Våre dyr

fant 53 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Prins

Funnet dato: 2010-05-08
Funnet sted: Moholtlia
Status nå: i midlertidig hjem

Prins er en snill og koselig kar som ble funnet vettskremt midt i omkjøringsveien nederst i Moholtlia ved Nardo i 2010. Per idag så er hanen tillitsfull og kosete kar.Han elsker og leke men liker ikke stengte dører da mjauer han. Prins er en skikkelig sjarmør med glimt i øyet, han er svært snill og setter stor pris på oppmerksomhet. Han har nydelig, blank korthåret sort pels og er en skipskatt, med en ekstra tå på forpotene. Han er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og siden ingen eier har meldt seg, ønsker han seg et kjærlig, godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Ingalill

Funnet dato: 2011-01-20
Funnet sted: -
Status nå: i midlertidig hjem

Ingalill er ei søt lita frøken som har vokst opp i bur på et kattepensjonat. Hun har hatt lite kontakt med mennesker, og har derfor vært litt tilbakeholden og reservert den første tiden hos oss. Hun har vært i et krisehjem som har jobbet mye med henne, og med tiden har hun utviklet mer og mer tillit. Ingalill var bare 5 måneder da hun kom til oss. Hun har nå blitt en sosial og god jente som liker godt å bli snakket til. Hun elsker å bli kost med, og har en myk og deilig pels å stryke på. Hun har blitt sterilisert, ID-merket og vaksinert og er klar for omplassering.

trykk for større bilde
Isabella

Funnet dato: 2011-03-03
Funnet sted: Ila
Status nå: i midlertidig hjem

Isabella ble tatt inn fra Ila, hvor hun hadde gått ute i lengre tid. Hun er ei frøken som har en veldig snill og fin personlighet. Hun gjør ikke så mye ut av seg på brakka, og forsvinner litt i mengden. Dette er fordi hun er litt forsiktig og rolig av seg, men egentlig setter hun pris på både kos og godt selskap. Når man begynner å stryke henne maler hun tilbake og gnur hodet sitt mot hånden. Hun er også leken innimellom og liker å utforske omgivelsene rundt seg. Isabella har blitt ID-merket, sterilisert og vaksinert, så nå håper hun at en ny og snill eier dukker opp og tar vare på henne. Hun ønsker seg også trygge og fine utemuligheter i sitt nye hjem.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: i midlertidig hjem

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013,da han kom først kom inn så var han veldig redd og usikker pus som helst ville gjemme seg bort. Nå er han blitt mye tryggere på de i fosterhjemmet og blitt veldig glad i kos. Han er veldig glad i å bli klødd på hodet, bak ørene og i nakken! Muffin er avhengig av å ha full kontroll på enhver situasjon, han skvetter fort og er fortsatt usikker i noen situasjoner. Han er fortsatt ganske redd for mennesker han ikke kjenner, hver gang fosterhjemmet får besøk pleier han å gjemme seg under senga eller i skapet, selv om han ved flere situasjoner også har kommet opp i sofaen og hilser på besøket. Selv om han kan være usikker og redd, er han for det meste veldig glad i å sitte i sofaen sammen med oss og se på tv og få kos. Muffin er en pen ung herremann som er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker. Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Sandor

Funnet dato: 2014-01-11
Funnet sted: Saupstad
Status nå: på brakka

Sandor er en herlig herremann er på ca 2 år.|Han ble funnet alene ute i kulden som kattunge jan-2014. Sandor er en utrolig kosen men litt skvetten og sky, forsiktig i forhold til mennesker. Han er også svært avhengig av Arthur så de vil bli adoptert bort sammen. Sandor vil trenge et nytt hjem hos noen uten små barn men med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han ID-merket, vaksinert og kastrert.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag i 2014. Moren var hjemløs og barna født ute. Per idag er Han er kjempe trygg, veldig kosete og sosial. han prater mye og elsker oppmerksomhet. Han trenger et hjem der det ikke er andre katter eller hunder. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Snuff bodde sammen med søsteren Sniffi bak Statoilstasjonen i Innherredsveien, og vi tror han kan være født ute. Han var en engstelig kattungen til å begynne med, men han har utviklet seg kjempefint i fosterhjemmet som har jobbet med han. De kan fortelle at Snuff nå er en nysgjerrig, leken og sosial sjarmør. Han trenger litt tid før han får tillit til nye mennesker, men så fort den er skapt er han en koseklump. Han kan finne på å frese hvis dine bevegelser er litt for brå, men det er bare hans måte å si ifra på. Snuff er nå en liten tøffing på ca 4 måneder, og han ønsker seg veldig et trygt og godt hjem som kan tilby gode utemuligheter. Snuff er id-merket og vaksinert, og klar til omplassering.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Jamie ble funnet som kattunge ved Jonsvatnet i 2014. Per dags dato er Jamie ei beskjeden Frøken, litt forsiktig og usikker på oss mennesker. Men når hun blir trygg på deg og dine er hun en kosepus. Hun har blomstret opp siden hun kom i fosterhjemmet. Nå er Jamie er ei nysgjerrig, leken og kosete pus. Fortsatt litt skvetten og usikker av og til, men for det meste ser det ut til at hun føler seg trygg. Jamie trives kjempe bra sammen med andre katter. Hun er som sagt veldig leken og jakter på ca alt hun kommer over, spesielt hårstrikk, agurkskiver stikker hun ofte av med. Jamie har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Renault kom inn fra Rissa i nov i fjor. Han bærer preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund og vil trenge mye tid og tålmodighet for å bli en tryggere katt. Han var veldig redd og usikker da han kom inn. Per i dag så er han er fremdeles redd for å søke kontakt, men har den siste tiden gjort fremskritt, og kommer nå til oss hvis vi er nær ham. Han kommer også mens vi fyller matskålen hans. Derfor vil jeg tro at når han blir adoptert så må de aktuelle personer være villige til å legge en del tid for å få ham vendt til nytt hjem.Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han kan koses med i lengre perioder (30 minutter +) og ikke har noe problem med litt røffere kosing. Han liker også å leke mye. Renault er tross alt en utrolig fin katt, som elsker kontakt og oppmerksomhet og er glad i andre katter. Ved omplassering er han kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Ralf

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Ralf på ca. 4 mnd kom inn til oss fra Rissa sammen med sin bror i november i fjor. Han har hatt minimalt kontakt med mennesker og er ikke særlig trygg på oss da han kom inn. Nå er Ralf blitt ca 1,5 år gammel. Han liker å leke å er nysgjerrig av seg, og han elsker andre katter, nå er han i et flott fosterhjem sammen med Geir V å de supertrives i hverandres selskap, han slapper litt mer av rundt omkring deg. Han er ikke helt trygg på oss mennesker enda, så det jobber vi med. Det viser seg at han er en skikkelig kosekatt, han er bare litt usikker på hvem som gir kosen. Med tålmodighet og litt godbiter så kommer han frem til slutt å snuser litt på hånden din, før han spiser. Godsnakker du med han, så ser han på deg, noen ganger prater han også. Vi ønsker at Ralf skal få et hjem som forstår at katter som han trenger litt tid på seg så helst til noen uten små barn. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og ID-merket og må ha trygge utemuligheter å boltre seg på med lite trafikk.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle desember 2014. Leana er ei veldig sosial, energisk og leken, men også kosete frøken. Hun er svært pratsom og kan holde lange samtaler med oss tobeinte hvor hun bruker ulike typer mjau og andre lyder. Hun egner seg godt til familier med store barn da hun er veldig rolig og balansert pus. Hun er ei bestemt damekatt som ikke liker andre katter. Hvis det blir for mye for henne kan hun si ifra med litt biting eller et klaps med poten. Hun må ha mulighet til å kunne boltre seg ute med lek og jakt i trygge omgivelser i det nye hjemmet hun kommer til. De tobeinte må gi henne masser av kos, for det tror vi Leana nesten ikke får nok av ;-). Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Lillis

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: på brakka

Lillis kom til oss sammen med broren Lodve og søstrene Lejla og Liona. Han har sort kort pels. Han ble cirka 11 måneder gammel i september 2015. Denne nysgjerrige luringen er en herlig hannpus. Han elsker å hoppe opp i sofaen og hode-kose med deg. Deretter går han på leting etter nærmeste teppe som han kan kose seg under.Han elsker lek og utforskning, mat, kos og soving. Dette er en trygg og tillitsfull herremann som er tålmodig med barn, og kan derfor passe godt i barnefamilier. Han har litt ømfintlig mage, og må derfor spise spesialfor. Om man ønsker å adoptere to katter er det et godt valg å velge Lillis og Lodve, de har vokst opp sammen og trives godt i hverandres selskap. Lillis ønsker et hjem med gode og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være Vaksinert, kastrert og ID-merket.

trykk for større bilde
Lodve

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: på brakka

Lodve kom til oss sammen med broren Lillis og søstrene Lejla og Liona. Han har sort kort/semi pels. Han ble cirka 11 måneder gammel i september 2015. Denne nysgjerrige spøkefuglen er en herlig hannpus. Han tester grensene, og når han ikke sover på plassen sin, leker, spiser eller slapper av i armene dine, ser du at han tenker ut neste fantestrek;) Dette er en trygg og tillitsfull herremann som er tålmodig med barn, og kan derfor passe godt i barnefamilier. Om man ønsker å adoptere to katter er det et godt valg å velge Lodve og Lillis, de har vokst opp sammen og trives godt i hverandres selskap. Han har litt ømfintlig mage, og må derfor spise spesialfor. Lodve ønsker et hjem med gode og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være Vaksinert, kastrert og ID-merket.

trykk for større bilde
Mario

Funnet dato: 2015-04-08
Funnet sted: Melhus
Status nå: i midlertidig hjem

Denne herremannen er Mario. Med sin svarte halvlange pels og gule øyne, en skikkelig storskjarmør. Han ble funnet i Teiaveien på Melhus hvor han siden påske har oppholdt seg under trappa til finner før han kom til oss. Mario vil gjerne tilbringe masse tid sammen med mennesker hvor han kan få oppmerksomhet og masse kos. Å bli løftet og klødd på magen er han litt skeptisk til. Eier er etterlyst uten hell. Dersom eier ikke melder seg vil Mario gjerne ha seg et nytt hjem med trygge utemuligheter, helst uten alt for små tobeinte i hus. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Fiesta og Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkentottene Ford og Fiesta er to unge hanner funnet i en trappeuppgang i Elgsetergt. De er trygge og aktive rotter som kan gi deg timer med underholdning. Når De er våken er det som regel opptatt av stell og rydding av buret. Det er artig å se hvor opptatte de er av hvordan leker og hus er plassert og de flytter gjerne på tingene.Dette er bl.a. på grunn av deres nysgjerrighet og eventyrlyst,samt at de elsker et høyt aktivitetsnivå. Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda men kan bli helt håndtamme, men det krever at du tar deg av dem og tar på dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. Ørkenrotter er sosiale dyr å trives ikke alene så derfor ønsker Fiesta og broren Ford seg et nytt hjem sammen.

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose..Hun er ei bestemt pus som vet hva hun vil.. Hun har høyt stoffskifte og må spise y/d-tørrfor for resten av sitt liv, får hun y/d-for så holder hun seg frisk. Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert,vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Arthur

Funnet dato: 2015-06-15
Funnet sted: Trondheim
Status nå: på brakka

Arthur er en veldig avslappet herremann. Han har fin kort gråfarget pels. Gjennom tiden har han knyttet sterke bånd til Sandor, så disse to skal adopteres sammen. Arthur ser frem imot å få et rolig hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bassen

Funnet dato: 2015-05-31
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er den fine herremannen Bassen. Han har gått ute over lengre tid i Tillerbruveien på Tiller. Han var noe usikker og redd, men kom seg fort over kneika og ble en flott herremann. Fra dag 1 i fosterhjemmet var han som en helt annen katt: nysgjerrig, kosete og glad. De siste ukene har han vært en helt utrolig fin katt! Liker å ligge på magen for å få kos, og kommer løpende mot døra for å ta i mot deg når du kommer inn. Han følger etter deg overalt, selv en snartur på badet betyr ikke at man får alenetid. En kjempesnill herremann som viser tillit og glede, så lenge som han får noe tilbake for det. Det å bli klødd rundt hodet er kjempegodt! Men ikke like fan av å bli klødd for mye på ryggen. Noe skeptisk til andre katter og foretrekker vist å være den eneste herren(katten) i huset, men hamsteren her i hus var vist aksepterbar og spennende. Bassen er en stor katt, men med enda større personlighet. Vi søker nå etter eieren til katten, er det noen som savner den? Hvis eier ikke melder seg trenger Bassen et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Stefan

Funnet dato: 2015-06-30
Funnet sted: Buvika
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Stefan. Han er en voksen herremann på ca. fem år som over lengre tid har gått ute i Buvika-området. Vi søker nå etter tidligere eier. Han er noe engstelig, men ved å ta tida til hjelp satser vi på at Stefan igjen får mer tillit til oss mennesker. Han har silkemyk svart og hvit pels som trengs å børstes, men dette er absolutt ikke noe problem for Stefan. ;) Når børsten tas frem kommer han gladelig til deg for å bli stelt. Om ikke eier melder seg, trenger Stefan et hjem med trygge utemuligheter og med mennesker som gir han trygghet og tar godt vare på han. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Orkla

Funnet dato: 2015-07-01
Funnet sted: Orkanger
Status nå: i midlertidig hjem

Orkla er ei pusedame som ble funnet på et industriområde i Orkanger. Hun er ei ca. ett år gammel huskatt med kort svart/hvitfarget pels. Da hun ble tatt inn hos oss i Dyrebeskyttelsen var hun allerede sterilisert. Vi søker nå etter Orkla sin tidligere eier, om ingen melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Ved omplassering vil hun i tillegg til å være sterilisert, også være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Shiraz

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Shiraz har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiro. De er omplasseringsklar ca i slutten av August. Shiraz vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Shiro

Funnet dato: 2015-07-15
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Shiro har gått ute på Stjørdal med sin mor Shariel og sine to søsken Shanty og Shiraz. De er omplaseringsklar ca i slutten av August. Shiro vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert. mer info kommer....

trykk for større bilde
Hades

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Hades kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar,han freser litt og har ørene på snei og synes dette er litt skummelt, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere etterhvert. Hades vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Han er ikke omplasseringsklar for ca i slutten av August. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Hakira

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: på brakka

Hakira,den eneste jenta i kullet kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hades, Haracio og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Hun er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil hun bli mye tryggere etterhvert. Hakira vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Haracio

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Haracio kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Hades og Heros. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere. Haracio vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Heros

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: på brakka

Heros kom inn med sin mor Henna og 3 søsken Hakira, Haracio og Hades. De ble funnet i Øytun på Hitra. Han er litt redd og engstelig men fullt handterbar, men med mye kos, oppmerksomhet og kjærlighet så vil han bli mye tryggere etterhvert. Heros vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Henna

Funnet dato: 2015-07-23
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Henna er ei ung Kattemor som ble funnet ute på Øytun på Hitra med sine 4 barn Hakira, Haracio, Hades og Heros. Ved inntak var hun litt redd og engstelig men håndterbar. Med litt tålmodighet, oppmerksomhet og masser av kjærlighget så vil hun bli tryggere på oss mennesker. Om ingen eier melder seg vil hun trenge et nytt trygt og godt hjem med fine utemuligheter. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Pandora

Funnet dato: 2015-08-13
Funnet sted: Festningen
Status nå: i midlertidig hjem

Pandora ble funnet sammen med Fiola i parken ved Festningen den 9. august. Det er søkt etter tidligere eier men uten hell, og dersom eier ikke melder seg vil hun trenge et nytt hjem. Hun har lang hvit pels og veldig snill. Det nye hjemmet må kunne gi gode muligheter for å fritt bevege seg og hoppe rundt, slik kaniner skal. Ved omplassering vil Pandora være sterilisert og ID-merket.

trykk for større bilde
Fiola

Funnet dato: 2015-08-13
Funnet sted: Festningen
Status nå: i midlertidig hjem

Fiola ble funnet sammen med Pandora i parken ved Festningen den 9. august. Det er søkt etter tidligere eier men uten hell, og dersom eier ikke melder seg vil hun trenge et nytt hjem. Pelsen er kort og helt svart. Hun er kjempesnill! Det nye hjemmet må kunne gi gode muligheter for å fritt bevege seg og hoppe rundt, slik kaniner skal. Ved omplassering vil Pandora være sterilisert og ID-merket.

trykk for større bilde
Bellaronja

Funnet dato: 2015-08-25
Funnet sted: Byneset
Status nå: i midlertidig hjem

Bellaronja ble funnet på en låve der hun har gått ute sammen med sine 2 søsken Bandjo og Banshira. Ved inntak var de ca 9 uker gamle, engstelige og usikre. Per i dag så er Bellaronja ei sjenert lita frøken som samtidig er kontaktsøkende, hun elsker kos og liker å leke med søskene sine. Hun vil være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering er hun chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Spinnie

Funnet dato: 2015-07-30
Funnet sted: Steinskjer
Status nå: i midlertidig hjem

Spinnie kom inn med sin mor og 2 søsken,Shelly og Spinxy. De ble født i en vedbu utenfor Steinskjer. Hun er litt usikker og beskjeden til å begynne med men ellers veldig leken og liker å kose. Hun er blitt 3 mnd gammel og klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Bandjo

Funnet dato: 2015-08-15
Funnet sted: Byneset
Status nå: i midlertidig hjem

Bandjo ble funnet på en låve sammen med sine 2 søsken Banshira og Bellaronja. Ved inntak var de ca 9 uker gamle, engstelige og usikre. Per i dag så er Bandjo veldig nysgjerrig og leken. Når man først får tak i ham, så elsker han kos, og spesielt å bli klødd på magen. Da maler han lenge. Fosterhjemmet holder på med å få han tryggere, da han skvetter en del av høye lyder og brå bevegelser. Bandjo har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med han, og gi ham tid til å bli trygg. Bandjo ønsker et hjem med gode og trygge utemuligheter. Ved omplassering er han chippet og vaksinert.

trykk for større bilde
Puchken

Funnet dato: 2015-09-06
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Denne herremannen er Puchken! Før han kom til oss i Dyrebeskyttelsen gikk han i lengre tid ute på Stjørdal, ved inntak var han allerede kastrert. Han er en kosen og trygg katt. Uten hell i søken etter tidligere eier i nabolaget hvor han ble funnet, søker vi nå etter tidligere eier gjennom flere informasjonkanaler. Dersom tidligere eier ikke melder seg vil Puchken trenge et nytt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Ådisea

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Ålesund
Status nå: i midlertidig hjem

Ådisea kom inn sammen med sin mor og sin søster Åzita. Hun er veldig leken og hopper opp på alt som er mulig. Hun har en veldig sterk personlighet til å være så liten og er utrolig morsom å se på. Hun underholder gjerne seg selv men blir glad hvis søsteren vil være med. Hun er kosete når hun er sliten, men ellers er alt for spennende til at hun vil kose. Ådisea er omplasseringsklar etter 20. november. Hun vil da være klar for et nytt godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Åsåfina

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Ålesund
Status nå: i midlertidig hjem

Åsåfina kom inn med 2 barn, Åzita og Ådisea. Hun er ei veldig flink mor. Hun er veldig snill men redd/beskjeden ved inntak. Hun er nå i fosterhjem med barna sine. Hun er veldig engstelig og menneskeredd, og trenger å jobbes med for å få henne tryggere. Hun er ei veldig stille og rolig pusefrøken. <3 Hun blir omplasseringsklar etter 1. desember. Åsåfina har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Henning

Funnet dato: 2015-10-05
Funnet sted: Henning
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er herremannen Henning. Han har gått ute oppi Henning i Nord-Trøndelag i halvannet år før han kom til Dyrebeskyttelsen. Henning er en snill og rolig pus, ikke kastrert. Vi søker nå etter eier, dersom ingen melder seg vil Henning trenge et nytt hjem med tobeinte som kan passe på han. Dette hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han da være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Happy

Funnet dato: 2015-10-08
Funnet sted: Trondheim
Status nå: på brakka

Happy er en jentepus på halvannet år. En veldig snill og rolig katt. Mer info kommer! Hun trenger et nytt hjem med trygge utemuligheter, og med tobeinte som kan ta godt vare på hun. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Solara

Funnet dato: 2015-09-17
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: på brakka

Denne er Solara. Hun er ei kattefrøken på seks måneder. Hun kom til oss i Dyrebeskyttelsen sammen med søster, Smina, bror, Smulte og kattemor, Solrosa, etter å ha blitt funnet i Stjørdal. Solara er ei trygg og sill pusefrøken! <3 Hun har skort svart pels, med noen få hvite hår på brystet. Hun trenger nå et nytt godt hjem som kan tilby trygge utemuligheter hvor hun kan leke og kose seg. Hun vil være omplasseringsklar i starten av desember. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Smina

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: på brakka

Smina kom inn sammen med sin bror Smulte til oss i Dyrebeskyttelsen. Hun er ei kattefrøken på ca. 5-6 måneder. Mer info kommer. Denne frøkna trenger nå et nytt hjem som kan gi henne trygge utemuligheter og masser av omsorg og kos. Smina vil være omplasseringsklar i starten av desember. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Saxeline

Funnet dato: 2015-08-01
Funnet sted: Saxenborg gård
Status nå: på brakka

Saxeline kom inn med sine 2 barn Saxe og Sixten. De ble funnet i en utebod i Rønningsbakken. Ved inntak var hun veldig engstelig og redd. Fosterhjemmet har jobbet mye med henne, hun blir litt tryggere for hver uke som går. Mer Info kommer.. Saxeline har behov for eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg i sitt nye hjem. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Miri

Funnet dato: 2015-09-17
Funnet sted: Møre og Romsdal
Status nå: på brakka

Miri kom inn med 3 barn, engstelig og redd men snill. Mer info kommer... Miri har behov for eiere som ønsker å jobbe videre med henne, og gi henne tid til å bli trygg i sitt nye hjem. Der må hun ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Rubina

Funnet dato: 2015-10-28
Funnet sted: Rye
Status nå: i midlertidig hjem

Rubina er ei Grå/brun/hvit korthåret frøken. Hun Ble funnet på Rye,Byneset på en parkeringsplass. Hun er trygg, snill og kosete. Hun er ikke Id/chippet. Hun har Antagelig gått ute en god stund,for da hun ble funnet var hun VELDIG tynn. I fosterhjemmet blir hun tatt godt vare på, å følgt nøye med på at hun legger på seg. Først når hun har nådd sin idealvekt så vil hun være omplaseringsklar! Vi søker nå etter eier, dersom ingen melder seg vil Rubina trenge et nytt hjem med tobeinte som kan passe på henne. Dette hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering så vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Hiawata

Funnet dato: 2015-08-02
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Denne tøffingen er Hiawata, en ung guttepus på ca. 5-6 måneder. Han kom til Dyrebeskyttelsen sammen med sin bror Hitchcok etter å ha blitt funnet på en skogsvei på Hitra. Hiawata har en korthåret mørk spettet pels. Som kattunger skal være, så er han leken og litt rampete, liker å sloss og kose med sin bror. Han er litt skvetten, men samtidig veldig nysgjerrig og utforskende. Hiawata trenger å et nytt trygt hjem, som kan gi han masser av kjærlighet! <3 Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Hitchcok

Funnet dato: 2015-08-02
Funnet sted: Hitra
Status nå: i midlertidig hjem

Hitchcok kom til oss i Dyrebeskyttelsen sammen med sin bror Hiawata etter å ha blitt funnet på en skogsvei på Hitra. Han har lang mørk pels, med hvite poter og bryst. Hichcok er litt skvetten, mer enn sin bror, men lar seg veldig fint håndtere. Han må bare først bli litt kjent med de tobeint og få kontroll på situasjonen, da kommer han frem som den nysgjerrigperen han er og skal utforske. Hichcok trenger å et nytt hjem som kan tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Loline

Funnet dato: 2015-09-15
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Loline kom sammen med sine barn Lolise, Lone og Luke til oss i Dyrebeskyttelsen etter å ha blitt funnet i et skogholt i Levanger. Hun er ei rolig, snill og forsiktig frøken, og en veldig god pusemamma. <3 Loline har svart og grå halvlang pels med en rød flekk. Hun vil være klar for omplassering etter den 10. desember, og trenger da et nytt hjem. Et hjem med tobeinte som kan gi henne kos og oppmerksomhet, og trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Mjaua

Funnet dato: 2015-10-15
Funnet sted: Statsbygda
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Mjaua. Sammen med sin bror, Mjaurits ble hun funnet på Statsbygda. Hun har vakker grå tigermønstret pels. Mjaua er litt forsiktig og skeptisk, mer tilbaketrukken en broren sin, men kan håndteres. Hun trenger bare litt tid til å bli trygg på situasjonen og menneskene. Som kattunger flest elsker hun å leke! :D Hun vil være omplasseringsklar etter 15. desember, da vil hun trenge et nytt hjem, et hjem hvor hun kan vokse seg stor og bli ei mer trygg pusefrøken. Det nye hjemmet kan godt ha andre firebeinte venner, for Mjaua er vant med andre katter. Hun må også ha mulighet til å kunne komme seg ut for å jakte og leke i et miljø som er trygt, da altså med lite trafikk i området. Ved omplassering vil hun være sterilisert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Mjaurits

Funnet dato: 2015-10-15
Funnet sted: Statsbygda
Status nå: i midlertidig hjem

Mjaurits og Mjaua er et søskenpar som kom til Dyrebeskyttelsen etter å ha blitt funnet på Statsbygda. Mjaurits har korthåret svart pels med hvite hår på både bryst og mage. Han er litt forsiktig, men kan håndteres. Det han trenger er tid til å bli trygg på både situasjon og menneskene! Han elsker å leke, men er kanskje enda mer glad i mat. ;) Mjaurits vil være omplasseringklar etter 15. desember. Da vil han trenge et nytt hjem med tobeinte som kan gi han masser av tid, kos og kjærlighet sånn at han kan vokse og bli en trygg herremann. Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter med lite trafikk. Mjaurits er vandt med andre katter, så det nye hjemmet kan godt ha andre firebeinte venner. Ved omplassering vil han være kastert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Pirasu

Funnet dato: 2015-09-27
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Denne guttepusen her er Pirasu. Sammen med sin søster Pinkita kom de til oss i Dyrebeskyttelsen. Han har korthåret pels i fargene svart og hvit. Pirasu er blitt en skikkelig tøffing som jakter på leker og lekesloss. Spesielt gøy er det å leke med Pinkita, de to trives veldig godt sammen. <3 Han er ellers en pratsom type som liker oppmerksomhet. Pirasu trenger nå et nytt hjem som kan tilby trygge utemuligheter. Menneskene som bor der må gi han masser av kos, kjærlighet og ikke minst tid sånn at han kan vokse seg til å bli en enda mer trygg herremann. Ved omplassering vil han være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Pinkita

Funnet dato: 2015-09-27
Funnet sted: Trondheim
Status nå: i midlertidig hjem

Pinkita kom til oss i Dyrebeskyttelsen sammen med sin bror Pirasu. Med litt tid har hun blitt en trygg frøken som bare elsker oppmerksomhet og kos! Det å bli klødd bakerst på ryggen er bare så godt synes hun. <3 Når det kommer til lek, er dette noe hun synes er veldig morsomt. Spesielt leking med broren er gøy, de to kattungene trives veldig godt sammen. Hun har vakker svart halvlang pels. Pinkita er nå klar for å komme til et permanent hjem, hvor de tobeinte kan gi henne masser av omsorg og kjærlighet. <3 Det nye hjemmet må også kunne tilby trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Brutus

Funnet dato: 2015-10-09
Funnet sted: Fosen
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Brutus. Han ble funnet under en brygge på Fosen, hvor sannsynlig har gått ute sidene han ble født. Han er i dag ca. fem måneder gammel guttepus som liker kos og lek, men er fortsatt noe skeptisk til oss tobeinte som er forstålig. Brutus har vakker kort svart pels, og noen uimotståelige øyne. Han trenger nå et nytt hjem hvor han kan få gitt tid til å vokse seg til å bli en trygg herremann, også kos og kjærlighet er viktig i denne prosessen. Det nye hjemmet må kunne tilby trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering vil han være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Litamor

Funnet dato: 2015-09-21
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er ei lita frøken på rundt 12 uker som heter Litamor. Hun kom til Dyrebeskyttelsen etter å ha gått ute i Levanger sentrum. Selv med en litt røff start på livet så er hun den malepusen. <3 Hun elsker oppmerksomhet og gjør alt for å ligge å kose på brystet ditt og strekke seg opp til under haken din. Med sine svarte halvlange pels, med hvitt bryst og poter er hun den prinsessa! Litamor vil være omplasseringsklar etter 20. november og vil da trenge et nytt hjem som kan gi henne masser av kjærlighet og omsorg, og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil hun da være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Markus

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Møre og Romsdal
Status nå: i midlertidig hjem

Markus er gutten i søskenflokken på tre. De kom til Dyrebeskyttelsen sammen med mor Miri, da var han ca. tre måneder gammel. Han er en vakker herremann med halvlang koksgrå/sort pels, med noe lysegrått på mage og bryst. Han er en fin fyr, kosete og trygg. Markus trenger nå et nytt hjem som kan gi kan kos, omsorg, og kjærlighet, og mulighet til å leke og jakte i trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Marion

Funnet dato: 2015-09-16
Funnet sted: Møre og Romsdal
Status nå: i midlertidig hjem

Dette er Marion, ei av tre søsken som kom til Dyrebeskyttelsen med sin mor, Miri. Hun er ei trygg, og veldig snill frøken. Pelsen er korthåret sort, med noe hvitt på hals, mage og rygg. Marion er ca. 5-6 måneder gammel. Hun trenger nå et nytt hjem med tobeinte som kan ta skikkelig godt vare på henne, og tilby trygge utemuligheter sånn at hun kan jakte på fluer eller mus. ;) Ved omplassering vil hun være vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde