Våre dyr

fant 25 dyr på brakka eller i midlertidig hjem

Når vi nedenfor skriver at et dyr er i et midlertidig hjem, betyr det at en av våre frivillige har dyret hos seg. Her får dyret det naturlige miljøet det trenger. Imens etterlyser vi eieren, eller søker etter et nytt permanent hjem.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr på 700 kr for voksne katter. 500 kr for kaniner/gnagere og 350 for kattunger og andre dyr, pengene går til å dekke veterinærutgifter for dyrene i vår omsorg.
Prins

Funnet dato: 2010-05-08
Funnet sted: Moholtlia
Status nå: i midlertidig hjem

Prins er en snill og koselig kar som ble funnet vettskremt midt i omkjøringsveien nederst i Moholtlia ved Nardo. Han roet seg fort når vi fikk tatt han inn og han viste seg å være en tillitsfull og kosete kar. Prins er en skikkelig sjarmør med glimt i øyet, han er svært snill og setter stor pris på oppmerksomhet. Han har nydelig, blank korthåret sort pels og er en skipskatt, med en ekstra tå på forpotene. Han er nå kastrert, id-merket og vaksinert, og siden ingen eier har meldt seg, ønsker han seg et kjærlig, godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Zita

Funnet dato: 2013-09-10
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Zita ble funnet ute sammen med sin bror mens de ennå var små kattunger, og vi antar at de begge var født ute av en hjemløs mor. Zita er nå en staselig frøken som er ca ett år gammel, og hun jobber fremdeles med å bli en trygg katt. Hun er komfortabel og glad i andre katter, men hun synes at vi mennesker er litt vanskelig å forholde seg til. Zita er ei veldig nysgjerrig ung frøken med masse energi. Vi håper at hun kommer ut av skallet sitt med tiden. Zita vil trenge et hjem hos noen med mye tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få henne tryggere. I sitt nye hjem må hun ha trygge utemuligheter, og Zita vil være kastrert, id-merket og vaksinert ved overtakelse.

trykk for større bilde
Muffin

Funnet dato: 2013-09-13
Funnet sted: Meldal
Status nå: i midlertidig hjem

Muffin ble funnet som liten kattunge på en skogsvei mellom Sæterdalen og Meldal sammen med sin søster Melis. Han ble født i juli 2013,da han kom først kom inn så var han veldig redd og usikker pus som helst ville gjemme seg bort. Nå er han blitt mye tryggere på de i fosterhjemmet og blitt veldig glad i kos. Han er veldig glad i å bli klødd på hodet, bak ørene og i nakken! Muffin er avhengig av å ha full kontroll på enhver situasjon, han skvetter fort og er fortsatt usikker i noen situasjoner. Han er fortsatt ganske redd for mennesker han ikke kjenner, hver gang fosterhjemmet får besøk pleier han å gjemme seg under senga eller i skapet, selv om han ved flere situasjoner også har kommet opp i sofaen og hilser på besøket. Selv om han kan være usikker og redd, er han for det meste veldig glad i å sitte i sofaen sammen med oss og se på tv og få kos. Muffin er en pen ung herremann som er en litt forsiktig pus som trenger tid på å bli kjent med mennesker. Han er veldig utrygg på små barn. Derfor ønsker han seg et rolig hjem uten små barn hvor han kan trene på å bli en tøffere type;-) Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og trenger ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Name-it

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Name-it er en søt guttepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med han :-) Første uka i september er han 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må han ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er han vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Nutria

Funnet dato: 2014-07-30
Funnet sted: Nord-Trøndelag
Status nå: i midlertidig hjem

Nutria er en søt jentepus i en søskenflokk på 4 som kom inn til oss fra Nord-Trøndelag. Moren var hjemløs og barna født ute, men siden de er så små vil bli trygge katter når de vokser opp. Mer om personligheten kommer når fosterhjemmet blir kjent med henne :-) Første uka i september er hun 12 uker gammel og klar for å reise til sitt nye hjem. Der må hun ha trygge fine utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Festus

Funnet dato: 2014-08-20
Funnet sted: Flatåsen
Status nå: på brakka

Dette er katten Festus inntatt fra Flatåsen. Han er en voksen kastrert hannkatt som er litt beskjeden og skvetten, men lar seg fint håndtere. Mer info kommer.... Festus er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge et hjem med trygge utemuligheter og lite trafikk.

trykk for større bilde
Snuff

Funnet dato: 2014-09-16
Funnet sted: Statoil bensinstasjon/Innherredsveien
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Snuff bodde sammen med søsteren Sniffi bak Statoilstasjonen i Innherredsveien, og vi tror han kan være født ute. Han var en engstelig kattungen til å begynne med, men han har utviklet seg kjempefint i fosterhjemmet som har jobbet med han. De kan fortelle at Snuff nå er en nysgjerrig, leken og sosial sjarmør. Han trenger litt tid før han får tillit til nye mennesker, men så fort den er skapt er han en koseklump. Han kan finne på å frese hvis dine bevegelser er litt for brå, men det er bare hans måte å si ifra på. Snuff er nå en liten tøffing på ca 4 måneder, og han ønsker seg veldig et trygt og godt hjem som kan tilby gode utemuligheter. Snuff er id-merket og vaksinert, og klar til omplassering.

trykk for større bilde
Truls

Funnet dato: 2014-07-09
Funnet sted: Grong
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Truls ble funnet under en hytte på Grong da han var bare 4 uker gammel. Han trengte hjelp til å komme seg frem, og var i dårlig forfatning når han kom til oss. Etter mye omsorg og stell begynner Truls nå å bli i bedre form, og han har blitt en trygg og tillitsfull liten kar. Truls vil være klar til omplassering i løpet av første del av desember, og da er han ca 4 måneder gammel. Han vil da være id-merket og vaksinert, og han ønsker seg et trygt og godt hjem som kan tilby finfine utemuligheter når den tid kommer.

trykk for større bilde
Sofusk

Funnet dato: 2014-09-12
Funnet sted: Sandmoen
Status nå: i midlertidig hjem

Kattungen Sofusk var ca 6 mnd når han ble funnet på Sandmoen sammen med tre søsken i september 2014. De er nok alle født ute av en hjemløs kattemor, og Sofusk var den av søskene som var mest engstelig. Til vår store glede han han gått fra og frese og være redd, til å vise seg som en utrolig leken, spretten og superkosete liten pus. Sofusk freser fortsatt om vi kommer for brått på ham og skvetter litt til av endel lyder. Han liker å bli klødd og klappet på og er god kompis med en av fosterhjemmets egne katter. De leker og koser seg sammen. Trives godt høyt oppunder taket i klatrestativet når han vil ha litt ro. Særdeles leken, kjapp og spretten pus! Det vil ta litt tid for Sofusk og bli helt trygg på sin nye eier, så han vil trenge et hjem hos noen med god tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få han helt trygg. Han vil trenge et godt hjem som kan tilby han trygge uteområder med lite trafikk. Ved omplasering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Gullklumpen

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Gullklumpen er en ung voksen katt som gikk ute ved Jonsvatnet. Det kan kanskje se ut som han er blitt forlatt av hyttefolk, men det vet vi ikke sikkert. Gullklumpen var veldig redd og usikker da han først kom i fosterhjem, Han gjemte seg mye og ville helst ikke at man skal nærme seg han. Etter noen uker med godsnakk og kjærlig omsorg, ble hus varm. Da begynte han å utforske omgivelsene rundt seg og ble mer kontaktsøkende. Hvis man sitter stille i rommet så kan han lage koselyder og rulle seg på ryggen og leke litt på golvet. Han kommer også løpende hvis han skjønner at det er noe godbiter på gang :). Men han er fortsatt utrygg ved store/brå bevegelser og kan frese litt. Han er en skikkelig kosepus når han blir trygg på deg. Hvis ingen eier melder seg må Gullklumpen ha et nytt og godt hjem å bo i, med trygge utemuligheter. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Jamie

Funnet dato: 2014-09-18
Funnet sted: Jonsvatnet
Status nå: i midlertidig hjem

Jamie er en kattunge på rundt 9 mnd som gikk ute ved Jonsvatnet. Per dags dato er han beskjeden, forsiktig og usikker på oss mennesker. Men når han blir trygg på deg og dine er han en kosepus. Jamie trives godt sammen med andre katter, og elsker å leke.. Er det noen som kjenner til han eller vet noe om han? Hvis ingen eier melder seg må Jamie ha et nytt og godt hjem å bo i. Der må han ha trygge ute muligheter med lite trafikk. Jamie har behov for tålmodige eiere som ønsker å jobbe med han, og gi han tid til å bli trygg. Ved omplassering er han kastrert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Supermann

Funnet dato: 2014-10-12
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Supermann har gått ute på Stjørdal siden vår 2014, uten omsorg, husly og en god sofa. Det er søkt etter eier i Stjørdalsbladet, desverre uten hell. Supermann er en rolig og behersket herremann som elsker å kose seg i sofaen sammen med oss mennesker. Kommer alltid tuslende for å få kos når vi kaller på han. De store fine "tegneserieøynene" og den gode personligheten hans har allerede smeltet mange hjerter. Om natta ser han helst at han får sove i fotenden på senga. Det er ikke mye tull og fjas med Supermann, men det hender han kaster seg ut i leken han også. Han har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter, og vil da være kastrert, id-merket og vaksinert ved omplassering.

trykk for større bilde
Renault

Funnet dato: 2014-11-14
Funnet sted: Rissa
Status nå: i midlertidig hjem

Renault kom inn fra Rissa i nov i fjor. Da han ble funnet hadde han 2 kattunger på ca 4 mnd gamle som var sammen med han, De har han gått ute sammen med en stund. Vi trodde først at han var kattemor til de, men der tok vi feil.. Han bærer preg av å ikke ha hatt kontakt med mennesker på en lang stund og vil trenge mye tid og tålmodighet for å bli en tryggere katt. Han var veldig redd og usikker da han kom inn, I Fosterhjemmet der han er nå så gjemmer han seg mye og vill helst ikke at man skal nærme seg han, så man må nærme seg han med rolige bevegelser ellers skvetter han til. Han tar gjerne i mot litt forsiktig lett kos på kinnet i et sekund, og da sier han klart i fra at det er mer enn nok! Så derfor ønsker Renault seg et rolig hjem uten små barn, hos noen med mye tid og stor tålmodighet som kan fortsette jobben med å få han tryggere. Han er glad i andre katter. Han er kastrert, id-merket og vaksinert, og vil trenge ett nytt og godt hjem med trygge utemuligheter.

trykk for større bilde
Leana

Funnet dato: 2014-12-02
Funnet sted: Levanger
Status nå: i midlertidig hjem

Leana kom inn til oss med 4 kattunger som er 3-4 uker gamle. Hun er trygg, kosete og god, og en veldig flink mor til sine små nøster. Når barna er blitt store nok til å flytte til sine egne hjem i februar trenger også kattemor Leana et nytt hjem. Hun må ha trygge utemuligheter med lite trafikk og masse kos (for vi tror hun aldri kan få nok ;-) Ved omplassering er hun sterilisert, vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Armand

Funnet dato: 2015-02-04
Funnet sted: Malvik
Status nå: på brakka

Armand ble funnet på Midtsand Gård, der har han gått ute siden i Oktober 2014. Han er en snill og rolig hannkatt. Armand er en kosekatt som elsker å bli klødd i nakken. Han liker veldig godt å ligge i fanget å sove en dupp. Han er ganske leken, og jeg tror han gleder seg til å kunne gå ut og løpe litt:) Han er en pratsom pus når det er noe han vil ha som kos eller en godbit.og han elsker og ligge på ryggen og sove.. Nå søker vi opplysninger om han - er det noen som savner pusen? Hvis eier ikke melder seg så trenger Armand et nytt godt hjem som kan tilby han gode utemuligheter. Ved omplassering vil Armand være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Puselesten

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted: Gløshaugen
Status nå: på brakka

Katten Puselesten slo seg til i en carport på Gløshaugen, i nærheten av realfagbygget for ca to og en halv uke siden. Han er en helsort korthåret ukastrert hannkatt med noen få hvit hår i pelsen. Han var først litt redd, men viste seg etter hvert å være kosete katt. Puselesten har dessverre skadet forfoten sin,som viser at det er en nerveskade. Med mye trening og masse lek så vil foten bli helt bra igjen. Han er en kjempe snill og super kosete hann katt. Han skvetter litt til vær eneste lyd, men prater du litt til han så føler han seg tryggere med en gang, og da har han en hel masse ting på hjerte og fortelle deg, helst mens du stryker han. Han får liksom ikke nok kos og han elsker å bli børstet. Puselesten var verken id-merket eller kastrert da han ble funnet, og enn så lenge har ingen meldt seg som kattens eier. Hvis kattens eier ikke melder seg så trenger Puselesten etter hvert et nytt hjem hos snille mennesker uten små barn, som kan tilby trygge utemuligheter. Han vil da være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Tivo

Funnet dato: 2015-03-22
Funnet sted: Tiller
Status nå: i midlertidig hjem

Tivo er en voksen kastrert hannkatt som dukket opp ved Torvtaket på Tiller i midten av mars. Han er sosial og tillitsfull, og godt vant med mennesker. Tivos pels var skitten og flokete noe som tyder på at han har gått ute en stund på egen hånd. Nå søker vi i første omgang etter eieren til pusen. Hvis eier ikke melder seg vil Tivo trenge et nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby trygge utemuligheter. Han vil da være id-merket og vaksinert i tillegg til å være kastrert.

trykk for større bilde
Bonus

Funnet dato: 2015-03-23
Funnet sted: Strindheim
Status nå: på brakka

Katten Bonus vandret rundt på Bromstadekra på Strindheim i ett års tid før vi fikk melding om han. Han er en trygg og menneskevant katt som har fått stell og mat hos noen snille mennesker mens han har gått ute. Bonus var verken id-merket eller kastrert da han ble funnet, og enn så lenge har ingen meldt seg som kattens eier. Hvis kattens eier ikke melder seg så trenger Bonus etter hvert et nytt hjem hos snille mennesker som kan tilby trygge utemuligheter. Bonus vil da være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Mario

Funnet dato: 2015-04-08
Funnet sted: Melhus
Status nå: på brakka

Denne nydelige hannkatten ble funnet i Teiaveien på Melhus. Katten har oppholdt seg under trappa til finner siden begynnelsen på påska. Katten er veldig snill og sosial. Eier er etterlyst uten hell. Hvis eier ikke melder seg, søker katten et nytt, godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være kastrert, ID-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Dutte

Funnet dato: 2015-03-03
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Dutte er en sjarmerende hannkatt på ca 2 år som kom inn sammen med broren sin Domino. Han er trygg og veldig kosete. Han er også veldig leken og omgjengelig. Han har nå behov for et nytt og godt hjem med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil han være kastrert, id-merket og vaksinert.

trykk for større bilde
Fiesta og Ford

Funnet dato: 2015-03-15
Funnet sted:
Status nå: i midlertidig hjem

Ørkentottene Ford og Fiesta er to unge hanner funnet i en trappeuppgang i Elgsetergt. De er trygge og aktive rotter som kan gi deg timer med underholdning. Når De er våken er det som regel opptatt av stell og rydding av buret. Det er artig å se hvor opptatte de er av hvordan leker og hus er plassert og de flytter gjerne på tingene.Dette er bl.a. på grunn av deres nysgjerrighet og eventyrlyst,samt at de elsker et høyt aktivitetsnivå. Ørkenrotter er ikke spesielt kosete og sitter sjelden helt stille i hånda men kan bli helt håndtamme, men det krever at du tar deg av dem og tar på dem hver dag. I tillegg lukter de veldig lite. Ørkenrotter er sosiale dyr å trives ikke alene så derfor ønsker Fiesta og broren Ford seg et nytt hjem sammen.

trykk for større bilde
Barabella

Funnet dato: 2015-04-19
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Barabella er ei voksen damekatt på 5 år. Hun er ei snill og trygg pus som elsker å kose.. Barabella ønsker seg nå et nytt godt hjem å bo i, som kan tilby henne trygge utemuligheter med lite trafikk. Ved omplassering er hun sterilisert,vaksinert og id-merket.

trykk for større bilde
Tigressa

Funnet dato: 2015-04-23
Funnet sted: Stjørdal
Status nå: i midlertidig hjem

Denne nydelige hunnkatten ble funnet på Nordlandsfeltet på Stjørdal. Dette er en trygg og tillitsfull katt, som også er vandt med barn. Katten ønsker et hjem med gode og trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være kastrert, vaksinert og ID-merket.

trykk for større bilde
Shariff

Funnet dato: 2015-05-21
Funnet sted:
Status nå: på brakka

Shariff er en utrolig nydelig herremann som nå søker et nytt, varig hjem. Dette er en veldig snill og sosial katt, men han er litt var for ukjente lyder. Passer best til et rolig hjem, uten små barn. Katten må ha trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten vare ID-merket, vaksinert og kastrert.

trykk for større bilde
Rosett

Funnet dato: 2015-05-24
Funnet sted: Snillfjord
Status nå: på brakka

Dette er ei jente på mellom 6 til 10 mnd, som ble funnet ved en skogssti i Fossdalen, Snillfjord. Dette er en veldig snill og kosete katt. I første omgang søker vi etter eieren. Hvis eier ikke melder seg, trenger katten et nytt godt hjem, med trygge utemuligheter. Ved omplassering vil katten være ID-merket, kastrert og vaksinert.

trykk for større bilde