den eneste jenta i kullet kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hades, Haracio og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Hun er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil hun bli mye tryggere etterhvert. Hakira vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Hun er ikke omplaseringsklar for ca i slutten av August. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Haracio

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Haracio kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Hades og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere. Haracio vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Han er ikke omplaseringsklar for ca i slutten av August. . Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Heros

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Heros kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Hades. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere etterhvert. Heros vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Han er ikke omplaseringsklar for ca i slutten av August. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Jessie

Funnet dato: 2015-06-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Jessie som er den minste frøken i kullet, Hun kom inn med sin mor Tante Sofie og sine to søsken Jonna og Jasper. Jessie er Litt skeptisk til tider, men er glad i å få kos. Leker både for seg selv og med sine to søsken. Får hun litt tid på seg, er hun en storsjarmør. Hun er omplaseringsklar ca i uke 32-33. Jessie vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Henna

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: på brakka

Henna er ei ung Kattemor som ble funnet ute på Øytun på Hitra med sine 4 barn-Hakira,Haracio,Hades og Heros. Ved inntak er hun litt redd og engstelig men handterbar, men med litt tålmodighet og oppmerksomhet så vil hun bli tryggere på oss mennesker..Om ingen eier melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Henna er omplasseringsklar ca i slutten av August. Ved omplassering vil hun være sterilisert,vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Shariel

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Shariel ble funnet ute på Stjørdal med sine 3 barn-Shanty, Shiro og Shiraz. Hun er ei engstelig frøken som vil trenge litt tid for å bli helt trygg på oss mennesker. Hun er ei veldig snill katt som hverken biter eller klorer. Så når man får henne frem fra sitt trygge gjemmested å får holdt henne,så koser hun seg masse mens man stryker pelsen hennes. Om ingen eier melder seg så vil hun trenge et trygt og godt hjem med fine utemuligheter, og som kan fortsette jobben med å få henne trygg. Ved omplassering vil hun være sterilisert,vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bellaronja

Funnet dato: 2015-08-25
Funnet sted: Byneset
Status nå: i midlertidig hjem

Bellaronja ble funnet på en låve der hun har gått ute sammen med sine 2 søsken Bandjo og Banshira. Ved inntak var de ca 9 uker gamle, engstelige og usikre. Per i dag så er Bellaronja ei sjenert lita frøken som samtidig er kontaktsøkende, hun elsker kos og liker å leke med søskene sine. Bellaronja er omplasseringsklar i løpet av September.Hun vil da være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering er hun chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Rosabianca

Funnet dato: 2015-07-10
Funnet sted: Rissa
Status nå: på brakka

Rosabianca har gått ute ved sjøen mellom Stadsbygd/Rissa sammen med 2 barn. Hun er ei trygg og kosete hokatt på ca 1-1,5 år gammel. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Spinnie

Funnet dato: 2015-07-30
Funnet sted: Steinskjer
Status nå: i midlertidig hjem

Spinnie kom inn med sin mor og 2 søsken,Shelly og Spinxy. De ble født i en vedbu utenfor Steinskjer. Hun er litt usikker og beskjeden til å begynne med men ellers veldig leken og liker å kose. Hun er blitt 3 mnd gammel og klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Bandjo

Funnet dato: 2015-08-15
Funnet sted: Byneset
Status nå: i midlertidig hjem

Bandjo ble funnet på en låve sammen med sine 2 søsken Banshira og Bellaronja. Ved inntak var de ca 9 uker gamle, engstelige og usikre. Per i dag så er Bandjo veldig nysgjerrig og leken. Han elsker å kose og er veldig glad i å bli kost på magen. Han er omplasseringsklar i løpet av September. Bandjo vil da være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Banshira

Funnet dato: 2015-08-13
Funnet sted: Byneset
Status nå: i midlertidig hjem

Banshira ble funnet på en låve sammen med sine 2 søsken Bandjo og Bellaronja. Ved inntak var de ca 9 uker gamle, engstelige og usikre. Per i dag så er Banshira litt beskjeden ved første hilsen, men hun er også nysgjerrig på deg og omgivelsene rundt seg. Ellers så er hun kosete og liker å leke. Banshira er omplasseringsklar i løpet av September.Hun vil da være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering er hun chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Vernon

Funnet dato: 2015-08-30
Funnet sted: Snilfjord
Status nå: på brakka

Vernon er en voksen kastrert hannkatt som har gått ute på Vingvågen siden i Vår. Ved første hilsen så er han litt beskjeden men kommer seg fort når man får hilst skikkelig på han, da er han ekstremt kosete og elsker oppmerksomhet. Han er snill og trygg og liker å bli børstet. Hvis eier ikke melder seg, så trenger Vernon et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være ID-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Puchken

Funnet dato: 2015-09-06
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Denne herremannen er Puchken! Før han kom til oss i Dyrebeskyttelsen gikk han i lengre tid ute på Stjørdal, ved inntak var han allerede kastrert. Han er en kosen og trygg katt. Uten hell i søken etter tidligere eier i nabolaget hvor han ble funnet, søker vi nå etter tidligere eier gjennom flere informasjonkanaler. Dersom tidligere eier ikke melder seg vil Puchken trenge et nytt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Åzita

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Ålesund
Status nå: i midlertidig hjem

Åzita kom inn sammen med sin mor og sin søster Ådisea. Hun legger seg gjerne inntil deg for å kose,så hun er veldig kosete. Hun foretrekker å leke med mennesker fremfor med leker, men har begynt å leke mer med søsteren i det siste. Åzita er ikke omplasseringsklar for ca i slutten av November.. Hun vil da være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Ådisea

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Ålesund
Status nå: i midlertidig hjem

Ådisea kom inn sammen med sin mor og sin søster Åzita. Hun er veldig leken og hopper opp på alt som er mulig. Hun har en veldig sterk personlighet til å være så liten og er utrolig morsom å se på. Hun underholder gjerne seg selv men blir glad hvis søsteren vil være med. Hun er kosete når hun er sliten, men ellers er alt for spennende til at hun vil kose. Ådisea er ikke omplasseringsklar for ca i slutten av November.. Hun vil da være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Lyon

Funnet dato: 2015-09-15
Funnet sted: Lade
Status nå: i midlertidig hjem

Lyon ble funnet på en byggeplass på Lade. Han er litt beskjeden ved første hilsen. Han er han veldig leken når han finner det for godt ellers er han en kosegris sm liker å være der du er. Han går veldig bra overens med hund. Lyon er ikke omplasseringsklar for ca i slutten av November.. Han vil da være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Titti

Funnet dato: 0000-00-00
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Titti er ei lita frøken på 3 mnd gammel. Hun elsker å leke å er nysgjerrig på ting, Hun elsker å kose når hun ikke på golvet å leker. Titti er klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering er hun chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Åsåfina

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Ålesund
Status nå: i midlertidig hjem

Åsåfina kom inn med 2 barn, Åzita og Ådisea. Hun er ei veldigflink mor. Hun er veldig snill men redd/beskjeden ved inntak. Hun er nå i fosterhjem m barnen sine. Hun er veldig engstelig å menneskeredd å trenger å jobbes med for å få henne tryggere. Hun blir omplasseringsklar ca i slutten av November. Åsåfina har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde